Sunt total impotriva oricarui telefon cu TS. Din cauza greutatii in folosire, sensibilitatii ridicate si poate a designului precar. Voi ce parere aveti ? Ce sfat dati unui prieten care va spune ca vrea telefon cu TOUCH SCREEN.
L.E. - regula nu se aplica 100% in cazul unui i-phone ce il gasesc putin mai superior...dar nu stralucit.
27 replies to this topic
Posted 19 March 2010 - 09:24 PM
Posted 19 March 2010 - 10:28 PM
Am prieteni care au d-astea si le-am zis ca telefon e ala cu "butoane" Astea sunt de fenta si sa para lumea mai interesanta!
Abia astept sa le cada TS
Abia astept sa le cada TS
Posted 19 March 2010 - 10:46 PM
Dar exista telefoane si cu TS si cu "butoane" si mi se pare mult mai bine decat doar cu TS
Posted 19 March 2010 - 11:02 PM
La un LG COOKIE mi-a picat displayul si nu am putut citi niciun mesaj iar singurul numar ce il puteam apela era al celui ce ma suna inainte. De atunci am zis PAS.
Posted 20 March 2010 - 07:09 PM
Pentru mine, un telefon trebuie sa aiba butoane si sa fie dintr-o bucata(fara clapeta sau slide)
. N-am avut telefoane cu touch screen, dar nici ca ma pasioneaza. Mi se parea aiurea sa nu simti cum apesi pe buton.
Plus ca daca iti cade si atinge cu ecranul... ciao calu'!
Am mai auzit de unele care explodau, altele pe care bateria le tine o zi...
Posted 20 March 2010 - 07:59 PM
Asa cum spuneam mai sus, imi place I-PHONE, telefon ce il gasesc util, bun si usor de folosit. Dar nici pretul nu se compara cu altele asemanatoare.
Posted 20 March 2010 - 10:18 PM
iPhoneul este al 3lea telefon cu touch screen pe care il am (celelalte aveau win mobile), dar este singurul pe care l-am folosit mai mult de o luna (mai exact de vreo 8 luni il am si nu l-as schimba cu nimic de pe piata la ora actuala).
L-am luat de la orange si pretul mi s-a parut ok, nu e decodat pe sub mana, motiv pentru care beneficiez de updateurile la soft si de application store (de care am devenit dependenta).
Am avut BB 9500 si a cedat in cateva luni dupa ce a fost scapat pe jos o data. Din cate stiu iPhoneul sta bine la capitolul asta.
L-am luat de la orange si pretul mi s-a parut ok, nu e decodat pe sub mana, motiv pentru care beneficiez de updateurile la soft si de application store (de care am devenit dependenta).
Am avut BB 9500 si a cedat in cateva luni dupa ce a fost scapat pe jos o data. Din cate stiu iPhoneul sta bine la capitolul asta.
Posted 21 March 2010 - 07:27 AM
Am o cunostinta care a scapat I-PHONE din mana, i-a facut ecranul praf praf cum nu va puteti imagina si...surpriza, inca merge perfect, toate functiile TS ramanand perfecte.
Posted 21 March 2010 - 05:55 PM
am avut telefon cu TS cca 1/2 an, m-am saturat/plictisit de butoneala in "van" 
Ca atare mi-am luat telefon cu (stati sa le numar...), cu 45 de taste si un scroll
- pe care il iubesc
Ca atare mi-am luat telefon cu (stati sa le numar...), cu 45 de taste si un scroll
Posted 21 March 2010 - 10:50 PM
De care bre?
Spune-ne mai exact, sau e secret?
Spune-ne mai exact, sau e secret?
Posted 21 March 2010 - 11:02 PM
Blackberry A9630
?
Posted 21 March 2010 - 11:11 PM
gbrgeorge, on Mar 19 2010, 21:24, said:
i-phone ce il gasesc putin mai superior...dar nu stralucit.
Ntz, ntz, ntz... exista doar "superior" ca grad de comparatie nu si "mai superior".
Back on topic: Am un Samsung F480, pe care l-am orimit acum vreo 5 luni (nu cred ca mi l-as fi cumparat). Imi place foarte mult si este elegant Cel mai greu mi se pare insa cand tastez mesaje, de aceea folosesc T9 de cele mai multe ori
Edited by Clodius, 21 March 2010 - 11:12 PM.
Posted 21 March 2010 - 11:59 PM
am un dual sim cu TS dar si taste, dar pentru anumite functii trebuie sa folosesc TS, sa scot batul magic atasat la telefon si sa incep sa "cos" prin el. e neplacut, sincer sa fiu!
nu imi place functia de TS, imi aduce mereu aminte de agentii de vanzari care luau comenzi pe palm-top-uri parca asa le zicea...
era sa uit, se pare ca TS chiar "haleste bateria" mult mai repede
(senzorii TS functioneaza pe principiul modificarii rezistentei electrice in momentul apasarii..etc)
p.s. nu am avut Iphone, sau alte telefoane mai scumpe. am vazut la cineva si era incantat de TS la sculele astea mai scumpe
nu imi place functia de TS, imi aduce mereu aminte de agentii de vanzari care luau comenzi pe palm-top-uri parca asa le zicea...
era sa uit, se pare ca TS chiar "haleste bateria" mult mai repede
(senzorii TS functioneaza pe principiul modificarii rezistentei electrice in momentul apasarii..etc)
p.s. nu am avut Iphone, sau alte telefoane mai scumpe. am vazut la cineva si era incantat de TS la sculele astea mai scumpe
Edited by sean28, 22 March 2010 - 12:02 AM.
Posted 22 March 2010 - 09:23 AM
Posted 22 March 2010 - 11:33 AM
Am vazut la un prieten un Nokia cu TS dar parca nu se ridica la nivelul I-PHONE.
Posted 20 July 2010 - 08:42 PM
Salut , sunt noua pe acest topic:D, si am o mica dilema:D
Vreau sa imi iau un telefon cu touch screen Nokia , LG sau Sony Ericson.As dori ca sa accepte teme , jocuri de pe net, sa fie cu aparat foto,video ,si nu stiu tipurile de telefoane din fiecare gama ..........Daca m-ati putea ajuta sa imi spuneti care vi se pare mai bun si are dotarile pe care le cer:D si.....sa nu fie prea scump:D...........prea multe lucruri,stiu,......dar sunt niste chestiuni mici:D.Care ma puteti ajuta??
Vreau sa imi iau un telefon cu touch screen Nokia , LG sau Sony Ericson.As dori ca sa accepte teme , jocuri de pe net, sa fie cu aparat foto,video ,si nu stiu tipurile de telefoane din fiecare gama ..........Daca m-ati putea ajuta sa imi spuneti care vi se pare mai bun si are dotarile pe care le cer:D si.....sa nu fie prea scump:D...........prea multe lucruri,stiu,......dar sunt niste chestiuni mici:D.Care ma puteti ajuta??
Posted 20 July 2010 - 08:49 PM
Bun venit pe forum Lisa!
Unde ai abonament? Orange, Vodafon, Cosmote?
Unde ai abonament? Orange, Vodafon, Cosmote?
Posted 20 July 2010 - 08:52 PM
Si cam in ce suma vrei sa te incadrezi?
Posted 21 July 2010 - 12:05 PM
Paii ...... sunt in reteaua Cosmote si............intre 4 si 6 milioane......
Posted 21 July 2010 - 02:47 PM
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users
Sign In
Create Account

Back to top