Jump to content

Shutter Island

7 replies to this topic

vlahopol

Registered User

• Juniors
  • 5 posts
Executor al agenţiei federale de aplicare a legii - US Marshals, Teddy Daniels ajunge împreună cu partenerul său Chuck pe mica insulă Shutter, unde se află un ospiciu pentru tratarea condamnaţilor cu tulburări mentale. Cei doi investighează evadarea unei criminale, dar nimic în acest ospiciu nu este ceea ce pare. Şi nici Teddy Daniels nu este. Se află acolo pentru a găsi o pacientă disparută? Sau a fost trimis pentru a investiga zvonurile care denunţă practici extreme de tratare a bolnavilor? Pe măsura ce Teddy şi Chuck se apropie de adevăr, acesta este din ce în ce mai greu de surprins, iar cei doi încep să se teamă că nu vor mai părăsi niciodată Shutter Island. Pentru că cineva încearcă să-i facă să-şi piardă minţile...
Filmul este destul de complicat , dar daca urmariti cu atentie devine din ce in ce mai captivant, si sa nu uitam ca regia este semnata de Martin Scorsese.
enjoy.

Shutter Island

Edited by gbrgeorge, 29 March 2010 - 11:00 PM.

gbrgeorge

Moderator

• Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 4,931 posts
Chiar pare interesant. O sa il vad si o sa imi dau cu parerea. A imbatranit si Di Caprio :)

Anelle

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPip
  • 674 posts
L-am vazut.

E interesant. Imaginile fac totul dupa parerea mea, este foarte ... artistic... desi e ciudat sa zic asta despre un film :) Dar sunt unele scene unde poti sa dai un print screen si sa ti le pui direct pe desktop.

Despre poveste... hmmm... e intr-adevar interesanta. Toti prietenii mei care l-au vazut erau foarte entuziasmati. Din pacate, pentru mine a fost previzibil. Mi-am dat seama de "faza" (n-o s-o spun ca sa nu fac spoilere, dar cei care au vazut filmul stiu la ce ma refer) cam din primele 10 minute sau asa ale filmului. Asa ca sfarsitul nu m-a impresionat puternic asa cum s-a intamplat in cazul altora.

Dar tot e un film frumos si, oricum, merita vazut.

msanyix

Junior Member

• Juniors
  • Pip
  • 42 posts
L-am vizionat saptamana trecuta. Nu mi s-a parut ceva fenomenal, i-as acorda nota 8 din 10.

Sorin83

Member

• Members
  • PipPip
  • 110 posts
Mie mi s-a parut interesant. Mult peste restul de filme care le-am vazut in ultima vreme si asta cu toata ura mea fata de Al Caprii:)

absirt

Member

• Members
  • PipPip
  • 51 posts
Foarte interesant filmul, l-am vazut, merita, e un film "destept"

gbrgeorge

Moderator

• Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 4,931 posts
Chiar a meritat vazut. Un film bun ce te tine in suspans pana la final. Mi-am dat greu seama de concluzia filmului. Il recomand, alaturi de un alt bun film al lui Caprio.

Inception

Garfield

Member

• Members
  • PipPip
  • 176 posts
Il descarc acum.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users