Jump to content

1 Mai

• You cannot reply to this topic
24 replies to this topic

gabriel

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPip
  • 726 posts
Pai care e ocazia ? trebuie sa imi dai si mie prietenii tai ca ai mei nu dau cadouri doar primesc....:lol:

gbrgeorge

Moderator

• Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 4,931 posts
Sa le stapanesti sanatoasa si sa te bucuri de ele. Sa ne pui o poza cu tortul sa vedem cum arata un tort mare in Ardeal :lol:

Anelle

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPip
  • 674 posts
Gabriel, a fost ziua mea.

Poza cu tortul. Nu stiu cat de mare arata, dar daca a ajuns de cate doua portii la 14 oameni, eu zic ca a fost mare. Luati in considerare ca e facut de casa, nu de cofetarie. Si florile sunt facute manual (si comestibile).
Inauntru era cu fructe.

Posted Image

TeoS

Junior Member

• Juniors
  • Pip
  • 21 posts

View PostMarius, on May 1 2010, 15:28, said:

Sa speram ca TeoS nu are probleme la bulgari.
Am vazut la stiri ca mai multor romani le-au disparut masinile.
Am scapat. :lol: Treaba a fost in felul urmator la noi. Hotelul nu dispunea nici pe departe de locuri de parcare suficiente pentru clienti, asa ca am lasat masinile, contra cost, in parcarea unui aqua park, undeva la 300 de metri. Era pazita parcarea, dar in camp deschis si prost iluminata, asa ca au fost ceva emotii.
Partea tare este i-am auzit pe unii vorbind despre faptul ca se furase o masina din parcarea hotelului. Si un prieten vazuse niste echipaje de politie pe acolo, dar nu stia ce si cum.
Oricum, marea ieseala la bulgari a cam lasat de dorit anul asta. Incepand cu o mare aglomeratie de masini cu numere de Ro, continuand cu un check in de vreo 3 ore si cu un all inclusive cu tente mincinoase, si incheiand cu ceva probleme administrative la hotelul pe nume Helios.

moni

Member

• Members
  • PipPip
  • 92 posts
Am fost la lacul Turdeni unde trebuie sa pescuim,am facut gratar, dar nu cu peste pentru ca nu am prins nici unul. :))
Eu am stiut ca nu prindem si am adus carne de porc si asta am mancat.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users