Jump to content

Teo Trandafir a intrat in plitica si in Parlament

19 replies to this topic

Catalin

Devoted Member

• Owner
  • PipPipPipPipPip
  • 3,541 posts
Teo Trandafir candidează pentru un loc īn Parlamentul Romāniei. Nu a mai rezistat īn anonimat şi face un pas spre politică.
Notorietatea şi simpatia publicului sunt oare de cele mai multe ori, suficiente pentru a avea succes īn politică?

Teo Trandafir īncearcă să revină īn lumina reflectoarelor folosind calea politicii. O greşeală după părerea mea, care o va costa probabil mai tārziu, nu acum imediat.
Pe termen scurt, cred că va īnregistra un succes. Asta pentru că nu este mai potrivită contracandidata sa Liliana Mincă. O femeie ce a ieşit īn evidenţă doar prin istericalele de la cāteva emisiuni ale lui Dan Diaconescu şi prin mahalagismul pe care l-a adus īn emisiunile la care era invitată. A fost demisă de la conducerea Loteriei Romāne după scandaluri repetate şi proasta imagine pe care o făcea. Mincă a fost instalată de PC la conducerea Agenţiei de Control al Exporturilor. Ce legătură o fi īntre loterie şi exporturi rămāne de aflat ... :D īnsă experienţa de dactilografă şi secretară sigur o va ajuta pe Mincă să numere voturile cu care va cāştiga Teo.

Totuşi Teo Trandafir moare de dorul televiziunii, ca şi Andrei Gheorghe sau Mihaela Rădulescu. Ea şi Mircea Badea, făceau cu succes showul de la Antena 1, apoi succesul nebun de la Pro TV. Atunci Teo Trandafir s-a crezut mai valoroasă şi mai importantă decāt este şi a părăsit, pentru o ofertă mai interesantă, o televiziune care o ajuta să fie mereu la un nivel īnalt. Romantica şi Prima TV au fost primele eşecuri ale unei vedete bolnave de televiziune, care nu s-a mai putut regăsi.
Nu idealul social, nu convingerile politice, nu proiectele cetăţeneşti o īndeamnă către politică pe Teo, ea vrea īn politică pentru că nu mai poate trăi fără lumina reflectoarelor. Ghinionul ei este că a ales un partid la putere. PDL se chinuieşte să guverneze cu tot felul de bani īmprumutaţi şi cu tot felul de scamatorii care să distragă atenţia de la crasa incompetenţă.
Capitalul de simpatie īi va aduce un loc īn Parlament şi mulţumită contracandidatului inexistent.

Dar erodarea guvernării īi va aduce oare, nu simpatia de care s-a bucurat, ci un potop de īnjurături din partea publicului?

dudu

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPip
  • 661 posts

View PostCatalin, on Apr 1 2010, 14:51, said:

Totuşi Teo Trandafir moare de dorul televiziunii...
si al atentiei din moment ce face miscarea asta.
Sa nu-mi spuna ca de dragul copiilor, ca are ea program pentru cei mici si napastuiti ca nu le cred. Nu le-as crede intr-o lume corecta si leala, d-apai in Romania lui 2010 cand soferii ies in strada ca (,) nu stiu ce spor nu primesc in conditiile in care castiga mai mult decat un profesor sau medic rezident (fara nicio ofensa adusa breslei in general insa cei de la RATB intrec limita bunului simt) iar guvernul partidului care o sustine nu stie cum sa-ti mai ia banii din geanta/cont
Dna Teo, odata ma uitam la 'mneata la tembelizor, poate pentru glumele relativ sarate pe care le spuneai, poate pentru Nicoleta Luciu :D, insa ai cazut in derizoriu
Uite, deja simt cum mi se face (iar) greata...

Edited by dudu, 01 April 2010 - 11:31 PM.

gbrgeorge

Moderator

• Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 4,931 posts
Si totusi Badea o sustine si spune ca are incredere in ea. Prima oara cand spune asta despre un (viitor sau nu) politician. Si mie mi-e teama ca draga de ea va claca ca toti ceilalti. Pacat, nu avea nevoie de penibil.

Badea, a blocat pe blogul lui toate comentariile referitoare la acest subiect scriind : Stiu ca va citi articolul si mai stiu ca o vor rani multe dintre comentarii asa ca, va cer scuze pentru asta, dar din acest moment sunt oprite.

gbrgeorge

Moderator

• Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 4,931 posts
Teo Trandafir a obtinut 53,59% din voturi, 6473 de voturi, la alegerile din Colegiul 19, in timp ce Liliana Minca a obtinut 46,41%, 5605 voturi, dupa centralizarea datelor din toate cele 61 sectii de votare, potrivit Biroului Electoral Municipal.

Liliana Minca a spus: "Teo Trandafir a castigat astazi. A castigat si domnul Adrian Sarbu, care a consacrat-o".

Prezenta la vot a fost cea mai slaba din istoria democratiei romanesti - doar 14,65% dintre alegatorii cu drept de vot s-au prezentat la urne.

Marius

Administrator

• Owner
  • PipPipPipPipPip
  • 5,069 posts
Oamenii sunt scarbiti de "ciuma portocalie". Au votat, probabil, doar cei motivati material si cunostintele candidatilor.

gbrgeorge

Moderator

• Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 4,931 posts
Aproape 11.000 de oameni la vot. Cred ca a contat mai mult imaginea ce si-a facut-o Teo de-a lungul timpului

Catalin

Devoted Member

• Owner
  • PipPipPipPipPip
  • 3,541 posts
Eu zic că a cāştigat mulţumită contracandidatei pe care a avut-o.
Liliana Mincă aia e doar o mahalagioaică ce s-a remarcat prin scandalurile din vremea cāt era pusă mare director de către partid la Loteria Romānă.

Părerea mea este că dacă cei din opoziţie nominalizau un canditat mai serios, Teo Trandafir nu mai cāştiga īn veci. De fapt am mai spus asta cu ceva vreme īn urmă mai sus.

Nick

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,938 posts
De acord cu tine, Catalin! Ce mi se pare extraordinar e faptul ca se trezesc unii (a se citi "si Teo Trandafir") care isi dau seama ca au un talent ascuns (politicianismul), dar e atat de ascuns acest har, incat parca vad ca nici nu se va auzi despre activitatea doamnei in Parlament...De ce n'or face, mai, ce stiu mai bine? :shock:

Catalin

Devoted Member

• Owner
  • PipPipPipPipPip
  • 3,541 posts
Dacă stăm să privim cu atenţie, pānă ar intra īn politică, Teo nu a făcut altceva decīt să laude vedetele din showbiz, de la Adrian Miracle Child la Vali Vāntputernic, a avut numai emisiuni īn care totul se rezuma la linguşăreală. Aş fi crezut că tot acest periaj din emisiunile sale făcea parte din regulile jocului, dar nu a fost altceva decāt un antrenament pentru marea linguşeală pe care Teo urmează să o facă īn Parlament.

Dacă Teo ar fi intrat īntr-un partid mānată de preferinţele sale ideologice, ar fi fost altceva, dar cu toţii ştim că ea s-a īnscris īn PDL doar pentru a candida, īncepīndu-şi, practic, cariera politică printr-un gest ce caracterizează mai degrabă oportunismul.

gbrgeorge

Moderator

• Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 4,931 posts
Sarbu nu prea avea oameni in parlament. O fi avut nevoie sa intre si acolo...

Daniel777

Member

• Members
  • PipPip
  • 198 posts
Teo nu cred ca se pricepe la nimic in domeniul politic . La televizor este altceva si nu are deloc legatura cu hora in care a fost prinsa ea . Dar exact asta este adevarul , la vot participind cei ce trebuie si absenteismul raminind la cote maxime , poate sa iasa oricine parlamentar . Dar va dati seama daca tara merge spre rau cu niste indivizi care mai au ceva cunoastere spre politic , pe linga preocuparile lor dubioase , ce pretentii sa mai ai cind parlamentari ajung persoane din media , lautari si alte elemente ?Va dati seama cam ce ne poate astepta . Ce acte normative ar putea sa voteze oamenii acestia si ce propuneri legislative ar putea sa aibe daca , saracii de ei nu au habar de nimic ? :))

gbrgeorge

Moderator

• Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 4,931 posts
Proaspătul parlamentar Teo Trandafir stārneşte primele contre īn PDL. După ce liderul de grup al deputaţilor democrat-liberali, Mircea Toader a trasat profilul cāştigătoarei alegerilor din Colegiul 19, catalogānd-o drept un "soldat disciplinat", a venit rāndul purtătorului de cuvānt al campaniei lui Teo Trandafir să dea replica. "Formula aleasă nu e cea mai elegantă manieră de a-i spune unei doamne "bun venit!", īi transmite eurodeputatul PDL, Cristian Preda.

Catalin

Devoted Member

• Owner
  • PipPipPipPipPip
  • 3,541 posts
Ce m-aş sparge de rās dacă doamna Teo s-ar supăra şi ar deveni aşa peste noapte ... independentă. :lol:

gbrgeorge

Moderator

• Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 4,931 posts
Treaba cu "soldat disciplinat" nu suna prea ortodox...cred ca a facut o scurta trimitere.

Catalin

Devoted Member

• Owner
  • PipPipPipPipPip
  • 3,541 posts
Deputatul PDL Teo Trandafir a declarat presei că se poate trăi şi cu „doi lei īn buzunar” pentru că mănānci cāte o firmitură şi „nu mori de foame”. :doh:
Tare aş vrea să văd cum trăieşte Teodora Trandafir cu doi lei pe zi !? :)

Doamna Teo este membru PDL şi este exact ca ei! Acum īşi arată adevărata faţă.
Cum poţi să le ceri oamenilor să trăiască cu firmituri de pāine? :shock:

Nick

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,938 posts
Probabil ca ea stie cum e sa mananci doar asa ceva. De aceea isi pastreaza silueta :)

gbrgeorge

Moderator

• Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 4,931 posts
Incredibil..nu i-a luat mult sa-si arate prostia molipsita rapid odata cu intrarea in politica

Catalin

Devoted Member

• Owner
  • PipPipPipPipPip
  • 3,541 posts
Teo cu votul său īmpotriva moţiunii de cenzură nu a dovedit altceva decīt că e o oportunistă care, la fel ca şoarecii, cānd simt pericolul, sunt primii ce caută o ieşire. Īn politica adevărată nu aceasta e calea succesului. La noi - da, căci oportunismul este ca o literă de lege.
Īn fond, ce mare brīnză a făcut? Dacă are onoare şi dacă vrea să ne facă să ne dăm pe spate, Teo ar trebui să demisioneze din Parlament, şi abia apoi să se īnscrie īn ce partid vrea. Altfel, rămīne de rīsul curcilor. Adică ce, nu ştia doamna Trandafir acum cīteva luni, cīnd a candidat sub sigla PD, ce mare premier e Boc?
Nu, nene, ai intrat īn Parlament cu un partid - stai acolo şi, dacă nu-ţi mai place, du-te frumuşel acasă.
Faptul că Teo, la votul moţiunii, a făcut gesturile acelea penibile, de triumf prostesc, prin care-şi manifesta satisfacţia că i-a tras īn piept pe cei din PDL, n-ar trebui decīt s-o descalifice īn ochii noştri.

andreea1001

Junior Member

• Juniors
  • Pip
  • 12 posts

View Postgbrgeorge, on Apr 26 2010, 09:54, said:

Aproape 11.000 de oameni la vot. Cred ca a contat mai mult imaginea ce si-a facut-o Teo de-a lungul timpului
Sunt de aceeasi parere cu tine datorita emisiunilor facute de [url="http://biografii.***spam***/teo_trandafir/"]Teo Trandafir[/url] de-a lungul anilor s-a vazut in acest moment.Consider ca punctul forte al ei este televiziunea,nu politica

gbrgeorge

Moderator

• Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 4,931 posts
Tu esti de acord cu toata lumea. :emo-secret:

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users