La Olimpiada Nationala de Engleza de la Cluj, au participat 226 de elevi, 46 de profesori supraveghetori si 26 de dascali care au facut parte din comisiile de examen. Elevii au primit diurna 20 de lei, iar cadrele didactice 100 de lei.
In timpul festivitati de premiere, un parinte a reprosat organizatorilor ca si-au batut joc de elevi, i-au tinut in frig si au acordat notele dupa bunul plac.
Acesta a sustinut ca fiica sa, eleva in clasa a zecea, a fost depunctata deoarece s-a plans de organizarea olimpiadei.
Scandal si acuzatii aduse de un parinte
6 replies to this topic
Posted 06 February 2010 - 01:41 PM
Posted 06 February 2010 - 02:41 PM
Nu ma mira reactia acestui domn. Chiar o gasesc laudabila si venita la momentul potrivit. Avem copii buni, oameni destepti pe care ii pierdem pe nimic. Mai multe exemple de acest fel ar trebui oferite publicului. Acel domn merita toata stima ca s-a ridicat impotriva lor.
Posted 06 February 2010 - 03:19 PM
Este chiar prima oara cand vad ca cineva ia atitudine. Problema e ca a trebuit sa reactioneze un parinte. In prima faza, m-am gandit ca e doar de o reactie pentru a oferi ceva senzational, insa comportamentul copiilor din sala a confirmat ca tatal respectiv avea dreptate. Nu de putine ori, in mod jalnic (pentru a-l cita pe acel domn), copiii sunt tratati la fazele superioare ale olimpiadelor: frig, mizerie, cazare in camine unde paturile sunt cosuri de sarma, mancare putina si foarte putina etc. Copiii care isi sacrifica vacantele si vin din toate colturile tarii nu mai sunt in stare sa se concentreze in timpul probelor. Pe de alta parte, desi diurna e mai mare pentru profesori, acestia au parte de exact aceleasi conditii de cazare si masa, iar unii chiar isi promit, cateodata, sa nu mai insoteasca lotul olimpic...
Posted 06 February 2010 - 05:50 PM
Este prima oara cand vad conditiile si aflu chestii legate de olimpiada (nu m-am incadrat niciodata la vreo materie olimpica).
Posted 07 February 2010 - 11:06 AM
Uhm...eu am o prietena care a participat la Olimpiada asta (eleva in a 12-a) ... a venit din Targu Mures.... mie mi-a zis ca desi si nota ei a fost incorecta, s-a simtit prost. Pentru ca nu se vede in filmuletul asta, dar domnul respectiv a zis si ceva de genul "cat au trebuit sa plateasca aia pentru locul intai?" ... adica noah, corecti/incorecti, nu inseamna neaparat ca cei care au luat notele mari nu au meritat, sau ca au platit pentru asta.
E bine sa iei atitudine, dar trebuie sa se gandeasca si pe cine jigneste in proces. Si oricum nu s-a rezolvat nimic.
E bine sa iei atitudine, dar trebuie sa se gandeasca si pe cine jigneste in proces. Si oricum nu s-a rezolvat nimic.
Posted 07 February 2010 - 12:22 PM
Cred ca e destul de clar, parintele respectiv era suparat pt ca fetita lui a fost notata cu 7.
Posted 27 March 2010 - 12:05 AM
si mie mi s'a intamplat asta..dar la alta materie..romana
nu aveam stilou si mi'au dat supraveghetoarele pix ...si cred ca l'au considerat semn asa ca am luat 7....lucrarea o stiam pe derost..i'am spus'o si mamei(e profesoara de romana)
nu aveam stilou si mi'au dat supraveghetoarele pix ...si cred ca l'au considerat semn asa ca am luat 7....lucrarea o stiam pe derost..i'am spus'o si mamei(e profesoara de romana)
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users
Sign In
Create Account

Back to top