Anul asta sunt semne ca plajele romanesti vor fi mai pline ca anul trecut. Cel putin asta a fost senzatia lasata de mini-concediul primit de 1 MAI si care a grabit romanii la plaja. Ceva normal a fost si traversarea granitelor catre eternii nostrii vecini, bulgarii.
Oferte sunt de peste tot, toate agentiile nestiind cum sa isi atraga clientii. Ce credeti ca va alege romanul anul asta ? The land of choice sau alte landuri ?
3 replies to this topic
Posted 05 May 2010 - 11:57 PM
Posted 06 May 2010 - 11:02 AM
"The land of Gods" (Grecia) am ales eu
... la "marea cea mare" cel mult un week-end... la Costinesti de dragul amintirilor si a distractiei
Posted 06 May 2010 - 05:09 PM
Daca am avea strazi, ati mai merge afara ? Sau nu doar infrastructura va goneste ?
Posted 06 May 2010 - 07:13 PM
Si eu as merge afara, si eu n-am masina 
Ma rog, eu am vizitat deja mare parte din Romania, cred ca avem si noi locuri frumoase de vazut, dar diferenta consta in conditii. Cam la acelasi pret gasesti conditii MULT mai bune prin alta parte.
Ma rog, eu am vizitat deja mare parte din Romania, cred ca avem si noi locuri frumoase de vazut, dar diferenta consta in conditii. Cam la acelasi pret gasesti conditii MULT mai bune prin alta parte.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users
Sign In
Create Account

Back to top