De ce nu se practica sistemul all-inclusive si la noi in tara?
4 replies to this topic
Posted 04 May 2010 - 03:48 PM
Posted 04 May 2010 - 05:12 PM
Pentru ca ... en-detail e mai rentabil decat en-gros?
Deoarece, cum-necum, romanu' tot merge la acele hoteluri (pana or sa ramana goale, fiindca o sa se prinda si romanu' de care spuneam ca altii dau mai multe la acelasi pret)?
Deoarece, cum-necum, romanu' tot merge la acele hoteluri (pana or sa ramana goale, fiindca o sa se prinda si romanu' de care spuneam ca altii dau mai multe la acelasi pret)?
Posted 04 May 2010 - 11:32 PM
Ce inseamna mai exact all inclusive ? Am inteles ca exista si termentul super all inclusive...
Iertati-mi intrebarea dar vreau sa stiu exact definitis termenului.
Iertati-mi intrebarea dar vreau sa stiu exact definitis termenului.
Posted 05 May 2010 - 08:21 AM
Posted 05 May 2010 - 09:26 AM
Din cate stiu eu la All Inclusive primesti 3 mese pe zi plus gustari intre mese si bauturi alcoolice si non-alcoolice, dar doar produse autohtone si intre anumite ore ale zilei, plus acces la toate serviciile hotelului (tot la anumite ore).
La Ultra All Inclusive ai acces si la produse de import si la celelalte facilitati ale hotelului, fara intervale orare.
Cu toate astea, depinde de la tara la tara, ce ai primit ca all inclusive intr-una poate sa nu fie acelasi cu lucru cu ce primesti in alta.
La Ultra All Inclusive ai acces si la produse de import si la celelalte facilitati ale hotelului, fara intervale orare.
Cu toate astea, depinde de la tara la tara, ce ai primit ca all inclusive intr-una poate sa nu fie acelasi cu lucru cu ce primesti in alta.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users
Sign In
Create Account

Back to top