Jump to content

Salutul romanesc

• You cannot reply to this topic
10 replies to this topic

gbrgeorge

Moderator

• Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 4,931 posts
Dupa cum cred ca bine stiti am fost mascariti de un comic francez intr-o emisiune pe postul national de televiziune. A fost un gest idiot, urat si rasist. Tare as vrea sa vad rezultatele in urma scrisorilor trimise de consulatul roman din Franta si de Ministerul de Externe.

Salutul romanesc

Pana una alta, romanii au scos si ei un raspuns care ar trebui sa fie un raspuns la parodia francezilor.

Salutul francez

Robotelu

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPipPip
  • 2,588 posts
S'il vous plait, monsieur! :blink:

Posted Image

gbrgeorge

Moderator

• Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 4,931 posts
Nici nu se putea o replica mai buna :blink:

R_a_z_v_a_n

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPipPip
  • 3,164 posts
Sa nu uitam si antecedentele de la campionatul mondial din '94 parca, atunci cand eram facuti un neam de tigani. Corectati-ma daca gresesc!

gbrgeorge

Moderator

• Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 4,931 posts
Mereu au avut francezii ceva cu noi si ne-au discriminat.

Eu stiu o faza care s-a intamplat acum nu stiu cati ani, in care un grup de reporteri romani au informat gresit si intentionat un alt grup de reporteri francezi, cum ca o brigada armata de romani a gresit tara si s-au dus intr-o insula. Toti francezii au ras de noi ca la urma sa afle ca au fost pacaliti si s-a lasat cu concedieri ale reporterilor francezi din cauza neverificarii informatiilor. Cine rade la urma...

Edited by gbrgeorge, 26 April 2010 - 08:26 AM.

dudu

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPip
  • 661 posts
Robin Williams - Despre francezi

Poate tras de par insa pe alocuri adevarat si ff funny :shock:

Personal nu i-am halit niciodata - nici cand i-am intalnit aici, nici in alte tari si cu atat mai putin la ei acasa
Am patit chiar eu o chestie destul de jenanta (pentru ei) intr-un restaurant in Paris asa ca...

Edited by dudu, 26 April 2010 - 02:00 PM.

Ricuss

Member

• Members
  • PipPip
  • 211 posts
Pai si nu ne zici si noua ce ai patit?
Mama lor de francezi....

Catalin

Devoted Member

• Owner
  • PipPipPipPipPip
  • 3,541 posts
Iar noi romanii de-a lungul istoriei ne-am tot agatat si tinut scai de ei, pe acel considerent stupid ca ar fi de-ai nostri.
Le-am copiat si sistemul de organizare a societatii, sistemul de ordine si siguranta ... etc. Toate fiind paguboase, lucru demonstrat de istorie.
Dar noi nimic, tot urmarim si abordam modelul francez, sustinand aberatia ca avem foarte multe in comun cu ei.

florin

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPip
  • 730 posts
Sa vorbeasca francezii cand or putea sa treaca singuri printr-un razboi fara sa se predea.

Clodius

Member

• Members
  • PipPipPip
  • 304 posts
Spre deosebire de noi care am castigat singuri toate razboaiele si nu ne-am predat niciodata, nu?

Nick

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,938 posts
Unii au luat atitudine ceva mai concret. Citez un e-mail primit.

Hackerii romani au spart site-ul britanic Daily Telegraph si au lasat un mesaj dur in care se specifica:

"Tiganii nu sunt romani, idiotilor!".

Hackerii au atacat site-ul si au postat alaturi de cateva remarci la adresa britanicilor si drapelul Romaniei.

"Ne-am saturat sa vedem cum niste gunoaie ca voi īncearca sa īsi bata joc de tara noastra. Sa ne creati o imagine cu totul alta fata de cea reala si numindu-ne romanian gypsies difuzānd emisiuni de tot cacatul gen Top Gear.

Daca ati avut tupeul sa enervati o tara īntreaga, aflati ca nu ne vom opri aici!", este mesajul postat de hackeri.

Mesajul continea si un link catre un site pe care este postata melodia "The Lonely Shepherd". Aceasta este interpretata de Gheorghe Zamfir si apare pe coloana sonora a filmului "Kill Bill", regizat de Quentin Tarantino.
Hackerii au atacat emisiunea Top Gear si pe cei trei prezentatori, care in timpul filmarilor unui episod chiar in tara noastra, au facut cateva remarci considerate jignitoare la adresa Romaniei spunand: "Ne imaginam ca īn Romānia este plin de vaci si de oameni care arunca cu pietre īn tigani
Hackerii romani nu s-au oprit dupa ce au spart site-ul publicatiei britanice Daily Telegraph in care au specificat ca "tigani nu sunt romani, idiotilor" si au atacat pe 19 aprilie si site-ul cotidianului francez Le Monde, in care vorbesc de eroii Romaniei si de sangele care a fost varsat pentru ca tara noastra sa existe astazi pe harta.
Hackerii s-au autointitulat "Romanian National Security" (R.N.S).
Paginile site-ului au fost inlocuite cu imaginea drapelului romanesc si cu un mesaj patriotic: "Aceasta nu este o miscare de rezistenta, un protest sau o revolta. Este strigatul īntregului popor romān ce face apel la fratii nostri care au uitat ca si īn venele noastre circula sānge romān. Sāngele ce-a fost jertfit si varsat pe cāmpurile de lupta pentru a fi scrisa istoria neamului nostru, cere acum DREPTATE. Eroii patriei noastre nu vor muri niciodata ! Vrem sa nu se uite CINE l-a varsat pentru ca Romania sa existe astazi pe harta , sa le amintim copiilor si nepotilor nostri, sa īi respectam cu onoarea cuvenita. Ne-a ajuns atata batjocura. Tiganii nu sunt romani! Nu ei ne-au scris istoria! Cand vorbiti de compatriotii nostri nu mai folositi expresiile "Tigani Romani". Noi v-am respectat Franta, voi ne veti respecta Romania ! R.N.S. VEGHEAZA ca aceste lucruri sa fie infaptuite."
Acest mesaj transmis de "Romanian National Security" a fost dat ca replica la emisiunea difuzata pe 17 aprilie de televiziunea France 2, in care umoristul Jonathan Lambert a ironizat romanii apeland la prezentarea "salutului romanesc": mana intinsa in semn de cersit.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users