Nu mi-as face tatuaje pentru ca nu ma pot gandi la nimic ce-as vrea sa am pe mine pentru totdeauna. Am vazut demult unul care mi-a placut la cineva, stema Romaniei din vremea monarhiei pe spate, dar la ce-a ajuns Romania acum nu-s sigur c-as vrea nici macar asa ceva.
36 replies to this topic
Posted 22 May 2010 - 01:42 PM
Posted 22 May 2010 - 02:41 PM
Florine, poti sa pui o poza cu tatuajul de care vorbesti ?
Posted 25 May 2010 - 12:10 AM
E vorba de stema regala, dar evident simplificata in detalii. Aduce in linii mari cu poza mica din stanga jos.
Posted 25 May 2010 - 06:44 PM
Dupa parerea mea, daca o femeie are un piercing sau un tatuaj e sexi, dar daca are foarte multe este dezgustatoare.
Posted 31 May 2010 - 06:02 PM
Eu nu judec pe cine isi face tatuaje sau piercing, pentru ca atunci cand am avut 18 ani am vrut sa pun piercing in buric dar mama nu m-a lasat si eu nu am inteles de ce. Acum cand si eu sunt mama inteleg.
Posted 31 May 2010 - 06:16 PM
Corect. Ai dreptate.
Posted 01 June 2010 - 09:46 AM
Cand o sa am copii o sa vada cum arata un tatuaj la 40 - 50 de ani pe pielea unui om. Daca le va place, ii las sa-si faca....
Posted 01 June 2010 - 12:24 PM
Cand aveam 16 ani si eu imi doream un tatuaj, dar ai mei au zis sa astept pana la 18 sa vad atunci daca-l mai vreau. Si intr-adevar, dupa aia m-am gandit bine si m-am razgandit.
Crd ca e o greseala destul de mare a parintilor sa interzica ceva. De multe ori ne dorim chiar acel lucru care ne este interzis. Niste explicatii logice ar avea mai mult sens.
Crd ca e o greseala destul de mare a parintilor sa interzica ceva. De multe ori ne dorim chiar acel lucru care ne este interzis. Niste explicatii logice ar avea mai mult sens.
Posted 05 June 2010 - 06:43 PM
Eu unul nu l-as lasa pe un artist de asta plastic pe piele sa ma intepe cu ace nici daca stiu ca mor . Aiurelile alea artistice nu poti spune ca nu sunt destul de bine lucrate . Vorbeam in strainatate si nu la Jilava . Dar am inteles ca dupa figura cu intepatul, pina ce se vindeca zona trebuie sa fii extrem de atent si sa te protejezi . Infectarea se poate produce imediat . Dar ce sa-i faci , mai sunt destui care vad viata traita intens , tatuati cu figurine ca popoarele din insule si cu cirlige prinse in nas sau urechi . Saracii de ei nu stiu de ce nu se uita in oglinda sau poate asa inteleg ei frumosul , nu se stie !
Edited by Daniel777, 05 June 2010 - 06:44 PM.
Posted 14 June 2010 - 06:51 PM
Nuuuuuuuuuuuuuuu! Dar, nu. Pe bune, nu.
Mi-e prea frica de ace.
Mi-e prea frica de ace.
Posted 15 June 2010 - 08:29 AM
Sunt creme de anestezie
Posted 15 June 2010 - 06:45 PM
....a creierului?
Asa sigur mi-as face si eu unul. Frica nu dispare prin anestezie
Posted 15 June 2010 - 11:19 PM
Pai ideea este ca anesteziaza bine zona ce urmeaza a fi tatuata si nici nu o sa se simta.
Posted 03 February 2011 - 07:31 PM
Tatuajul este doar o forma de personalizare. Bineinteles este la decizia fiecaruia. Depinde si de locul in care se face tatuajul.
Cu piercingul nu sunt de acord, dar cine se simte bine asa nu are decat sa-si faca.
Cu piercingul nu sunt de acord, dar cine se simte bine asa nu are decat sa-si faca.
Posted 11 April 2011 - 10:12 PM
gbrgeorge, on 19 May 2010 - 11:21 PM, said:
Mi se pare mie sau sunt tot mai la moda tatuajele si aplicarea piercingurilor ? Plus ca inainte de toate, arta tatuajelor a prins forme si imbracaminti tot mai frumoase datorita aparatelor profesioniste si magazinelor dedicate special acestui tip de arta.
Totusi, sunt oameni care nu apreciaza aceste feluri de..."exprimare". Sunt curios si de parerea voastra.
Totusi, sunt oameni care nu apreciaza aceste feluri de..."exprimare". Sunt curios si de parerea voastra.
Cei ce recurg la astfel de "exprimari", cred ca nu au un ego puternic, si atunci recurg la astfel de manifestari,pentru
a putea sa se simta intregi.
Posted 11 April 2011 - 11:57 PM
Adiere cuvinte cam mari pentru niste vorbe atat de goale... Psihologic nu ai cum demonstra aceasta chestie - si nu discutam aici despre acei full-body carora clar le lipseste o doaga - insa de aici pana la a generaliza ca fiecare posesor este un om slab, e cale lunga
Sincer, tu judeci un om dupa un desen pe piele, poate ascuns sau nu dar asta chiar nu caracterizeaza o persoana
Ai privi altfel o persoana pe care sincer o placeai 100% (din orice punct de vedere) daca ai afla ca are un tatuaj sau un piercing?
Sincer, tu judeci un om dupa un desen pe piele, poate ascuns sau nu dar asta chiar nu caracterizeaza o persoana
Ai privi altfel o persoana pe care sincer o placeai 100% (din orice punct de vedere) daca ai afla ca are un tatuaj sau un piercing?
Posted 12 April 2011 - 11:48 AM
dudu, on 11 April 2011 - 11:57 PM, said:
Adiere cuvinte cam mari pentru niste vorbe atat de goale... Psihologic nu ai cum demonstra aceasta chestie - si nu discutam aici despre acei full-body carora clar le lipseste o doaga - insa de aici pana la a generaliza ca fiecare posesor este un om slab, e cale lunga
NO OFFENCE !
Nu, nu judec oamenii dupa un desen pe piele, ci slabiciunea lor, care i-a adus in starea de asi tatua ceva, doar ca sa iasa in relief.
Un tatuaj micut si dicret, nu cred ca mi-ar displacea in asa masura, incat sa nu-mi mai fie draga
acea persoana.
Cu piercing-ul insa....alta poveste
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users
Sign In
Create Account

Back to top