38 replies to this topic
Posted 19 January 2009 - 06:00 PM
Greseala mea
Posted 22 January 2009 - 07:48 PM
Incepand din data de 03.12.2007 candy white variant-ul meu a scapat de acea oglinda retrovizoare mica din partea dreapta, a primit oglinda retrovizoare de dimensiuni identice cu ceea din stanga, la fel ca la modelele fabricate pt piata de peste ocean.
Tot atunci am schimbat bara spate cu bandoul in culoarea caroseriei, deoarece ramasese singurul de pe masina de culoare neagra. Iar fusta barii spate a fost schimbata si ea cu una aflata pe modelele dotate cu parktronic datorita formei diferite a acesteia.
Tot atunci am schimbat bara spate cu bandoul in culoarea caroseriei, deoarece ramasese singurul de pe masina de culoare neagra. Iar fusta barii spate a fost schimbata si ea cu una aflata pe modelele dotate cu parktronic datorita formei diferite a acesteia.
Posted 08 February 2009 - 07:08 PM
Sa tot citesti si sa nu te mai saturi de imbunatatiri...
Se spune ca unei masini ii sta cel mai rau in alb
, insa daca e asa, asta ar fi exceptia care ar confirma regula
Se spune ca unei masini ii sta cel mai rau in alb
Edited by Robotelu, 08 February 2009 - 07:12 PM.
Posted 08 February 2009 - 07:43 PM
Din 08.02.2008, chiar in urma cu un an de zile avand in vedere data acestui post, golf-ul meu variant are plafonul de culoare neagra.
Din pacate, nu am putut renunta la barile de pe plafon, cu toate ca au fost demontate. Ar fi fost necesara demontarea capitonajului interior de pe plafon, motiv pt care au ramas tot pe masina.
Din pacate, nu am putut renunta la barile de pe plafon, cu toate ca au fost demontate. Ar fi fost necesara demontarea capitonajului interior de pe plafon, motiv pt care au ramas tot pe masina.
Posted 08 February 2009 - 10:46 PM
Ii sta foarte bine!
Cat a costat toata treaba?
Cat a costat toata treaba?
Posted 08 February 2009 - 11:54 PM
Toata afacerea a costat 90 de lei. Pret in care a intrat manopera pt aplicare si folia.
Posted 23 February 2009 - 11:16 PM
Posted 24 February 2009 - 12:48 AM
De ce decat pentru 2 saptamani?
Posted 24 February 2009 - 05:46 PM
Pt ca incepand cu data de 23.02.2008 am reusit sa intrgesc look-ul american al variantului meu prin anvelopele cu talon alb.
Au fost adaugate "white walls"(inele de cauciuc alb ce se atasaza intre janta si anvelopa), singura cerinta pt a putea fi montate, este ca talonul sa fie egal sau mai mare de 65.
Iar jantele de tabla le-am revopsit cu negru mat.
Au fost adaugate "white walls"(inele de cauciuc alb ce se atasaza intre janta si anvelopa), singura cerinta pt a putea fi montate, este ca talonul sa fie egal sau mai mare de 65.
Iar jantele de tabla le-am revopsit cu negru mat.
Posted 14 March 2009 - 10:57 PM
Catalin... cred ca e timpul sa le dai vestea cea proasta referitoare la Americana colegilor forumisti
Dar, sa speram ca in final va fi un caz fericit de "Regele a murit, traiasca regele!"
O.T. Greu e sa te exprimi cand stii ceva si nu poti spune
Dar, sa speram ca in final va fi un caz fericit de "Regele a murit, traiasca regele!"
O.T. Greu e sa te exprimi cand stii ceva si nu poti spune
Posted 16 March 2009 - 08:45 PM
In 29.03.2008 volanul a primit o husa de piele dupa o munca migaloasa de aproape doua ore.

Iar in luna aprilie 2008 am reusit sa vopsesc si manerele de la portiere in culoarea caroseriei, pt ca ramasesera restante.
Si cateva poze:

Cam asta e posvestea Candy White Variant-ului. O masina ce imi va ramane la suflet pt totdeauna, mai ales pt ca modificarile pe care le-a suferit au fost "mai altfel", adica ceva diferit fata de ce se practica in mod curent.
Din 13.03.2009 Candy White Variant-ul are un alt proprietar.
S-o stapaneasca sanatos si fara probleme.
Sper sa ii aduca macar jumatate din satisfactiile pe care mi le-a adus mie si s-o ingrijeasca macar pe jumatate cat am "bibilit-o" eu.
O poza din ultima zi in care s-a aflat in posesia mea:
Iar in luna aprilie 2008 am reusit sa vopsesc si manerele de la portiere in culoarea caroseriei, pt ca ramasesera restante.
Si cateva poze:
Cam asta e posvestea Candy White Variant-ului. O masina ce imi va ramane la suflet pt totdeauna, mai ales pt ca modificarile pe care le-a suferit au fost "mai altfel", adica ceva diferit fata de ce se practica in mod curent.
Din 13.03.2009 Candy White Variant-ul are un alt proprietar.
S-o stapaneasca sanatos si fara probleme.
Sper sa ii aduca macar jumatate din satisfactiile pe care mi le-a adus mie si s-o ingrijeasca macar pe jumatate cat am "bibilit-o" eu.
O poza din ultima zi in care s-a aflat in posesia mea:
Posted 17 March 2009 - 10:18 AM
Frumoasa masinuta...insa asta e, mergi inainte!
BTW...iti iei Jetta??? Sau ti-ai luat deja...!
BTW...iti iei Jetta??? Sau ti-ai luat deja...!
Posted 17 March 2009 - 09:39 PM
Jetta pe care intentionam sa o cumpar s-a vandut intre timp.
Deocamdata studiez piata si voi vedea care va fi urmatoarea masina, inca nu sunt hotarat 100%.
Ramane de vazut.
Deocamdata studiez piata si voi vedea care va fi urmatoarea masina, inca nu sunt hotarat 100%.
Ramane de vazut.
Posted 17 March 2009 - 11:31 PM
Eu te-as sfatui sa faci un pass la bmw sau audi
Asta daca vrei sa investesti si ai bani.
Posted 18 March 2009 - 08:58 AM
Eu zic sa nu te grabesti.
Asteapta pana iti gasesti ceva ce te multumeste 100%.
Asteapta pana iti gasesti ceva ce te multumeste 100%.
Posted 18 March 2009 - 09:12 AM
Posted 20 March 2009 - 01:08 AM
Offtopic: @marius - sa nu mai zic de instrumentele de bord...foarte saracacioase!
Posted 20 March 2009 - 05:16 PM
Hai hai .. voi repede cu gura.
Posted 21 March 2009 - 09:04 AM
Audi rullz
asa am auzit
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users
Sign In
Create Account

Back to top