Edited by gbrgeorge, 10 February 2010 - 04:35 PM.
23 replies to this topic
Posted 09 February 2010 - 10:54 PM
14.02.2010. Alta zi de facut cadouri, plimbari, surprize. Voi ce ati pregatit ptr persoana iubita ? Ce cadouri faceti ? Anelle, o sa urmaresc blogul tau zilele astea
Posted 10 February 2010 - 11:18 AM
Asta nu mergea mai bine la sectiunea aia cu relatii?
Eu singurul lucru interesant pe care l-am facut vreodata de V Day a fost sa merg intr-un club. Am prins V Day si singura, si cu iubit si a fost in mod egal o zi obisnuita.
Nu fac parte din cei care gasesc mii de motive sa "urasca" Valentine's Day, pentru ca mi se pare deplasat. Daca altii vor sa sarbatoreasca, de ce sa nu-i lasam in pace sa o faca?
Dar cum zicea george, alt motiv de facut cadouri si eu stau prost cu banii, asa ca zic pas de data asta 
Oricum, in 14 februarie anul asta incepe noul an chinezesc (anul tigrului, si eu sunt tigru), asa ca asta o sa fie pentru mine sarbatoare mai mare
Iar in 21 februarie noi avem aniversarea de 5 ani, asa ca daca tot e sa am o zi a dragostei, o prefer pe aia.
Eu singurul lucru interesant pe care l-am facut vreodata de V Day a fost sa merg intr-un club. Am prins V Day si singura, si cu iubit si a fost in mod egal o zi obisnuita.
Nu fac parte din cei care gasesc mii de motive sa "urasca" Valentine's Day, pentru ca mi se pare deplasat. Daca altii vor sa sarbatoreasca, de ce sa nu-i lasam in pace sa o faca?
Oricum, in 14 februarie anul asta incepe noul an chinezesc (anul tigrului, si eu sunt tigru), asa ca asta o sa fie pentru mine sarbatoare mai mare
Posted 10 February 2010 - 04:37 PM
Si prietenul tau nu o sa se supere ca nu gaseste cadoul in seara de 14.02 ? Hm...
Eu imi duc prietena la cinema in seara asta sau saptamana asta ca si cadou de V-day si sa ma lase in pace. Desi stiu ca isi doreste un inel de ceva vreme (nu, nu inel de logodna sau alte nebunii), un inel care sa il asorteze la nu stiu ce haine...
wimin
Eu imi duc prietena la cinema in seara asta sau saptamana asta ca si cadou de V-day si sa ma lase in pace. Desi stiu ca isi doreste un inel de ceva vreme (nu, nu inel de logodna sau alte nebunii), un inel care sa il asorteze la nu stiu ce haine...
Posted 10 February 2010 - 05:21 PM
eu lucrez duminica pe 14.02 
Primaria Craiova o sa casatoreasca ptr o zi 10 cupluri si le pregateste printre altele o plimbare cu avionul deasupra Craiovei (ceva de genul asta). Si firma unde lucrez a facut un parteneriat cu primaria pe marginea acestui eveniment si va asigura transportul "proaspatilor insuratei"... Adica noi la volanul masinilor din firma...
Iar in materie de cadouri, am decis impreuna cu sotia sa nu ne facem cadouri... Deh, criza...
Si oricum, imi place mai mult sa fac cadou fara vreo ocazie deosebita.
Primaria Craiova o sa casatoreasca ptr o zi 10 cupluri si le pregateste printre altele o plimbare cu avionul deasupra Craiovei (ceva de genul asta). Si firma unde lucrez a facut un parteneriat cu primaria pe marginea acestui eveniment si va asigura transportul "proaspatilor insuratei"... Adica noi la volanul masinilor din firma...
Iar in materie de cadouri, am decis impreuna cu sotia sa nu ne facem cadouri... Deh, criza...
Si oricum, imi place mai mult sa fac cadou fara vreo ocazie deosebita.
Posted 10 February 2010 - 07:41 PM
Posted 10 February 2010 - 10:17 PM
Eu am primit o dubla surpriza azi. Prietena mea si-a cumparat singura inel
si plus de asta mi-a luat si mie o bratara. Acum ramane varianta cu filmul.
Posted 11 February 2010 - 12:16 AM
Cum "varianta cu filmul"? Vreti sa faceti filme?
Posted 11 February 2010 - 03:13 PM
Posted 12 February 2010 - 03:18 PM
Posted 12 February 2010 - 05:29 PM
Valentines Day o zi speciala alaturi de iubitul meu prima ata cand petrec aceasta zi cu pers iubita.In aceasta zi iubi meu vine l mine si mergem in promenada mall k e spectacol si am auzit ca se fac casatori pt o zi;)
Posted 12 February 2010 - 11:15 PM
Si la mine e prima zi in care am prietena de V'day. Pana acum m-am orientat sa scap de cadouri, dar anul asta nu am avut cum
Posted 12 February 2010 - 11:18 PM
vai george:)))
Posted 12 February 2010 - 11:21 PM
Pai, ce sa fac...daca mi-a pus capac...si nici nu cred ca reusesc sa scap pana dupa 8 martie. Poate atunci imi da ea papucii
Posted 12 February 2010 - 11:34 PM
dak ii dai motive o sa iti dea papucii:))
Posted 12 February 2010 - 11:56 PM
Ce ii oferiti de valentines day persoanelor iubite?
george te bat asa de valentines day:)))
george te bat asa de valentines day:)))
Posted 14 February 2010 - 09:47 AM
Aseara 90% din barurile din Focsani erau pline si unde era mai liber erau manele.Asa ca am ales sa fac un drum la Buzau. Oricum atmosfera a fost frumoasa peste tot. Astept diseara sa vedem pe unde ne distram.
Posted 14 February 2010 - 07:28 PM
Ce ati primit de Valentines Day?Pentru mine a fost o zi superba alaturi de iubi meu si am primit multe cadouri
Posted 14 February 2010 - 08:10 PM
De ce nu spui tu ce cadouri ai primit?
Posted 14 February 2010 - 10:00 PM
Ok marius hai ca spun k am cu ce ma lauda;)Am primit o inima imensa,mai mare ca mine chiar,o plasutza stil inimioara in care era o cana praline stil inimioare de la heidi,o cana pe care scie,,te iubesc si simt ca zbor",am fost la restaurant de m-a hranit:P,ne-am plimbay prin parc,a fost o zi superba dar scurta pt k el s-a intors in bucuresti la el:)il astept luna viitoare
Edited by mirela, 14 February 2010 - 10:02 PM.
Posted 14 February 2010 - 10:55 PM
Si tu ce i-ai oferit ?
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users
Sign In
Create Account

Back to top