Jump to content

Hurt Locker

• You cannot reply to this topic
6 replies to this topic

gbrgeorge

Moderator

• Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 4,931 posts
Astazi am vazut filmul care a castigat premiul Oscar ptr cel mai bun film. Mi-a lasat o impresie slaba (nu proasta). Ma asteptam la o actiune interesanta, un subiect mai bun. De fapt, cred ca a fost mai mult inspirat din realitatea de acolo de pe terenul de lupta. A avut momente bune in care m-a tinut cu sufletul al gura, dar rare. Sincer, am vazut si filme mai bune.

Hurt Locker

msanyix

Junior Member

• Juniors
  • Pip
  • 42 posts
L-am vizionat candva in februarie, am avut aceaasi impresie ca si gbrgeorge. M-a surpins (negativ) cand am auzit la TV ca a primit Oscar, nici nu stiam ca este nominalizat.

gbrgeorge

Moderator

• Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 4,931 posts
Ma uitam acum pe site-urile de specialitate si filmul HURT LOCKER nu se mai afla in box officeurile romanesti si nici in cele americane...un adevarat OSCAR B)

Sorin83

Member

• Members
  • PipPip
  • 110 posts
Si eu sunt de aceiasi parere cu voi. Nu este un film de oscar. Daca era vorba de alt razboi sunt sigur ca nu ar fi castigat nimic.

Robotelu

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPipPip
  • 2,588 posts
Eu l-am vazut alaltaieri; nici mie nu-mi pare film de Oscar. :shock: Plus ca finalul m-a dezamagit complet: cum sa-ti lasi ma nevasta si copilu' si sa te duci iar la razbel!? :naughty: Proasta modalitate de a incheia filmul...

L.E. Ooops, v-am zis cum se termina filmul; my bad! :lol:

Edited by Robotelu, 02 April 2010 - 08:03 PM.

Robotelu

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPipPip
  • 2,588 posts
De ce a castigat Hurt Locker Oscarul :shock:

absirt

Member

• Members
  • PipPip
  • 51 posts
Un film bun, recomand, foarte bun