Jump to content

Sambata de Sus - Brasov

9 replies to this topic

R_a_z_v_a_n

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPipPip
  • 3,164 posts
La poalele muntilor Fagaras, in jurul unei vechi manastiri (Brāncoveanu) a luat nastere o noua asezare de vacanta.

Posted Image

Īmprejurimile oferă o privelişte plăcută şi relaxantă. Aerul este puternic ozonat datorită pădurilor din zonă.
Dacă doriţi, sunteţi pasionaţi şi vremea este de partea dumneavoastră puteţi urca pe munte.
Sāmbăta de Sus este o destinaţie de vacanţă nouă, pentru iubitorii de munte şi linişte.

Atractii turistice

Manastirea Brancoveanu

Posted Image Posted Image Posted Image

Pastravaria Floarea Reginei

Posted Image

La Valtori

Posted Image Posted Image

R_a_z_v_a_n

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPipPip
  • 3,164 posts
Poce actuale de saptamana trecuta, saptamana in care am fost impreuna cu familia la Sambata de Sus. Apropo, incepand cu 7 Ianuarie 2010 au fost inaugurate si partiile de schi si sanius, partii care sunt acceptabile din punct de vedere al lungimii si bune din punct de vedere al intretinerii.
Aviz celor cu copii care vor sa invete sa schieze. Preturi foarte bune la inchirierea echipamentelor si monitorilor de ski.
  • Pret echipament schi: 20 lei / 1/2 zi sau 10 lei / 1/2 zi daca iei si monitor;
  • Pret monitor: 20 lei/ora, ora care de multe ori se dubleaza dar fara a mai exista un pret suplimentar.
  • Pret urcari teleschi: 1 urcare - 3 lei; 4 urcari - 10 lei; 10 urcari - 20 lei; legitimatie urcari (nelimitate intr-o zi) - 50 lei

Manastirea Brancoveanu

Partia de schi

Partia de sanius

Posted Image

Vederi generale

Posted Image Posted Image Posted Image

Edited by R_a_z_v_a_n, 22 February 2010 - 08:58 AM.

johnyBOY

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPip
  • 686 posts
e foarte frumoasa zona.

R_a_z_v_a_n

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPipPip
  • 3,164 posts
Asa-i Ionut.
Este a treia oara cand merg acolo dar de fiecare data am fost iarna. Am inteles ca primavara-vara este o perioada extraordinara de mers acolo.

demy

Member

• Members
  • PipPip
  • 228 posts
Pacat ca devine treptat o "Valea Prahovei"... Nu puteau sa faca ceva mai original?

dragos_suma

Junior Member

• Members
  • Pip
  • 38 posts
Genial .... ms de info nu stiam ca teleschiul de la Sambata a devenit funtional .. stiu unde schiez weekend-ul viitor :P
Referitor la faptul ca devine o "Valea Prahovei" .. mai are mult ... si plus ca valea Sambetei nu mi se pare cea mai frumosa din zona, mai sunt multe vai , totate frumoasa , virgine , cel putin din pct de vedere al hotelurilor, mai gasesti cate o cabana , o casuta ceva . Mie personal imi place foarte mult valea Dragusului, urmatoarea valea inspre Sibiu.

Oricum , fiind din zona (bunicii, parintii) am cam fost pe toate :P , stirea asta ma incanta foarte tare , nu mai trebuie sa ma duc la Straja/Ranca/Poiana ca sa schiez , ma duc acasa :)) .

demy

Member

• Members
  • PipPip
  • 228 posts
Ma refeream la faptul ca in ultimii ani s-a construit mult in zona respectiva si e tot mai aglomerat.

lucikandrei

Member

• Members
  • PipPip
  • 53 posts
Este FT Frumos pe acolo ! Recomand cu tarie ca atunci cand aveti timp liber si nu prea stiti unde sa mergeti, sa dati o fuga pana la Sambata de Sus ! O adevarata splendoare !!!! Eu unul am fost si am fost super incantat .... MERITA !

Daniel777

Member

• Members
  • PipPip
  • 198 posts
Eu am fost acolo ultima data acum vreo 9 ani si era la fel de superba zona . Intradevar si minastirea era ceva de merita vazut . Am ramas destul de impresionat si atunci . O sa o trec ca punct de interes pe cind vine vremea frumoasa si calduroasa sa merg din nou impreuna cu familionul . Se merita . :pfft:

sean28

Member

• Members
  • PipPip
  • 125 posts
am fost de Paste acum 7-8 ani, 3 masini cu corturile.
foarte frumos.
impresionant corul acela din noaptea de inviere. zona este strabatuta de un parau/rau unde poti sa pastrezi la rece niste sticle de bere.
perfect pentru kamping si un fotbal in poienitza, gratar nu mai zic...se stie.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users