Jump to content

Facem parte din ce 1% dintre romanii care nu asculta manele ?

• You cannot reply to this topic
28 replies to this topic

5 0 R ! N

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPip
  • 679 posts
Vroiam sa postez la Bancuri, dar mi-am dat seama ca merge si aici :D

Zeul muzicii a dat din cap si a iesit rock-ul,a dat din maini si a iesit rapp-ul,a dat din picioare si a iesit pop-ul...si in cele din urma s-a c***t si a iesit maneaua.

AliIoana

Member

• Members
  • PipPip
  • 119 posts
Inghesuiti-va mai mult sa intru si eu in procentul de 1%.

Garfield

Member

• Members
  • PipPip
  • 176 posts
Ascult orice gfen de muzica, mai putin manele.

Adiere

Member

• Members
  • PipPipPip
  • 438 posts

View PostAnelle, on 28 February 2010 - 12:19 PM, said:

Nu stiu, dar eu cunosc o gramada de oameni care nu asculta manele, cei care asculta sunt chiar minoritari.

Ai perfecta dreptate, Anelle !
Manelele au cam iesit din schema.

Kristina

Junior Member

• Members
  • Pip
  • 28 posts
Si eu fac parte din putinii care NU asculta asa ceva. Mai bine ascult Inna decat sa ma degradez in halul asta. Ce-i drept , eu sunt total impotriva si nu e bine nici asa,ar trebui sa fiu mai maleabila dar asta sunt :)). Nici la propriul banchet nu m-am ridicat de pe scaun cand s-a pus maneaua.:)) Si nu de alta, dar maneaua in primul rand nu este o muzica. Este un amestec de zgomote ( vaieturi, oracaieli, jeluiri ) mizerabile si infecte ca sa zic asa :emo-secret: In primul rand, trebuie sa iti placa cand te uiti la videoclip. Nu inteleg cum domnisoare dragute si rafinate ( par ) si chiar si domnisori de acest gen , se pot uita la niste borati scarbosi grasi , pitici deformati, si sa le incante privirea. In al doilea rand nu inteleg cum pot asculta asemenea versuri, care nu te inmoaie, nu-ti intra la suflet, nu-ti declanseaza emotii si sentimente. Whatever, noi sa fim sanatosi :good: , ei sa se mai cultive si eu sa ma mai inmoi :))

gbrgeorge

Moderator

• Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 4,931 posts
Daca nici la propiul banchet nu te-ai ridicat, inseamna ca nu erai sub influenta bauturilor alcoolice :)) :P

Glumesc.

Ati vazut varianta lui Florin Salam in versiunea Bendeac ?

Adiere

Member

• Members
  • PipPipPip
  • 438 posts

View Postgbrgeorge, on 13 June 2011 - 09:29 PM, said:

Daca nici la propiul banchet nu te-ai ridicat, inseamna ca nu erai sub influenta bauturilor alcoolice :)) :P

Glumesc.

Ati vazut varianta lui Florin Salam in versiunea Bendeac ?

Nu, nu am vazut versiunea lui Bendeac...dar ne-o poti posta pentru amuzament. :))

KTrinK

Junior Member

• Members
  • Pip
  • 31 posts
Eu ascult...dar asa la modul indirect...apropo am si eu un banc de pe la TV...De ce Elvetia nu are manelisti?...fiindca e o tara neutra fara dusmani... :emo-box:

MirabelaIonita

Registered User

• Juniors
  • 4 posts
Absolut :D

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users