Jump to content

Profa' si politistul (lovituri fara menajamente)

• You cannot reply to this topic
31 replies to this topic

gbrgeorge

Moderator

• Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 4,931 posts
Acum cateva zile, intr-o scoala din Mures s-a intamplat un act (zic eu) putin inedit. O profesoara certata cu colegii, copii si o parte din parinti a "infruntat" un om al legii aplincandu-i o palma peste fata. Reactia politistului :

profa si politistul

R_a_z_v_a_n

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPipPip
  • 3,164 posts
Penibil.

Clodius

Member

• Members
  • PipPipPip
  • 304 posts
In loc s-o aresteze si s-o puna sub acuzatia de ultraj i-a facut ei un “bine” si siesi un rau. Daca-si pastra calmul, razbunarea sa ar fi fost de 10 ori mai puternica. Plus ca nu mai primea "pedeapsa" de 2 ani fara posibilitatea de a fi promovat.
Cum sa fii atat de inconstient sa faci asta in fata camerelor de luat vederi fara sa te gandesti la consecinte (cu toate ca initial a avut o ezitare - probabil procesorul era de 400 MHZ :rolleyes: )? Poate ca era obisnuit ca la adapostul biroului sau sa mai dea cate un “ghiont” infractorilor.

demy

Member

• Members
  • PipPip
  • 228 posts
Foarte bine. Sa se bata. In 5-12 am avut multi profesori care bateau elevii: palme, strans de gat, crize, etc.

Robotelu

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPipPip
  • 2,588 posts
:slapb: "Ioooi" :rolleyes: :)) Asa-i trebuie; pai cum tanti, dai in capul... organului? :))
Cand vad personaje de-astea, ii dau dreptate aluia care a zis "Caragiale n-a murit." Eu nu-l invinuiesc prea mult pe cap-de-creta asta, pentru ca se cam vede ca tanti asta nu-i pe creanga ei. :doh:

L.E. Da' nenea policeman ce zice la inceput? "Eu nu vreau doamna, ce p*** mea..."? Sau asa mi se pare mie? Ca atunci e cam justificata palma...

Edited by Robotelu, 18 February 2010 - 12:01 PM.

demy

Member

• Members
  • PipPip
  • 228 posts
Asta e realitatea. Si daca nu eram camerele pe ei, situatia nu era diferita. Asa doar vedem si noi si ne minunam. Credeti ca daca are tupeu sa dea in organ, nu da si in copii ?

Catalin

Devoted Member

• Owner
  • PipPipPipPipPip
  • 3,541 posts
E ardelean ... proceseaza mai greu. Asa se explica reactia intarziata. :lol:

Robotelu

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPipPip
  • 2,588 posts
Auzi aicea comentarii: " ... am terminat Dreptu', am si master..." ... "...domnu' politist nu a atins-o..." :lol:

Anelle

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPip
  • 674 posts
Nu stiu ce sa zic despre politist, dar ea in mod sigur si-a meritat-o :lol:

Catalin

Devoted Member

• Owner
  • PipPipPipPipPip
  • 3,541 posts
Suporterul asta al profesoarei are o mecla ... ce inspira "incredere, onestitate si obiectivitate"! :lol:
Cu ochelarii aia de soare si mecla aia l-as cauta pe site-urile de cocalari. Mie mi se pare ca are o fizionomie a fetei specifica etniei din care face parte si profesoara.

gbrgeorge

Moderator

• Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 4,931 posts
Aseara la ACCES DIRECT a intrat seful Partidei Romilor de la Mures si lua partea bineinteles, profesoarei agresate spunand ca ea este o femeie calma. Off..In locul politstului o culcam la pamant, catuse si gata.

Catalin

Devoted Member

• Owner
  • PipPipPipPipPip
  • 3,541 posts
Vorbind serios acum.
E usor sa ne dam cu parerea noi acum si aici. Sa emitem judecati de valoare, ce ar fi trebuit ala sa faca sau nu, ca e un prost, ca e asa si pe dincolo. Diferenta e ca acolo in acele imprejurari fiecare dintre noi nu putem stii cu certitudine cum am fi reactionat.
Aceea a fost reactia lui si asta e. Am vazut ca a avut taria de caracter sa-si asume responsabilitatea faptelor sale, s-a prezentat in fata comisiei ce il cerceta si a fost sanctionat cu amanarea in gradul urmator pentru doi ani. Spre deosebire de profesoara aia penibila care am inteles ca a intrat in concediu medical pt a nu putea fi cercetata si sanctionata.

RAIKKONEN

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,272 posts
Faza cu "IooooI,iooi" a fost criminala.. Dupa a stat, a analizat-o putin si jdrang :lol:
Acum nu inteleg.. El trebuia sa fie avansat si nu va mai fi in urmatorii 2 ani ?
Sau 2 ani numai are dreptu la avansare :) btw.. :lol:

Robotelu

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPipPip
  • 2,588 posts
Cred ca nu mai are dreptul sa fie avansat in urmatorii 2 ani. Cea mai eleganta solutie :) nu tu mustrare scrisa, nu tu diminuare salariu, doar... nu va mai avansa in grad pe doi ani. :lol: Justitia din Romania... "si-a spus cuvantul." :lol:

Clodius

Member

• Members
  • PipPipPip
  • 304 posts

View PostRAIKKONEN, on Feb 18 2010, 13:40, said:

Sau 2 ani numai are dreptu la avansare :) btw.. :lol:
Ioooooooooooi, a doua optiune :lol:

Edited by Clodius, 18 February 2010 - 02:32 PM.

Catalin

Devoted Member

• Owner
  • PipPipPipPipPip
  • 3,541 posts
Niciuna dintre variantele voastre nu e adevarata.
Pentru a fi avansat la gradul urmator trebuie sa parcurga un stagiu minim de vechime, care este de 5 ani. Pentru el urmatorii doi nu vor mai fi luati in considerare la calculul vechimii in grad. Deci efectiv pierde doi ani din cariera.
Daca ar fi primit o mustrare scrisa sau o diminuare a drepturilor salariale, aceste sunt sanctiuni mult mai blande decat amanarea in grad. Aceasta este cea mai grava sanctiune pentru un politist in activitate, dupa ea urmatoarea sanctiune ce se poate aplica este destituirea.

Sorin83

Member

• Members
  • PipPip
  • 110 posts
"profesoara" nu are ce cauta in invatamant cu asa atitudine. Va dati seama cata bataie au mancat elevii ei? :lol:
Politistul a fost idiot pentru ca a palmuit-o. In mod normal trebuiea sa-i puna direct catuse si sa o duca la post pentru ultraj.

gbrgeorge

Moderator

• Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 4,931 posts
Si eu mi-am luat bataie d ela un profesor la scoala. Nu grav, dar...am luat-o...

mariuskl

Registered User

• Juniors
  • 2 posts
Probabil ca toti care au facut cate o tampenie in scoala au luat cate o palma (sau la palma), dar profa asta a exagerat dandu-i o bucata unui politist. Cred ca politistul a facut ceea ce trebuia pana la urma: A instaurat ordinea.

Chit ca aia o sa il dea sigur in judecata ca a lovit-o si vezi doamne, e victima.

Nick

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,938 posts

View Postgbrgeorge, on Feb 18 2010, 13:12, said:

In locul politstului o culcam la pamant, catuse si gata.

Joj, tu, George! Gata...ce? :lol:

Interesant e cum un caz stupid devine circ la tv! Profesoara are "vocatie", nu gluma! :lol: . Politistul e "barbat" :)
Si ea va primi sanctiuni, cu siguranta! Este interzis sa atingi un elev, daramite sa-i lovesti... Daca se va dovedi ca acesta este comportamentul ei la clasa, va fi eliminata din sistem (destituita). Daca nu se va dovedi, oricum s-a ales praful de cariera ei. In ceea ce il priveste pe acel politist, nu numai ca si-a primit sanctiunea, dar nici el nu va sta prea bine la capitolul imagine. Asta pana cand un alt circ nu va atrage atentia publicului. Ce episod urmeaza dupa medici, profesori si politisti?

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users