Jump to content

Plafoniera

• You cannot reply to this topic
5 replies to this topic

lucikandrei

Member

• Members
  • PipPip
  • 53 posts
Caut si eu plafoniera pt un golf V ! Cam asta ar fii codul : 1K0947105T-WRC ....daca stie cineva vreun magazin sau cev.... sa dea un PM !Am pus si o poza pt orice eventualitate :

Posted Image

Am vazut la cineva si arata super super bine !!!!

gabriel

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPip
  • 726 posts
la dealer gasesti asa ceva

lucikandrei

Member

• Members
  • PipPip
  • 53 posts
in prima faza as incerca sa caut si poate gasesc la ceva magazine de specialitate...... iar daca nu se poate.... mai mult k sigur stiu k o sa gasesc in reprezentanta.... cu toate k este cam scumpa pe acolo .....

gabriel

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPip
  • 726 posts
Fac pariu ca nu gasesti decat mai scump , daca vrei facem pe pretul ei daca tu gasesti mai ieftin oriunde pe net decta la reprezentanta, nici pe ebay nu e mai ieftin ca acolo, garantat, am cautat asa ceva un an de zile se aduc mai ieftin si nu gasesti, a mea de w8 este 170 ron la reprezentanta si peste tot o gaseam la 50 de euro plus transport...Gaseam pe vwforum cu 50 de euro aduceau multi si cand am ajuns sa vad pretul real la o piesa oem (am ramas masca cum fac unii afaceri si bravo lor ca lumea e proasta )
Nu mai faceti afirmatii ca e scumpa daca nu stiti cat e de ''scumpa''
Cand vrei sa cumperi ceva cel mai important este sa stii de unde pleci, care e pretul de la reprezentanta cu garantie pe o piesa (nu de la un oarecare care il gasesti pe net care poate e vreo tzeapa).
Eu am avut probleme cu o plafoniera ca asta la modul ca un butonas a cedat , mi s-a schimbat pe garantie s avad unde o sa o schimbi tu daca se duce ceva...

gabriel

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPip
  • 726 posts
W8 Innenleuchte 1K0947105
•Golf 5
•Passat 3C (ab 05)
Codurile pt aceasta plafoniera, baietii ziceau ca e in jur de 200 de ron acuma vezi si tu ...

lucikandrei

Member

• Members
  • PipPip
  • 53 posts
Am inteles... ! Pai atunci nu ramande decat sa le fac o vizita la minunatii de la Tess(reprezentanta VW AUDI) si sa vedem ce iese.....

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users