Jump to content

Stiri despre "internationalii" romani

• You cannot reply to this topic
3 replies to this topic

gbrgeorge

Moderator

• Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 4,931 posts
Umbla o stire acum ce de mult vroiam sa aud. Cristi Chivu poate ajunge pe Bernabeu. Si nu ca sa dispute finala Ligii Campionilor ci ca jucator al lui Real Madrid. Daca Mourinho a si semnat cu Realul, treburile legate de Chivu sunt doar la inceput. Totusi sper sa fie al doilea roman care a jucat la cel mai galonat club al lumii.

gbrgeorge

Moderator

• Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 4,931 posts
Deşi nu a mai jucat fotbal în cadru organizat de aproximativ un an, după ce şi-a întrerupt pe cale amiabilă colaborarea cu Dinamo în vara anului trecut, Nicolae Mitea afirmă că nu ar refuza, în acest moment, nici0 ofertă.

Mai mult, fostul jucător al lui Dinamo chiar se autoproprune la una dintre echipele de top din Liga I!

"CFR Cluj a arătat că are o echipă foarte valoroasă, nu degeaba sunt în Liga Campionilor. Dacă aş primi o ofertă de la CFR Cluj, aş putea să o iau în calcul", a spus Mitea.

Mi-a venit sa rad teribil cand am vazut declaratia lui Mitea. De asta in 2 ani nu mai stie nimeni nimic.

survivor3

Registered User

• Juniors
  • 1 posts
CRISTI CHIVU SE RETRAGE DE LA NATIONALA - obosit si scarbit probabil Cristi si-a depus public demisia. Am pierdut un profesionist, un om de caracter ce si-a facut cu devotament datoria fata de echipa nationala.Interese alimentate de mirajul banului, oameni fara scrupule, jucatori pasionati de ghete fistichii, creste, geluri si tatuaje, aspiratoare pe patru roti...siliconizate si botulinoase, chermeze fara de sfarsit...pai cum sa mai sti sa dai cu piciorul in minge si sa mai dai si gol.Cu cine sa mai joci....pentru ce sa iti mai rupi picioarele... Vai de nationala noastra.

Marius

Administrator

• Owner
  • PipPipPipPipPip
  • 5,072 posts
Probabil un ajutor in luarea acestei decizii a avut-o si "marele antrenor" "baiatul lu' tata" Razvanel Lucescu.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users