Jump to content

Ce va place cel mai mult la romaniaforum?

14 replies to this topic

5 0 R ! N

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPip
  • 679 posts
Am deschis acest topic pentru a afla ce va place cel mai mult la romaniaforum si ce v-a facut sa ramaneti fideli acestui forum.

Sa raspund si eu la intrebare daca tot am inceput...Cel mai mult imi place caldura cu care esti primit pe acest forum si faptul ca tot timpul se gaseste cineva care sa te ajute in problema pe care o ai.

Ce m-a facut sa raman fidel? Sunt mai multe lucruri, dar printre cele mai importante este ca tot timpul gasesti ceva nou pe forum si tot timpul ai ceva de invatat.

Succesuri (cum ar zice unii dintre europarlamentarii nostri) in continuare romaniaforum! B)

Anelle

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPip
  • 674 posts
Eu am ramas pentru ca mi-au placut oamenii B) Si apoi am gasit mai multe lucruri interesante prin forum...

Nick

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,938 posts
Eu am intrat pentru ca i-am cunoscut pe gemeni si mi-au placut, iar asta se intampla chiar cu putine zile inainte de a se deschide acest forum B) . Am ramas pentru ca imi plac oamenii care au aparut si au ramas aici, pentru ca am senzatia ca pot sa intreb orice daca am nevoie, ca pot sa spun orice, ca se respecta intotdeauna limitele bunului-simt. Eu chiar ma simt ca intr-un cerc de prieteni, desi nu sociabilitatea este punctul meu forte B) .

Inca ma oftic fiindca sunt doar numarul 11 B)

Clodius

Member

• Members
  • PipPipPip
  • 296 posts
Mie-mi place atmosfera, simt ca suntem intre prieteni si putem discuta despre orice fara a ne enerva

gbrgeorge

Moderator

• Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 4,900 posts

View PostNick, on Jun 24 2010, 20:07, said:

Inca ma oftic fiindca sunt doar numarul 11 B)

Eu ce sa mai zic ca am nr 141 B)

ROMANIAFORUM a fost primul forum in care mi-am facut cont si la care am "aderat". Asa cum ati spus si voi, atmosfera este foarte placuta si este o placere in a citi posturile tuturor, fara exceptie. Mi-e putin dor de Tanti Valerica (prietenii stie B) ).

Daca imi este permisa o remarca si o comparatie asupra nivelului de discutie, pot spune ca RF are unul din cele mai inalte nivele, IQ-ul forumistilor situandu-se ceva mai sus fata de alte forumuri.

johnyBOY

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPip
  • 686 posts
bine ca mai postez si eu, ca sa mai echilibrez balanta cu IO-ul B)

imi place romaniaforum ptr atmosfera creata... un grup mare de prieteni..

R_a_z_v_a_n

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPipPip
  • 3,158 posts

View Postgbrgeorge, on Jun 24 2010, 23:02, said:

ROMANIAFORUM a fost primul forum in care mi-am facut cont si la care am "aderat".

Buey ... pe cine vrajesti tu p-acilea ? :pfft:

Posted Image Posted Image

ON: Mie-mi place faptul ca am putut pune umarul la ridicarea acestui forum, lucru pe care l-am facut cu multa placere si pasiune si ca, pe langa noii prieteni pe care i-am facut, am ajuns sa fim o adevarata comunitate unde te simti ca acasa.

gbrgeorge

Moderator

• Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 4,900 posts
Pai VWFORUM e forum tehnic, e de masini, nu e de socializare ca RF. Nu ? :pfft:

Robotelu

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPipPip
  • 2,585 posts
Nu stiu... poate se potriveste bine deviza aia "Unitate prin diversitate". "Vezi" o multime de oameni, fiecare cu caracterul lui, cu problemele si cu bucuriile lui si iti place treaba asta. :P Nu stiu voua, dar mie imi place. :)) E o atmosfera relaxa(n)ta si poti sa vorbesti despre orice, mai afli lucruri noi, mai redescoperi lucruri vechi. Per total, un forum de calitate cu oameni de calitate. :)

Daniel777

Member

• Members
  • PipPip
  • 198 posts
Si eu am cunoscut gemenii ca si Nick . Pe unul din ei mai mult . :)) :D Un forum interesant , discutii variate , persoane diverse , lucruri noi de invatat , concluzia este ca nu te plictisesti niciodata . Sper sa ramina tot asa pe viitor si sigur se va intimpla . ;) :D

moni

Member

• Members
  • PipPip
  • 92 posts
Mie imi place forumul pentru ca eu am invatat mult.( limba romama, lucruri noi).Nu am scris prea mult, dar citesc in fiecare zi,si am invatat multe cuvinte. :icon_eek:

johnyBOY

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPip
  • 686 posts
mie imi place pentru sentimentul de suparare care ma incearca in momentul in care verific de cateva ori pe zi si vad ca nu scrie nimeni :D

R_a_z_v_a_n

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPipPip
  • 3,158 posts
Pai deh, daca suntem doar o mana de oameni care posteaza din placere.

Nick

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,938 posts

View Postmoni, on Sep 2 2010, 14:17, said:

Mie imi place forumul pentru ca eu am invatat mult.( limba romama, lucruri noi).Nu am scris prea mult, dar citesc in fiecare zi,si am invatat multe cuvinte. :D
Exprimarea ta este din ce in ce mai buna. :good: Continua sa stai pe aici si spune-ti parerea despre subiectele puse in discutie, fara sa te temi. Sigur ti-ai dat seama ca toti cei de pe forum sunt draguti :)

AliIoana

Member

• Members
  • PipPip
  • 119 posts
Forumul acesta este diferit cu mult de celelalte. Este o atmosfera calda, prietenoasa...daca esti trist, nu trebuie decat sa intri pe forum ca te vei inveseli.
Felicitari celor ce l-au creat.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users