Jump to content

Reclame la televizor

• You cannot reply to this topic
7 replies to this topic

gbrgeorge

Moderator

• Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 4,931 posts
Nu cred ca sunt singurul care gaseste reclamele din timpul filmelor sau al emisiunilor (aici am anumite rezervari) drept deranjante. Stiu dealtfel ca de aici se finanteaza in mare parte televiziunile dar parca este prea de tot. La fiecare 20 min sunt alte 10-15 de reclame. Voi stiti ceva de chestiile astea ?

mirela

Member

• Members
  • PipPip
  • 119 posts
sunt f deranjante mai ales cand este un moment important dintr-un film,emisiune,etc dar na trebuie sa-si castige si televiziunile painea:))

gbrgeorge

Moderator

• Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 4,931 posts
Sunt niste puncte de rating care impart banii din reclame (cel putin ce am inteles din zbor). E absolut normal sa isi castige banii in acest fel, dar in curand o sa ajung ca Anelle sa nu mai deschid cate 3 luni televizorul si daca o fac sa nu ma uit la posturi romanesti. Apreciez sistemul celor de la KISS FM care pe radio au o anumita ora fara reclame, postul HBO care in timpul filmului nu te interupe ptr nimic, dar n-or fi toti acum asa.

andreea1001

Junior Member

• Juniors
  • Pip
  • 12 posts
[quote name='mirela' date='Feb 12 2010, 23:41 ' post='28082']
sunt f deranjante mai ales cand este un moment important dintr-un film,emisiune,etc dar na trebuie sa-si castige si televiziunile painea:))
[/qu
Intr-adevar sunt de accord cu tine ca sunt deranjante, dar au si ele rolul lor si trebuie luate ca atare.Reclamele au rolul de a aduce niste bani in plus televiziunii.

Nick

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,938 posts
Sincer, de cand cu Apropo Tv, emisiunea realizata de Andi Moisescu, am inceput sa privesc altfel reclamele. Unele chiar sunt inteligente, iar altele sunt penibile si-mi starnesc rasul. Pe de alta parte, atunci cand sunt reclame profit sa merg la o tigara. :emo-secret:

dudu

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPip
  • 661 posts
Noua (si cand spun noua ma refer mai ales la ai mei 2 vasnici mostenitori) ne place asta asa ca nimic si nimeni nu poate deranja ordinea lucrurilor :emo-secret:

Parizakis Infantis :D

demy

Member

• Members
  • PipPip
  • 228 posts
dudu, ala e Gummy Bear song :D

The Gummy Bear Song

:emo-yessir: :dance2:

Robotelu

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPipPip
  • 2,588 posts

View Postgbrgeorge, on Feb 12 2010, 21:14, said:

La fiecare 20 min sunt alte 10-15 de reclame. Voi stiti ceva de chestiile astea ?
Eu stiu ca reclamele nu pot sa depaseasca 1/5 din timpul de transmitere al unei emisiuni/film. Pe ora asta inseamna 12 minute... 720 de secunde. :emo-yessir:
Si pe mine ma enerveaza dar... ce sa faci? Injuri, schimbi, dai de alte reclame, iar injuri, iar schimbi... :dance2:

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users