Eu spun 2-2.
154 replies to this topic
Posted 31 March 2009 - 08:10 PM
Posted 31 March 2009 - 09:01 PM
Batem 0-1
Posted 31 March 2009 - 11:24 PM
Hai sa fie cu noroc 1-2
Posted 01 April 2009 - 11:36 PM
Posted 02 April 2009 - 06:52 AM
Mutu s-a dat lovit, Rat a fost de cacao, la fel si Tamas, Bucur este un pitic, care in campionat nu a jucat nimic, Marica un infumurat si Tanase super tare.
Rezultatul: un meci de ....... cu un rezultat pe masura.
Meritam sa stam acasa.
Rezultatul: un meci de ....... cu un rezultat pe masura.
Meritam sa stam acasa.
Posted 02 April 2009 - 08:00 AM
No comment.
Posted 02 April 2009 - 07:24 PM
Gata s-a terminat cu asa jucatori e bine ca am dat acel gol din prostia lor, suntem de rasul europei , eram si noi cat de cat vazuti un pic mai bine la fotbal dar...
Nu condamn pe antrenor , e chiar tare cu toate ca toti dau vina pe el , nu are cu cine si nici pe cine sa invete ceva, daca era el pe teren era altceva dar nimeni din lumea asta nu facea mai bine cu oile din teren
Nu condamn pe antrenor , e chiar tare cu toate ca toti dau vina pe el , nu are cu cine si nici pe cine sa invete ceva, daca era el pe teren era altceva dar nimeni din lumea asta nu facea mai bine cu oile din teren
Posted 03 April 2009 - 07:33 AM
Am citit ca Victor Piţurcă şi-a negociat demisia joi noapte.
Dacă ar fi demis, Piţurcă ar trebui să fie despăgubit cu 600.000 de euro, dar cea mai probabilă variantă ar fi ca părţile să se ?nţeleagă pentru o sumă mai mică.
Dacă ar fi demis, Piţurcă ar trebui să fie despăgubit cu 600.000 de euro, dar cea mai probabilă variantă ar fi ca părţile să se ?nţeleagă pentru o sumă mai mică.
Posted 03 April 2009 - 08:49 AM
Eu inteleg din asta ca totul a fost o afacere pentru el.
Posted 03 April 2009 - 08:56 AM
Sincer, tu ai renunta la banuti?
Posted 03 April 2009 - 09:12 AM
Daca simteam ca vor sa ma mazileasca atunci cand echipa mergea si aveam sanse mari la calificare atunci tineam si cu dintii de bani.
Dar in situatia lui...........
Dar in situatia lui...........
Posted 05 April 2009 - 07:09 AM
Din pacate in majoritatea cazurilor banii trec pe primul plan, inaintea onoarei.
Posted 07 April 2009 - 07:57 AM
Adrian Mutu a suferit, luni, o intervenţie chirurgicală la genunchiul st?ng şi va fi indisponibil, ?n mod sigur, la următoarele patru meciuri pe care echipa sa, Fiorentina, le va disputa ?n Serie A.
Posted 22 April 2009 - 09:30 AM
Directorul general al FRF, Ionuţ Lupescu, i-a prezentat lui Victor Piţurcă o nouă ofertă financiară pentru rezilierea contractului pe care actualul selecţioner ?l are cu Naţionala.
Dacă iniţial "federalii" i-au oferit 250.000 de euro, suma refuzată de Piţurcă, ultima ofertă se ridică la 300.000 de euro.
Ionut Lupescu susţine că V. Piţurca a acceptat această ultimă ofertă a Federaţiei.
Dacă iniţial "federalii" i-au oferit 250.000 de euro, suma refuzată de Piţurcă, ultima ofertă se ridică la 300.000 de euro.
Ionut Lupescu susţine că V. Piţurca a acceptat această ultimă ofertă a Federaţiei.
Posted 26 April 2009 - 10:50 PM
FRF cauta selectioner.Se poarta discutii cu Razvan Lucescu, Gheorghe Hagi si Dan Petrescu.
Posted 29 April 2009 - 07:53 AM
Răzvan Lucescu e noul antrenor al Naţionalei.
Posted 29 April 2009 - 11:58 AM
Razvan Lucescu a anuntat in direct la Sport.ro ca va fi foarte fericit daca FRF va hotari ca el sa conduca echipa nationala.
"Daca maine se decie sa fiu antrenorul nationalei, voi fi fericit, daca nu voi fi la fel de fericit pentru ca sunt un om care face ce ii place." a spus Razvan Lucescu la Sport.ro
Lucescu Jr. i-a raspuns lui Rednic, despre care a spus ca este frustrat: "E normal sa ai un tata. Chiar multi si-ar dori sa aiba un tata ca al meu! Despre Rednic pot sa zic doar ca e un antrenor foarte bun. Chiar daca nu a avut rezultatele mele in Europa, poate trebuia sa fie si el pus pe lista. De aici si frustrarea mare pe care o are"
"Daca maine se decie sa fiu antrenorul nationalei, voi fi fericit, daca nu voi fi la fel de fericit pentru ca sunt un om care face ce ii place." a spus Razvan Lucescu la Sport.ro
Lucescu Jr. i-a raspuns lui Rednic, despre care a spus ca este frustrat: "E normal sa ai un tata. Chiar multi si-ar dori sa aiba un tata ca al meu! Despre Rednic pot sa zic doar ca e un antrenor foarte bun. Chiar daca nu a avut rezultatele mele in Europa, poate trebuia sa fie si el pus pe lista. De aici si frustrarea mare pe care o are"
Posted 04 June 2009 - 09:57 AM
Accidentari in lant la nationala
La antrenamentul de marti "timisoreanul" Dan Alexa s-a accidentat, in locul lui fiind adus "ialomiteanul" Razvan Paduretu, iar la antrenamentul de miercuri mijlocasul Unirii Urziceni, Iulian Apostol, si portarul lui FC Brasov, Dani Coman, n-au incheiat pe teren antrenamentul de miercuri.
Primul a suferit o contractura musculara, in timp ce al doilea a avut o cadere de calciu si a necesitat administrarea de perfuzii. Totusi, cei doi vor face deplasarea in Lituania.
Ghinioanele se tin scai de Razvan Lucescu!
La antrenamentul de marti "timisoreanul" Dan Alexa s-a accidentat, in locul lui fiind adus "ialomiteanul" Razvan Paduretu, iar la antrenamentul de miercuri mijlocasul Unirii Urziceni, Iulian Apostol, si portarul lui FC Brasov, Dani Coman, n-au incheiat pe teren antrenamentul de miercuri.
Primul a suferit o contractura musculara, in timp ce al doilea a avut o cadere de calciu si a necesitat administrarea de perfuzii. Totusi, cei doi vor face deplasarea in Lituania.
Ghinioanele se tin scai de Razvan Lucescu!
Posted 31 July 2009 - 11:53 AM
Tribunalul de Arbitraj Sportiv a anunţat, că Mutu trebuie să plătească clubului Chelsea despăgubiri ?n valoare de 17 milioane de euro.
Posted 08 August 2009 - 11:07 PM
Vedeta naţionalei şi a Fiorentinei va lipsi de la meciul amical cu Ungaria din cauza unei răceli, anunţă Antena 1. De altfel, "Briliantul" a lipsit şi la meciul amical pe care echipa sa de club l-a disputat azi cu Aston Villa. Fiorentina a pierdut cu 1-0 partida cu englezii.
Partida amicală dintre Ungaria şi Rom?nia se va disputa la data de 12 august, la Budapesta, pe stadionul Ferenc Puskas, de la ora 21:00.
Răzvan Lucescu a chemat următorii stranieri pentru partida cu Ungaria: Au fost chemaţi următorii 10 jucători: Cristian Săpunaru (FC Porto), Mirel Rădoi (Al-Hilal), Cristian Chivu (Internazionale Milano), Răzvan Raţ (FC Şahtior Doneţk), Mihai Neşu (FC Utrecht), Tiberiu Ghioane (FC Dinamo Kiev), Paul Codrea (AC Siena), Maximilian Nicu (Hertha BSC) şi Ciprian Marica (VfB Stuttgart).
Partida amicală dintre Ungaria şi Rom?nia se va disputa la data de 12 august, la Budapesta, pe stadionul Ferenc Puskas, de la ora 21:00.
Răzvan Lucescu a chemat următorii stranieri pentru partida cu Ungaria: Au fost chemaţi următorii 10 jucători: Cristian Săpunaru (FC Porto), Mirel Rădoi (Al-Hilal), Cristian Chivu (Internazionale Milano), Răzvan Raţ (FC Şahtior Doneţk), Mihai Neşu (FC Utrecht), Tiberiu Ghioane (FC Dinamo Kiev), Paul Codrea (AC Siena), Maximilian Nicu (Hertha BSC) şi Ciprian Marica (VfB Stuttgart).
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users
Sign In
Create Account

Back to top