Jump to content

4tuning days - martie 2010

31 replies to this topic

gabriel

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPip
  • 726 posts
Nu am pns-o pe crudu deloc asa ca daca aveti cumva poze cu ea postati aici...
Sper ca din toate cele postate s ava dati seama ca a fost cat d ecat Frumos dar se simte criza...Putine pliante , revista COX sau 4tuning nu am gasit-o niciunde, nici cu aceasta ocazie nu au mai aparut.
De un anul trecut din septembrie cred ca nu a mai aparut nici un numar de la Cox iar de la 4tuning mici un gand...

Am surprins si pe unu de voia sa desumfle niste roti sa se dea in spectacol dar cred ca i-a fost frica de motociclisti si doar s-a prefacut, il recunosteti pe mascariciu asta?

Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image

gabriel

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPip
  • 726 posts
Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image
Posted Image Posted ImagePosted Image Posted Image

Edited by gabriel, 14 March 2010 - 10:39 AM.

gabriel

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPip
  • 726 posts
Nick daca este alb este Infinity g35 coupe, o masina americana 100% , au fost multe frumoase si porschele portocaliu, cateva bmw-uri, seat, g5, peugeot am vazut frumos, au fost cateva kit car-uri cum este bmw de 1000 de cai sau jucaria aia a ungurului, avea sub capota o turbina mare rau si un motor bmw cipuit bine bine.
350 z de la nissan cu kit de la veilside america iarasi frumos, astra de care am amintit mai sus, un saab facut interesant un mustang, S 63 amg de la mercedes, cateva forduri focus cu muzica , mitsubischi cu evo 9 , audi a avut maisni modificate frumos , cei de la MBM au adus cat decat aceleasi masini de anul trecut, anonymous a avut pe daniela crudu invitata dar ?????? unde ca eu nu am prins-o.
Am vazut chiar si opel GT la salon cu o mare sigla de batman pe parbriz, trabant, jetta, eos, etc
Pe sus au fost mai mult masini vechi consacrate cum e dacia :) si ursuletii de la mbw :P

Robotelu

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPipPip
  • 2,588 posts

View PostRobotelu, on Mar 14 2010, 00:30, said:

N-am fost, dar am gasit asta. (...)

View Postgabriel, on Mar 14 2010, 02:12, said:

Robotelu sa inteleg ca tu erai cu toyota cu folie pe sigla in parcare si vorbeai la tel langa masina? in parcarea cu plata ....Nu eram cu maisna mea si nu stiam ca tu esti, cred ca eu plecam cand tu deabia ajunsesei...

Eu am zis ca n-am fost. :P Sau vrea sa fie o ironie? :)

gabriel

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPip
  • 726 posts
Stai mai ca nu stiam care si cum sunteti dupa nume nick si masina...sa inteleg ca masina care am vazut-o era a lui Stefan de pe forum?...la naiba in puii mei nu mai stiu exact numarul....Dar parca BGC avea :)

Robotelu

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPipPip
  • 2,588 posts
:P Clar nu suntem pe aceeasi frecventa...

Eu NU AM FOST la Tuning Days! Filmuletul l-am gasit pe youtube, dar nu-mi apartine. Ieri am avut examen, in Timisoara, deci n-aveam cum sa fiu la demonstratie in... Bu(_._)esti. :)

Edited by Robotelu, 14 March 2010 - 12:19 PM.

gabriel

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPip
  • 726 posts
Ti se pare ca nu am inteles? sau trebuie sa scriu si eu cu majuscule sa vezi ca am inteles...

Robotelu

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPipPip
  • 2,588 posts
Asa parea. No offence. :) Macar acum am lamurit. :P

LAURENTE

Junior Member

• Juniors
  • Pip
  • 10 posts
Naspa salon daca nu a fost nicio skoda octavia, trebuia sa o duc eu pe a mea :)

Edited by LAURENTE, 14 March 2010 - 10:17 PM.

gabriel

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPip
  • 726 posts
Pai ? Avea ce sa caute acolo? sa fim seriosi acolo trebuie sa o duci doar daca vrei sa iti bati joc de ea, multe masini9 pleaca varza de la tocuri pe capota pe plafon ...
A fost o sk o1 dar ...Am vazut si masini care nu aveau nimica special in afara de folie si alte jante sau masini urate care chiar nu aveau ce cauta acolo dar na , fiecare intelege tuningul cum vrea.
Tu daca o lasai acolo trebuia pusa in tipla ca daca se aseza o musca pe ea avea moartea caprioarei, si fie vorba intre noi, nu esti mic deloc sa isi permita vreunu sau vreuna sa zica ceva :)

gbrgeorge

Moderator

• Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 4,931 posts
Mi s-a parut un salon slab. Doar fetele au fost pe masura cu adevarat. Mai ales asistenta :)

Am stat de vorba cu posesorul unei broscute din '73 pasionat la maxim despre masini si care si-a vopsit singur cap coada masina, Credeti-ma ca avea o culoare de vis fara pic de murdarie in ea.

O sa revin cu poze luni dupa ce le descarc.

gabriel

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPip
  • 726 posts
Asistenta era simpatica ( avea silicoane), stateau hainele bine pe ea cu toate ca daca se uita in fata ei la ''fotografi'' uita de cei care ii bagau camera in fund...
De mult nu am mai vazut oameni asa de distrusi, stateau ore in sir sa pozeze ceva , ba un san ba un fund ceva...

Edited by gabriel, 15 March 2010 - 08:28 AM.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users