Vreau sa vad cam care e parerea "pe strada", adica a unor oameni care nu lucreaza neaparat in domeniu, dar au auzit cate ceva despre ramurile astea. Sau nici macar atat; vreau doar sa vad ce ati alege.
10 replies to this topic
Posted 13 May 2010 - 07:38 PM
Ok, am deschis topicul asta ca sa vad si parerea voastra referitoare la optiunile unui student ETC, anul II. La sfarsitul anului, daca strang 40 de credite(Da-Doamne!
), trebuie sa optez ptr una din cele doua ramuri ale facultatii, Electronica Aplicata respectiv Tehnologii si Sisteme de Telecomunicatii.
Vreau sa vad cam care e parerea "pe strada", adica a unor oameni care nu lucreaza neaparat in domeniu, dar au auzit cate ceva despre ramurile astea. Sau nici macar atat; vreau doar sa vad ce ati alege.
Posted 13 May 2010 - 07:41 PM
Nu stiu prea multe despre domeniul asta, dar as alege Tehnologii si Sisteme de Telecomunicatii.
Posted 13 May 2010 - 08:38 PM
Şi eu tot spre sisteme de telecomunicaţii m-aş îndrepta. Mobilitatea este viitorul în domeniul gadget-urilor, ce încep să ne fie indispensabile.
Posted 13 May 2010 - 08:40 PM
Si eu mi-as indrepta optiunea spre telecomunicatiile alea, mai ales ca partea cu APLICATA pe mine ma deruteaza (nu am talente aplicative, indemanare etc.).
Posted 13 May 2010 - 08:40 PM
Avand in vedere ca sunt in domeniul telecomunicatiilor, tot asta ar fi si optiunea mea.
Posted 15 May 2010 - 10:47 AM
Si eu votez telecomunicatii, apar din ce in ce mai multe chestii noi in domeniul asta, asa ca presupun ca va fi mereu nevoie de oameni noi/tineri. Electronica aplicata pare mai plictisitoare.
Posted 15 May 2010 - 10:58 AM
E destul de clar pt ce trebuie sa optezi.
Posted 19 May 2010 - 05:23 PM
La ce se refera exact Electronica Aplicata ? Adica ce intrebuintare are ?
Posted 21 May 2010 - 07:34 PM
Nu-ti spun!
Tocmai asta e ideea poll-ului... sa voteze oameni care (poate) habar n-au cu ce se mananca domeniile astea. Voiam sa vad care e primul vostru impuls cand vine vorba de o astfel de alegere.
Posted 21 May 2010 - 07:37 PM
Mă tu faci experimente pe noi și nici măcar nu ne spui.
Posted 21 May 2010 - 08:08 PM
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users
Sign In
Create Account

Back to top