Zeul muzicii a dat din cap si a iesit rock-ul,a dat din maini si a iesit rapp-ul,a dat din picioare si a iesit pop-ul...si in cele din urma s-a c***t si a iesit maneaua.
Facem parte din ce 1% dintre romanii care nu asculta manele ?
Started by gbrgeorge, Feb 27 2010 01:59 PM
28 replies to this topic
Posted 06 September 2010 - 09:49 AM
Vroiam sa postez la Bancuri, dar mi-am dat seama ca merge si aici
Zeul muzicii a dat din cap si a iesit rock-ul,a dat din maini si a iesit rapp-ul,a dat din picioare si a iesit pop-ul...si in cele din urma s-a c***t si a iesit maneaua.
Posted 11 January 2011 - 01:14 AM
Inghesuiti-va mai mult sa intru si eu in procentul de 1%.
Posted 11 February 2011 - 04:47 PM
Ascult orice gfen de muzica, mai putin manele.
Posted 11 April 2011 - 05:47 PM
Posted 13 June 2011 - 08:17 PM
Si eu fac parte din putinii care NU asculta asa ceva. Mai bine ascult Inna decat sa ma degradez in halul asta. Ce-i drept , eu sunt total impotriva si nu e bine nici asa,ar trebui sa fiu mai maleabila dar asta sunt
. Nici la propriul banchet nu m-am ridicat de pe scaun cand s-a pus maneaua.
Si nu de alta, dar maneaua in primul rand nu este o muzica. Este un amestec de zgomote ( vaieturi, oracaieli, jeluiri ) mizerabile si infecte ca sa zic asa
In primul rand, trebuie sa iti placa cand te uiti la videoclip. Nu inteleg cum domnisoare dragute si rafinate ( par ) si chiar si domnisori de acest gen , se pot uita la niste borati scarbosi grasi , pitici deformati, si sa le incante privirea. In al doilea rand nu inteleg cum pot asculta asemenea versuri, care nu te inmoaie, nu-ti intra la suflet, nu-ti declanseaza emotii si sentimente. Whatever, noi sa fim sanatosi
, ei sa se mai cultive si eu sa ma mai inmoi
Posted 13 June 2011 - 09:29 PM
Daca nici la propiul banchet nu te-ai ridicat, inseamna ca nu erai sub influenta bauturilor alcoolice

Glumesc.
Ati vazut varianta lui Florin Salam in versiunea Bendeac ?
Glumesc.
Ati vazut varianta lui Florin Salam in versiunea Bendeac ?
Posted 21 June 2011 - 04:37 PM
Posted 02 January 2012 - 08:39 PM
Eu ascult...dar asa la modul indirect...apropo am si eu un banc de pe la TV...De ce Elvetia nu are manelisti?...fiindca e o tara neutra fara dusmani...
Posted 25 April 2012 - 01:52 PM
Absolut
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users
Sign In
Create Account

Back to top