Jump to content

Vandalism asupra masinii

• You cannot reply to this topic
6 replies to this topic

gbrgeorge

Moderator

• Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 4,931 posts
In parcarea magazinului in care lucrez, in cursul serii de ieri o masina a fost vandalizata de 2 necunoscuti. Masina este in leasing si este subiectul unui proces intre propietar si firma de leasing din cauza taxei de inmatriculare care se ridica la 4000 euro. Masina are CASCO dar ratele nu mai sunt platite de jumatate de an. Cine suporta acum dauna ? CASCO sau proietarul (care este un avocat din Focsani) ?

R_a_z_v_a_n

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPipPip
  • 3,164 posts
Pai daca nu mai sunt platite ratele, ce sa mai plateasca firma de asigurari?

gbrgeorge

Moderator

• Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 4,931 posts
Avand in vedere ca e proces pe rol ? Nu se ia in calcul ?

Marius

Administrator

• Owner
  • PipPipPipPipPip
  • 5,069 posts
Ratele la asigurarea CASCO sunt platite la zi? Nu cred, in general costurile asigurarii se achita o data cu ratele de la leasing.
In concluzie, daca nu are ratele platite, nu o sa beneficieze de asigurarea CASCO.

dudu

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPip
  • 661 posts
Pai ce legatura are CASCO cu leasingul?! El se judeca cu firma de leasing pe taxa auto iar CASCO il plateste altei firme... Cel putin la nivel teoretic asa se intampla
Unele sunt IFN-uri, celelalte sunt brokeri de asigurari
Exemplul meu: rata la Porsche Leasing Romania IFN iar Casco la Porsche Broker de Asigurari\

Cin'la pus sa nu plateasca ratele la Casco...

gbrgeorge

Moderator

• Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 4,931 posts
Cred ca are CASCO inclus (ptr primul an) in ratele masinii. Asta inseamna ca in momentul in care a oprit plata ratelor a oprit practic si CASCO. Ma gandesc la altceva. Firma de CASCO sa aibe contract separat cu firma de leasing si sa isi vireze una alteia banii. In cazul asta cred ca are acoperire CASCO.

gbrgeorge

Moderator

• Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 4,931 posts
CASCO a aprobat dosarul de dauna inacest caz datorita inregistrarilor si pozelor ridicate de la magazin in care se vede ca masina a fost supusa vandalismului.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users