Jump to content

ANNO - Joc online din care se pot scoate bani

10 replies to this topic

costica19

Registered User

• Juniors
  • 3 posts
Joc online in limba romana , strategie dim perioada medievala dar are o particularitate foarte avantajoasa . Banii castigati in joc pot fi transferati in contul din banca sau invers. Iti poti construi un imperiu comercial sau sa fii un luptator renumit si poti castiga foarte mult……..depinde de fiecare.
Daca doriti sa incercati accesati linkul de mai jos. Succes
www.anno1777.com

havok

Registered User

• Juniors
  • 4 posts
www.anno1777.com facetiva cont..si va astept cu intrebari daca aveti ceva nelamuriri..

gbrgeorge

Moderator

• Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 4,931 posts
Eu nu vad niciun joc...poti sa ne dai mai multe detalii ?

Marius

Administrator

• Owner
  • PipPipPipPipPip
  • 5,071 posts
Ti-ai facut cont ca sa faci spam?

havok

Registered User

• Juniors
  • 4 posts
nu ptr spam...e un joc..daca nu iti stege topicu sau dami ban :-j

faza e ca e pe baza de un fel de invitatie...si vad ca nu apare tot linkul aici..si poti nu sa faci cont..care vrei cont va ast la id: just_me_havok

te lupti..castigi bani pe lupta..cel pe care lai invins iti este sclav..poti munci o data pe zi si primesti bani..cumperi arme sa te intaresti..:-?

Edited by havok, 21 May 2010 - 05:24 PM.

Marius

Administrator

• Owner
  • PipPipPipPipPip
  • 5,071 posts
"faza e ca" probabil te consideri foarte destept si nici macar nu ai bun simt sa verifici inainte de a spune tot felul de aberatii.
Nu e nevoie de nicio invitatie, oricine isi poate face cont, chiar pe prima pagina exista butonul:

Posted Image

Daca consideri ca ai descoperit internetul si apa calda, ar fi indicat sa citesti mai mult ca sa nu te faci de ras.
Linkurile postate de voi sunt link-uri de referer.
Link-ul de referer este o metoda de a identifica persoanele care isi fac cont in sistem in urma recomandarii tale.
Cum functioneaza link-ul de referer?
Atunci cand recomanzi un site prietenilor tai, in loc sa le dai link-ul simplu (adresa de genul www.site.ro) , le dai link-ul de referer. Astfel, conturile create in sistem in urma accesarii acestei adrese au drept "eticheta" contul tau. Sistemul stie ca tu ai adus aceste conturi si astfel beneficiezi de bonusuri.
Aceasta metoda este folosita pentru a face spam/reclama site-ului respectiv.

Penibil! :)

Catalin

Devoted Member

• Owner
  • PipPipPipPipPip
  • 3,541 posts
Gigel stai cuminte-n scăunel!
Și mai lasă jocurile cu lupte, sclavi și ce ai tu pe acolo, mai dă câte o tură pe la școală, pentru că tu poate nu realizezi, dar ești praf rău de tot ... nu ești în stare nici să scrii două rânduri fără să insulți și să torturezi gramatica limbii române. Chiar și cei ce au altă limbă maternă se exprimă în scris mult mai bine decât tine.
Când vei crește mare vei regreta timpul acesta în care ”freci pisoiu după ureche” ... :doh:

havok

Registered User

• Juniors
  • 4 posts
o fi penibil...asta e..
nu stiu prea multe despre internet si calculatoare...

@si mai cataline ce faci asa tam tam ptr niste cuvinte...am gresit...am sters ce nu trebuia si nu am vazut..se mai intampla

Marius

Administrator

• Owner
  • PipPipPipPipPip
  • 5,071 posts
Pe Romania Forum, suntem o comunitate de prieteni, iar daca te putem ajuta, sa stii ca o vom face. :doh:
Nu suntem rautaciosi, dar crede-ma ca nu esti primul care initieaza astfel de topicuri.

havok

Registered User

• Juniors
  • 4 posts
pai atunci imi cer scuze...daca v'am deranjat stergeti topicu

Garfield

Member

• Members
  • PipPip
  • 176 posts

View Postcostica19, on May 8 2010, 17:21, said:

Joc online in limba romana , strategie dim perioada medievala dar are o particularitate foarte avantajoasa . Banii castigati in joc pot fi transferati in contul din banca sau invers. Iti poti construi un imperiu comercial sau sa fii un luptator renumit si poti castiga foarte mult……..depinde de fiecare.
Daca doriti sa incercati accesati linkul de mai jos. Succes
www.anno1777.com
Tu cati bani ai castigat?

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users