Jump to content

RCS&RDS nu mai da gratis telefonia fixa - toti clientii o platesc

5 replies to this topic

Marius

Administrator

• Owner
  • PipPipPipPipPip
  • 5,072 posts
Clientii serviciilor de cablu TV sau internet care nu plateau nimic pentru telefonul fix va trebui sa achite lunar minimum 5 lei, inclusiv TVA, incepand din data de 18 mai 2010.
RCS&RDS avea la finele anului trecut 1,5 milioane de clienti pe telefonia fixa dintre care, potrivit estimarilor de pe piata, o mare parte primea serviciul gratuit, ca bonus la serviciul de cablu TV sau internet.

Potrivit noii grile de abonamente de pe pagina web a companiei, abonamentele Digi Tel Zero si Digi Tel Asociat, care anterior erau furnizate gratuit, au acum un cost de 5 lei pe luna, inclusiv TVA. Taxa de cinci lei este valabila atat pentru clientii existenti (care aveau abonamente gratuite), cat si pentru utilizatorii noi, potrivit datelor comunicate de operatorii din call-center.

Catalin

Devoted Member

• Owner
  • PipPipPipPipPip
  • 3,541 posts
Nu mi se pare corect ce fac ei.
Eu am făcut abonament pentru tv si internet, nu doream telefon fix de la ei. Dar mi-a fost bagat pe gat pe considerentul ca e gratis.
Acum mi se pare ca imi baga mana-n buzunar.

gbrgeorge

Moderator

• Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 4,931 posts
Si nu se poate renunta la telefonia fixa ? Sau esti inca in primii doi ani de contract cand nu se poate face nicio modificare ?

florin

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPip
  • 730 posts
In mod normal orice modificare de termeni contractuali ar trebui sa dea posibilitatea partilor sa-l denunte. Daca avocatii RDS au visat vreo clauza impotriva lucrului astuia in contract, ramane de citit.

gbrgeorge

Moderator

• Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 4,931 posts
Cu cateva procese pe rol, cred ca renunta RCS la nebuniile astea.

Garfield

Member

• Members
  • PipPip
  • 176 posts
Era de asteptat.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users