DA ! Am o bijuterie pe roti ! Unii si le pun la gat,altii pe degete,unii si le baga in nas ,buze sau sprancene,unii mai HAGI TUDOSE le tin dosite sub saltea sau in congelatorul frigiderului.Baietii ,,DASTEPTI,, in banci (cei mai DASTEPTI in Elvetia) Eu mi-am tinut-o pana acum intr-un garaj la un batranel(stau la bloc..deh).A venit insa in Ianuarie a.c. un BASTAN cu MERTAN la mosulica, a dublat potul si mosu m-a dat afara.Gata ! Am ajuns iar in strada cu CAPRA. S-a nascut in 1978 vara,are o inima de 1600 cmc, are o viteza in plus fata de masinile moldovenesti (inset,insetisor si pi loc) adica 4.Ca sa nu isi iasa din rol, locuri are tot 4, cum ii sta bine oricarei masini SPORT.La usi a mai pierdut doua.Nu este pretentioasa la mancare (a mers si cu benzina de 75 pe timpul lui Ceasca) ...cam 8% afara dar la slalomul din Bucuresti se cam lacomeste pe la 14 litre (litri) .Noroc cu rezervorul generos dar mereu aproape gooooooool.VIVAT PATRICIU ! E rosie (cravata mea ca focul...sanchi) la culoare ca o ,,limba,, de catel care sta la soare !Si nu orice rosu...FERRARI ROSSO ! Comanda in ITALY. M-a lasat sarac acum 2,5 ani vopsitul: 32.000.000.lei daia vechi. Gume noi (am umblat in limba 3 luni dupa ele) 205x60x13-RARE NENE ! Are si jante originale de aluminiu -late .Avea cauciucuri 175x70x13 si arata ca porcu (tuguiate ca niste piramide). Consola centrala originala cu ceas deasemeni original si perfect functional.Bord cu SASE ceasuri (G.T.).Spoilerul spate original si in stare super. Pe bord cica... 87000 Km ! Habar n-am ! Tabla BEEEETON ! Varul mamei ,primul APROPITAR,hop si eu al doilea,dar pe Carte sunt primul ca eu i-am facut-o. I.T.P. :2011 Mai am piese de cca 500 de Euro !(bonus la vanzare) Pe vremuri si SIR ROGER MORE alias SIMON TEMPLAR avea una la fel si rupea inima JUNELOR de la HOLLYWOOD cu ea.A fost creat (CAPRI-ul) ca o replica a MUSTANG-ului american pentru rudele mai sarace din Europa , dornice de un MUSCLE CAR ! La asta visez si eu de o viata si se pare ca mi-a suras norocul ! Daia vreau sa DIVORTEZ de CAPRA !Mi-am gasit alta! Un CALUT (Mustang) .........Pana de inspiratie !....... Intrebari ? P.S. - Sa nu credeti ca sunt ZOOFIL daca sar de la CAPRA la... CALUT ! ( SIC ! )
Edited by capriss, 28 May 2010 - 08:23 PM.