Am votat da. De ce? Ptr ca aici m-am nascut, aici am crescut si probabil ca aici o sa intru "la cusca".

In liceu am stat in Tg-Jiu, dar nu pot spune ca m-am indragostit ireversibil de oras. Era mai degraba ceva de genul "nici ca-mi place, nici ca-mi displace".Totusi, cam mult beton si prea putina verdeata. Acum, la facultate, stau in Timisoara; aici e altfel(sau cel putin in zona complexului): sunt copaci, sunt parcuri destule si atmosfera parca e mai destinsa... pot chiar sa o consider o "home away from home".

Nu vreau sa se inteleaga ca sunt impotriva orasului, dar ma bucur ca nu am fost unul dintre copiii aia care isi intreaba parintii ce e aia gaina, ma bucur ca am avut posibiliteatea sa mananc cirese&Co. direct de la sursa, ma bucur ca am prins obiceiuri care peste ceva ani vor deveni doar o amintire, ma bucur ca am putut sa descopar lectura la umbra nucului, ma bucur ca am putut sa gust direct mustul proaspat facut(si apoi sa dau buzna la toaleta

), ma bucur ca totusi am primit o educatie care contine atat elemente "de nou, de la oras" cat si elemente "traditionale, de la tara".