Mereu mi-a placut sa ma intampine la intrarea in apartament un miros placut si un aer curat. Acum, pe piata sunt o multime de parfumuri de camera sub forma de spray (care il recomand mai putin din cauza persistentei slabe a mirosului), sub forma aparatelor care se baga in priza si elimina mirosul sau...de la lumanarile parfumate sau betigase.
Voi ce recomandari aveti sau ce folositi ptr a va parfuma casa ?
11 replies to this topic
Posted 04 March 2010 - 09:54 AM
Posted 04 March 2010 - 11:45 AM
Posted 04 March 2010 - 04:33 PM
Un aer parfumat care sa te intampine la intrarea in casa este extraordinar. Sunt adepta mirosurilor fine si cred ca am folosit cam tot ce se putea: de la betisoare parfumate (prefer ylang-ylang) pana la lumanari cu parfum. Pe langa miros, atmosfera devine extrem de rafinata.
Posted 04 March 2010 - 05:21 PM
Si eu folosesc AirWick doar ca nu mi-am mai luat rezerva de vreo jumatate de an 
Nu suport betisoarele parfumate si spray-urile de mana intr-adevar nu persista aproape deloc.
Nu suport betisoarele parfumate si spray-urile de mana intr-adevar nu persista aproape deloc.
Posted 05 March 2010 - 11:34 PM
Si eu tot AIRWICK Fresh Matic folosesc..... parca este cu miros de Levantica
Posted 06 March 2010 - 07:05 PM
Eu folosesc Glade la mine in camera. Iarna am folosit de genul cu sezor de miscare, cu aroma de mar si scortisoara, asa:

Dar nu prea gasesc rezerve, asa ca am hotarat ca nu prea am nevoie de senzori, iar acum am de genul asta:

Miroase a ceva flori, e foarte placut. Arata chiar dragut asa, ca o piatra.

Dar nu prea gasesc rezerve, asa ca am hotarat ca nu prea am nevoie de senzori, iar acum am de genul asta:

Miroase a ceva flori, e foarte placut. Arata chiar dragut asa, ca o piatra.
Posted 06 March 2010 - 08:54 PM
Se gasesc la mine Anelle 
17 lei
17 lei
Posted 06 March 2010 - 11:56 PM
ehe, azi cumparai asa ceva din Auchan
Promotie, Jorge, promotie - 13 lei
Promotie, Jorge, promotie - 13 lei
Posted 07 March 2010 - 08:20 PM
Posted 08 March 2010 - 12:23 AM
Lucik, spune-ne in ce supermarket sau hipermarket iti faci tu cumparaturile in Brasov sau ce magazine sunt pe acolo, sa stim ce alegem cand trecem pe acolo in topicul destinat.
Posted 09 March 2010 - 05:40 PM
Posted 09 March 2010 - 09:10 PM
Pai sa stii ca in unele momente este mult mai8 rentabil sa cumperi un aparat nou decat sa dai banii pe o rezerva.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users
Sign In
Create Account

Back to top