Jump to content

Ce purtam in primavara anului 2010 ?

• You cannot reply to this topic
2 replies to this topic

gbrgeorge

Moderator

• Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 4,931 posts
Asortam iar rozul la diferite tinute ? Implicam si movul anul asta ? Ne mai place albastrul ?

Hm...atatea intrebari in fata unei oglinzi. Ptr mine, vremea frumoasa nu poate fi lipsita da un pantalon scurt, dintr-un material diferit de blug, asortat probabil cu o camasa lejera si pantofi sport. Cum nu sunt pretentios la culori si nici nu stiu sa le asortez de minune, o sa trec peste acest pas. Voi cum intampinati primavara ?

Anelle

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPip
  • 674 posts
Eu raman fidela gecii mele de piele, cat o mai pot purta :P Si esarfelor colorate, la fel. In rest, m-am pregatit pentru sezonul cald cu multe multe tricouri, de toate culorile. Le prefer pe cele cu imprimeu.

Apoi, camasi casual, blugi, rochii lejere din materiale vaporoase... si imi place sa adaug elemente masculine, gen veste, cravate, palarii...

Trebuie sa-mi cumpar si eu o pereche de pantaloni scurti, as vrea ceva de blugi.

Cat despre culorile care se poarta sezonul asta, sunt cele pastel. Deci cat mai deschise.

gbrgeorge

Moderator

• Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 4,931 posts
Inseamna ca bluzele mele preferate albastre le pun la pastrare... :))

Vreau sa imi cumpar 2 sau 3 bluze roz. Sa nu radeti dar sunt asa frumoase, barbatesti polo si in dungi negre. Ca pantaloni ar vrea sa renunt la blugi. Imi ofera un disconfort...

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users