S-au oprit temporar plătile către firmele de constructii, până când acestea nu remediază lucrările executate prost.
Primăria Slatina a oprit lucrările de reabilitare la cele 39 de blocuri şi a sistat plăţile către anumite firme de construcţii.
În urma controalelor efectuate de angajaţii primăriei în unele apartamente, angajaţii primărie au descoperit că geamurile termopan erau de o calitate inferioară celei prevăzute în contract sau că pe terasele proaspăt renovate se infiltrează apa.
„Am trimis adrese către majoritatea firmelor de construcţii care lucrează la reabilitarea blocurilor şi le-am anunţat că am sistat plăţile pentru că în urma controalelor am descoperit unele probleme. Firmele şi-au recunoscut greşelile şi au promis că că le vor remedia. După ce vor face asta îşi vor primi şi banii”, a explicat Minel Prina, City Manager Slatina.
Controalele vor continua şi reprezentantii primariei, îi roagă pe cetăţeni să colaboreze şi să deschidă uşa echipelor de la primărie şi să spună problemele pe care le au cu firmele de la reabilitare.
No replies to this topic
Posted 07 April 2010 - 07:51 AM
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users
Sign In
Create Account

Back to top