Jump to content

Jean Constantin a murit

• You cannot reply to this topic
8 replies to this topic

R_a_z_v_a_n

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPipPip
  • 3,164 posts
Jean Constantin a murit, miercuri, la varsta de 81 de ani, in locuinta sa de la Constanta. Actorul Jean Constantin a fost gasit mort de catre rudele sale.

Actorul era mort de cateva ore cand rudele sale, anuntate de vecini, au spart usa apartamentului in care locuia, sustin medicii de pe ambulanta, care nu au putut preciza care este cauza decesului. Cel mai probabil este vorba de un infarct, sustin medicii.

Anuntul decesului lui Jean Constantin a fost facut de Alexandru Arsinel, directorul Teatrului de Revista din Bucuresti. In ultimul an, Jean Constantin a fost internat in mai multe spitale din Constanta si din Bucuresti, avand probleme cardiace.

Unul dintre cei mai mari actori din generatia epocii de aur, maestrul Jean Constantin s-a nascut la data de 21 august 1928 in Techirghiol, judetul Constanta.

La 27 ianuarie 2007, actorul Jean Constantin a fost investit drept Cavaler de Malta al Ordinului "Sf. Ioan" de la Ierusalim, in cadrul unui ceremonial desfasurat intr-o sala a Muzeului de Istorie a Bucovinei din Suceava.

Tot pe 26 mai, in anul 1995, a murit si actorul Stefan Banica Senior.

Sa te odihnesti in oace MAESTRE ! :lol:

Sa ne amintim de Jean Constantin in filmul REVANSA

Edited by R_a_z_v_a_n, 26 May 2010 - 05:07 PM.

Marius

Administrator

• Owner
  • PipPipPipPipPip
  • 5,072 posts
Posted Image

Posted Image

Dumnezeu sa-l odihneasca in pace! :lol:

Nick

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,938 posts
A fost, cu adevarat, un actor mare! Era sarea si piperul oricarui film romanesc. Cred ca si in cazul in care ar fi jucat in tragedii, tot ar fi smuls zambete. :lol:

Borisake

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,599 posts
Of, inca unul...
Uite cum saracim, asta este comoara noastra, actorii. Actorii cu care noi ne-am nascut, am crescut si acum ajungem sa ii plangem, era firesc si este sa se intampla asa; ca noi i-am gasit pe ei pe pamantul asta.
Ramai si tu in inimile noastre Maestre Jan Constantin...
Toate panzele sus.

.

gbrgeorge

Moderator

• Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 4,931 posts
Imi placea la nebunie de Jean Cosntantin. Nu l-am mai vazut de mult pe nicaieri in TV. Imi pare rau ca a murit. Dumnezeu sa-l ierte.

Clodius

Member

• Members
  • PipPipPip
  • 304 posts
Dumnezeu sa-l odihneasca in pace. Imi aduc aminte ca in toate filmele in care a jucat daca n-am ras cu lacrimi macar un zambet tot mi-a smuls.

Jean Constantin

RAIKKONEN

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,272 posts
Dumnezeu sa-l odihneasca in pace.Imi placea, era amuzant  :( !

Amedeo

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,337 posts
Dumnezeul sa-l ierte... :(

absirt

Member

• Members
  • PipPip
  • 51 posts
R.I.P. Dumnezeu sa-l ierte