Clientii serviciilor de cablu TV sau internet care nu plateau nimic pentru telefonul fix va trebui sa achite lunar minimum 5 lei, inclusiv TVA, incepand din data de 18 mai 2010.
RCS&RDS avea la finele anului trecut 1,5 milioane de clienti pe telefonia fixa dintre care, potrivit estimarilor de pe piata, o mare parte primea serviciul gratuit, ca bonus la serviciul de cablu TV sau internet.
Potrivit noii grile de abonamente de pe pagina web a companiei, abonamentele Digi Tel Zero si Digi Tel Asociat, care anterior erau furnizate gratuit, au acum un cost de 5 lei pe luna, inclusiv TVA. Taxa de cinci lei este valabila atat pentru clientii existenti (care aveau abonamente gratuite), cat si pentru utilizatorii noi, potrivit datelor comunicate de operatorii din call-center.
RCS&RDS nu mai da gratis telefonia fixa - toti clientii o platesc
Started by Marius, May 21 2010 10:09 AM
5 replies to this topic
Posted 21 May 2010 - 10:09 AM
Posted 21 May 2010 - 10:13 AM
Nu mi se pare corect ce fac ei.
Eu am făcut abonament pentru tv si internet, nu doream telefon fix de la ei. Dar mi-a fost bagat pe gat pe considerentul ca e gratis.
Acum mi se pare ca imi baga mana-n buzunar.
Eu am făcut abonament pentru tv si internet, nu doream telefon fix de la ei. Dar mi-a fost bagat pe gat pe considerentul ca e gratis.
Acum mi se pare ca imi baga mana-n buzunar.
Posted 21 May 2010 - 10:38 AM
Si nu se poate renunta la telefonia fixa ? Sau esti inca in primii doi ani de contract cand nu se poate face nicio modificare ?
Posted 22 May 2010 - 01:15 PM
In mod normal orice modificare de termeni contractuali ar trebui sa dea posibilitatea partilor sa-l denunte. Daca avocatii RDS au visat vreo clauza impotriva lucrului astuia in contract, ramane de citit.
Posted 22 May 2010 - 02:59 PM
Cu cateva procese pe rol, cred ca renunta RCS la nebuniile astea.
Posted 12 February 2011 - 12:13 PM
Era de asteptat.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users
Sign In
Create Account

Back to top