Imi place si folosesc Bvlgari uomo.
45 replies to this topic
Posted 12 January 2009 - 12:39 AM
Ce parfumuri folositi?
Posted 12 January 2009 - 10:53 AM
Jean Paul Gaultier Le Male..!
Posted 12 January 2009 - 10:57 AM
Fahrenheit
Bvlgari
printre primele in lista
Bvlgari
printre primele in lista
Posted 12 January 2009 - 11:05 AM
Higher Dior si Roberto Cavalli Man
Posted 13 January 2009 - 02:17 AM
Issey Miyake si Angel de la Thierry Mugler.
Posted 14 January 2009 - 11:44 AM
Aqua di Gio
Azzaro
Hugo Boss Nr.1
Azzaro
Hugo Boss Nr.1
Posted 14 January 2009 - 10:11 PM
Posted 15 January 2009 - 06:32 AM
JOOP - thierry mugler.
Posted 17 January 2009 - 12:51 PM
Eu folosesc Jean Paul Gaultter Classique si Lolita Lempicka
Posted 17 January 2009 - 05:44 PM
Poison pour homme. Stiu, nu este prea stralucit, dar,...da un "charm" aparte ! Poate fetele sa ne indrume mai "competente", ca noi barbatii,...mai "din topor" asaaaaa !
Edited by hugovictor, 17 January 2009 - 05:45 PM.
Posted 17 January 2009 - 06:14 PM
Paco Rabanne -1 Milion!
Posted 27 January 2009 - 10:02 PM
ultraviolet-Paco Rabanne si gucci rush
Posted 29 March 2009 - 10:33 PM
acum kenzo summer
Posted 07 June 2009 - 02:54 PM
Cateva parfumuri pentru acest sezon.
Attitude Extreme-Giorgio Armani

Hugo Element-Hugo Boss

Dior Homme Sport-Christian Dior

Guerlain Homme-apa de toaleta

Allure Homme ?dition Blanche-Chanel

Comme une Evidence-Yves Rocher
Attitude Extreme-Giorgio Armani

Hugo Element-Hugo Boss

Dior Homme Sport-Christian Dior

Guerlain Homme-apa de toaleta

Allure Homme ?dition Blanche-Chanel

Comme une Evidence-Yves Rocher
Posted 07 June 2009 - 05:42 PM
Cum va alegeti parfumurile, oameni buni? La ce ati enumerat aici (recunosc ca nu mi-a fost dat sa le simt pe toate), tara asta ar trebui sa fie...innebunitoare...cel putin ca miros....
Mie, personal, mi-a placut un anumit tip de Moschino, parfum pe care l-am tot cumparat/ primit timp de vreo 10 ani. Acum mi-am dat seama ca nu ma mai reprezinta, e cam prea dulce. Parfumul barbatesc pe care imi face placere sa-l simt este Bvlgari, insa fiecare parfum in parte (parere subiectiva) ar trebui sa exprime personalitatea (daca e sa ne gandim la reclame, si sexualitatea) celui/ celei care il foloseste.
Asadar, pe ce criterii alegeti parfumurile?
Mie, personal, mi-a placut un anumit tip de Moschino, parfum pe care l-am tot cumparat/ primit timp de vreo 10 ani. Acum mi-am dat seama ca nu ma mai reprezinta, e cam prea dulce. Parfumul barbatesc pe care imi face placere sa-l simt este Bvlgari, insa fiecare parfum in parte (parere subiectiva) ar trebui sa exprime personalitatea (daca e sa ne gandim la reclame, si sexualitatea) celui/ celei care il foloseste.
Asadar, pe ce criterii alegeti parfumurile?
Posted 08 June 2009 - 10:55 AM
Parfumurile fac parte, alaturi de adidasi, din bubele din tartacuta mea 
Am constant cam 4-5 parfumuri pe care le folosesc atat functie de eveniment insa, mai ales, dupa cum simt in momentul ala
Acum am Chanel Allure Sport, Armani (Code si He), GA - Attitude si parfumul tineretii mele - Acqua di Gio
Sunt destul de constant si conservator in alegeri, nu ma schimb prea des... cel mult pozitiile 3,4,5 sunt alternate insa primele 2 sunt constante pana la o noua descoperire
PS: nu ma intrebati cati adidasi am... sincer cred ca e o boala
Am constant cam 4-5 parfumuri pe care le folosesc atat functie de eveniment insa, mai ales, dupa cum simt in momentul ala
Acum am Chanel Allure Sport, Armani (Code si He), GA - Attitude si parfumul tineretii mele - Acqua di Gio
Sunt destul de constant si conservator in alegeri, nu ma schimb prea des... cel mult pozitiile 3,4,5 sunt alternate insa primele 2 sunt constante pana la o noua descoperire
PS: nu ma intrebati cati adidasi am... sincer cred ca e o boala
Edited by dudu, 08 June 2009 - 11:04 AM.
Posted 03 July 2009 - 03:50 PM
Avand in vedere ca parfumurile in general miros diferit pe fiecare om (in functie de aciditatea pielii acestuia), cred ca toate recomandarile legate de parfumuri sunt irelevante 
Eu folosesc parfumurile in functie de stare. Momentan am asa:
Moschino - Funny - asa, de zi cu zi. E foarte fresh, miroase a portocale, si e genul de parfum care imi place tot timpul.
Ungaro - Apparition Sky - cand ma simt putin mai feminina. Miroase a mar verde.
D&G - Light Blue - e mai clasic, mie mi se pare si mai serios. Asta miroase a lamaie (cred ca ati observat deja ca-mi plac fructele).
Si cand fac sport folosesc Adidas - Pure Lightness
Eu folosesc parfumurile in functie de stare. Momentan am asa:
Moschino - Funny - asa, de zi cu zi. E foarte fresh, miroase a portocale, si e genul de parfum care imi place tot timpul.
Ungaro - Apparition Sky - cand ma simt putin mai feminina. Miroase a mar verde.
D&G - Light Blue - e mai clasic, mie mi se pare si mai serios. Asta miroase a lamaie (cred ca ati observat deja ca-mi plac fructele).
Si cand fac sport folosesc Adidas - Pure Lightness
Posted 22 July 2009 - 01:46 PM
Posted 14 September 2009 - 08:28 AM
Hypnotic Poison - Dior
Posted 14 September 2009 - 08:42 AM
simplu..bvlgari BLV
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users
Sign In
Create Account

Back to top