Jump to content

Cadouri la botez.

• You cannot reply to this topic
8 replies to this topic

gbrgeorge

Moderator

• Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 4,931 posts
Aseara am fost la un botez la un cuplu foarte drag mie. Fetita lor Raluca Ioana fiind a doua a cuplului, a fost botezata ieri si se bucura acum alaturi de parintii ei. Am fost invitat la petrecere intr-o locatie frumoasa, un restaurant retras unde buna dispozitie a fost ca la ea acasa. La terminarea petrecerii au inceput sa curga cadourile, banii etc. Eu m-am numarat printre cei ce au dat bani. Nu ma pricep foarte bine cum se face si de asta vreau sa va intreb si pe voi daca am procedat bine sau care sunt obiceiurile pe la botezurile unde ati participat.

Catalin

Devoted Member

• Owner
  • PipPipPipPipPip
  • 3,541 posts
Si pe aici pe la noi tot banii sunt de baza.
Ba chiar a disparut de tot obiceiul cadourilor la un botez. Cu exceptia nasului si a mosului, care dau si una si alta.

gbrgeorge

Moderator

• Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 4,931 posts
Ma gandeam initial sa iau ceva ca la o cununie, dar m-am consultat cu alti prieteni si au zis ca asa ar fi mai indicat sa dau bani. Si zilele astea vreau sa le fac o vizita si sa le duc un cadou ptr aia mica.

Nick

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,938 posts
Sunt si eu de acord ca ai procedat bine. Or sa stie ei cum sa foloseasca acei bani.

Anelle

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPip
  • 674 posts
Eu ultima oara am fost la botezul baietului unei bune prietene si aveam aceeasi dilema: se dau cadouri sau bani? Asa ca m-am dus la ea si am intrebat-o. I-am zis sincer ca n-am mai participat la botezuri si ca nu cunosc obiceiurile. Ea a spus ca se poate oricum, asa ca am dat si eu bani, pentru ca probabil stiu ei mai bine decat mine de ce au nevoie.

gabriel

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPip
  • 726 posts
In primul rand banii pt ca multi din ei tre sa plateasca ''daunele'' botezului.
Un cadou sau ceva pt cel mic numai daca e ceva rar sau ceva care nu poate sa mai aduca nimeni.De ex am fost la un botez de motociclisti :))
Iar al mic a primit un tricou cu harley davidson comandat din state, superb. Pe marimea lui nu se gasea doar acolo restul erau facaturi.

katty

Member

• Members
  • PipPip
  • 223 posts
Tot banii in primul rand ,stiu ei cum sa ii foloseasca.
Si cum ai zis George,ii faci cadou cand le faci o vizita :)

Edited by katty, 13 April 2010 - 08:47 AM.

mirrra

Registered User

• Juniors
  • 1 posts
Buna!Sunt o proaspata mamica si saptamana trecuta am avut petrecerea de botez la care nasii ne au facut o surpriza si au chemat zanele ursitoare ....M a impresionat pana la lacrimi si vreau sa impartasesc acesta experienta cu voi mamicile si sa faceti din botezul pruncului vostru un spectacol plin de emotie si culoare, asa ca va recomand cu draga inima cele mai frumoase zane

Edited by Marius, 24 January 2012 - 09:12 AM.
Fara reclama!

euroboss

Junior Member

• Juniors
  • Pip
  • 14 posts
cred ca banii is cei mai buni pt toti, pt ca fiecare parinte stie cel mai bine de ce are nevoie pt copilul lui.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users