Jump to content

Asigurarea RCA

• You cannot reply to this topic
9 replies to this topic

Marius

Administrator

• Owner
  • PipPipPipPipPip
  • 5,069 posts
Soferii vor plati mai mult in acest an pentru politele de raspundere civila auto RCA.
Companiile de asigurari au crescut costurile RCA cu 10% si 30%, iar in unele cazuri au diferentiat nivelul primei in functie de marca si vechimea masinii, judetul in care este domiciliata persoana care conduce autovehiculul, varsta si experienta acesteia.

Catalin

Devoted Member

• Owner
  • PipPipPipPipPip
  • 3,541 posts
Va puteti calcula singuri valoarea RCA-ului pe acest site: www.rca-ieftin.ro.
De asemenea aveti acolo posibilitatea de a vedea si compara valoarea RCA-ului pt aceeasi masina la mai multe companii de asigurare.

Bandi

Registered User

• Juniors
  • 8 posts
Nu stiu cat mai este de actualitate dar mi mi-a dat mai mult cu 100 lei pentru 1 an la otp.

Marius

Administrator

• Owner
  • PipPipPipPipPip
  • 5,069 posts
In comparatie cu anul trecut?

Bandi

Registered User

• Juniors
  • 8 posts
cumparata pe 23 nov 2008 pentru 1 an

Daniel777

Member

• Members
  • PipPip
  • 198 posts
Uauuuuuuuuuuuuu..mie mi-a dat la Generali unde sunt acum o calculatie traznet 693 lei. Scump frate si nu cred ca mai votez cu ei cel putin in privinta RCA . :beer: :slapb:

Marius

Administrator

• Owner
  • PipPipPipPipPip
  • 5,069 posts
Ce capacitate are masina ta?

gbrgeorge

Moderator

• Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 4,931 posts
Am facut un calcul si intre cea mai ieftina si cea mai scumpa este diferenta dubla. Totusi sunt dezamagit de serviciile EUROINS care nu mi-a dat banii dupa incidentul de anul trecut.

Clodius

Member

• Members
  • PipPipPip
  • 304 posts
@gbrgeorge, Ordinul Nr. 21/2009 al CSA zice urmatoarele:

"Asiguratorul RCA poate desfasura investigatii privind producerea accidentului, in termen de cel mult 3 luni de la data avizarii producerii evenimentului asigurat, in conditiile in care respectivul accident nu face obiectul unor cercetari efectuate de autoritatile publice. In termen de cel mult 3 luni de la avizarea producerii evenimentului asigurat de catre partea prejudiciata ori de catre asigurat, asiguratorul RCA este obligat:
a) fie sa raspunda cererii partii solicitante, formuland oferta de despagubire potrivit propriilor investigatii cu privire la producerea evenimentului asigurat, in cazul in care se dovedeste indeplinirea conditiilor de asigurare si producerea riscurilor acoperite prin asigurarea obligatorie RCA;
b ) fie sa notifice partii prejudiciate cu privire la motivele pentru care nu a aprobat, in totalitate sau partial, pretentiile de despagubire.
"

Tie ce ti-au zis?

Edited by Clodius, 03 February 2010 - 12:55 AM.

gbrgeorge

Moderator

• Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 4,931 posts
Eu am aflat din spusele societăţii care mi-a efectuat reparatia că trebuie ca firma de asigurare să îmi livreze banii în termen de 15 zile de la depunerea dosarului. Astăzi au trecut cele 15 zile (după spusele lor), asa că au livrat banii.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users