Jump to content

Valentine's DAY 2010

• You cannot reply to this topic
23 replies to this topic

gbrgeorge

Moderator

• Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 4,931 posts
14.02.2010. Alta zi de facut cadouri, plimbari, surprize. Voi ce ati pregatit ptr persoana iubita ? Ce cadouri faceti ? Anelle, o sa urmaresc blogul tau zilele astea :(

Edited by gbrgeorge, 10 February 2010 - 04:35 PM.

Anelle

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPip
  • 674 posts
Asta nu mergea mai bine la sectiunea aia cu relatii? :(

Eu singurul lucru interesant pe care l-am facut vreodata de V Day a fost sa merg intr-un club. Am prins V Day si singura, si cu iubit si a fost in mod egal o zi obisnuita.

Nu fac parte din cei care gasesc mii de motive sa "urasca" Valentine's Day, pentru ca mi se pare deplasat. Daca altii vor sa sarbatoreasca, de ce sa nu-i lasam in pace sa o faca? :) Dar cum zicea george, alt motiv de facut cadouri si eu stau prost cu banii, asa ca zic pas de data asta :P

Oricum, in 14 februarie anul asta incepe noul an chinezesc (anul tigrului, si eu sunt tigru), asa ca asta o sa fie pentru mine sarbatoare mai mare :) Iar in 21 februarie noi avem aniversarea de 5 ani, asa ca daca tot e sa am o zi a dragostei, o prefer pe aia.

gbrgeorge

Moderator

• Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 4,931 posts
Si prietenul tau nu o sa se supere ca nu gaseste cadoul in seara de 14.02 ? Hm...
Eu imi duc prietena la cinema in seara asta sau saptamana asta ca si cadou de V-day si sa ma lase in pace. Desi stiu ca isi doreste un inel de ceva vreme (nu, nu inel de logodna sau alte nebunii), un inel care sa il asorteze la nu stiu ce haine... :( wimin

johnyBOY

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPip
  • 686 posts
eu lucrez duminica pe 14.02 :(
Primaria Craiova o sa casatoreasca ptr o zi 10 cupluri si le pregateste printre altele o plimbare cu avionul deasupra Craiovei (ceva de genul asta). Si firma unde lucrez a facut un parteneriat cu primaria pe marginea acestui eveniment si va asigura transportul "proaspatilor insuratei"... Adica noi la volanul masinilor din firma...

Iar in materie de cadouri, am decis impreuna cu sotia sa nu ne facem cadouri... Deh, criza...
Si oricum, imi place mai mult sa fac cadou fara vreo ocazie deosebita.

Anelle

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPip
  • 674 posts

View Postgbrgeorge, on Feb 10 2010, 16:37, said:

Si prietenul tau nu o sa se supere ca nu gaseste cadoul in seara de 14.02 ? Hm...

Noi nu ne-am facut niciodata cadouri de Valentine's Day. Cum ziceam, aniversarea noastra e doar cu o saptamana mai tarziu, cred ca aia vine pe primul loc :D

gbrgeorge

Moderator

• Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 4,931 posts
Eu am primit o dubla surpriza azi. Prietena mea si-a cumparat singura inel :D si plus de asta mi-a luat si mie o bratara. Acum ramane varianta cu filmul.

Marius

Administrator

• Owner
  • PipPipPipPipPip
  • 5,069 posts
Cum "varianta cu filmul"? Vreti sa faceti filme? :D

gbrgeorge

Moderator

• Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 4,931 posts
:)) Nu, sa mergem la film la Bacau :P

johnyBOY

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPip
  • 686 posts
dedicatie

Edited by johnyBOY, 12 February 2010 - 03:22 PM.

mirela

Member

• Members
  • PipPip
  • 119 posts
Valentines Day o zi speciala alaturi de iubitul meu prima ata cand petrec aceasta zi cu pers iubita.In aceasta zi iubi meu vine l mine si mergem in promenada mall k e spectacol si am auzit ca se fac casatori pt o zi;)

gbrgeorge

Moderator

• Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 4,931 posts
Si la mine e prima zi in care am prietena de V'day. Pana acum m-am orientat sa scap de cadouri, dar anul asta nu am avut cum :D

mirela

Member

• Members
  • PipPip
  • 119 posts
vai george:)))

gbrgeorge

Moderator

• Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 4,931 posts
Pai, ce sa fac...daca mi-a pus capac...si nici nu cred ca reusesc sa scap pana dupa 8 martie. Poate atunci imi da ea papucii :))

mirela

Member

• Members
  • PipPip
  • 119 posts
dak ii dai motive o sa iti dea papucii:))

mirela

Member

• Members
  • PipPip
  • 119 posts
Ce ii oferiti de valentines day persoanelor iubite?

george te bat asa de valentines day:)))

gbrgeorge

Moderator

• Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 4,931 posts
Aseara 90% din barurile din Focsani erau pline si unde era mai liber erau manele.Asa ca am ales sa fac un drum la Buzau. Oricum atmosfera a fost frumoasa peste tot. Astept diseara sa vedem pe unde ne distram.

mirela

Member

• Members
  • PipPip
  • 119 posts
Ce ati primit de Valentines Day?Pentru mine a fost o zi superba alaturi de iubi meu si am primit multe cadouri

Marius

Administrator

• Owner
  • PipPipPipPipPip
  • 5,069 posts
De ce nu spui tu ce cadouri ai primit?

mirela

Member

• Members
  • PipPip
  • 119 posts
Ok marius hai ca spun k am cu ce ma lauda;)Am primit o inima imensa,mai mare ca mine chiar,o plasutza stil inimioara in care era o cana praline stil inimioare de la heidi,o cana pe care scie,,te iubesc si simt ca zbor",am fost la restaurant de m-a hranit:P,ne-am plimbay prin parc,a fost o zi superba dar scurta pt k el s-a intors in bucuresti la el:)il astept luna viitoare

Edited by mirela, 14 February 2010 - 10:02 PM.

gbrgeorge

Moderator

• Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 4,931 posts
Si tu ce i-ai oferit ?

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users