Daca tot am ajuns sa vorbim despre cum dorim sa arate casele noastre, va invit sa purtam discutii si despre necesitatea si utilitatea produselor electrocasnice din casele noastre. Ce ne lipseste sau de ce nu ne putem lipsi.
7 replies to this topic
Posted 04 February 2010 - 09:51 PM
Posted 10 February 2010 - 10:19 PM
Nu stiu daca pot incadra la aparat electrocasnic, dar trebuie sa imi cumpar un dezumidificator. Am habar cum arata, cat costa dar nu stiu principiul pe care merge. Imi poate recomanda cineva ceva anume ?
Posted 12 February 2010 - 12:30 PM
Ce face un astfel de "device"?
Posted 12 February 2010 - 01:01 PM
scoate umiditatea din atmosfera sau, pe romaneste, usuca aerul...
Se foloseste si in constructii, medii industriale dar si acasa. Ca idee, rezolva (cat de cat) o eventuala problema cu igrasia
LE: o alta aplicatie casnica ar fi pentru cei cu afectiuni la plamani care, din stiintele mele medicale destul de limitate, au nevoie de aer uscat
Se foloseste si in constructii, medii industriale dar si acasa. Ca idee, rezolva (cat de cat) o eventuala problema cu igrasia
LE: o alta aplicatie casnica ar fi pentru cei cu afectiuni la plamani care, din stiintele mele medicale destul de limitate, au nevoie de aer uscat
Edited by dudu, 12 February 2010 - 01:02 PM.
Posted 15 February 2010 - 06:16 PM
Noi avem un aparat care face aerul umed pentru ca acasa aerul este uscat si deoarece sotul meu este alergic nu respira bine si am cumparat acest aparat dar mie nu imi place fiindca face zgomot. Aparatul este foarte bun:Pun apa si musetel si va fi aerul placut.
Posted 16 February 2010 - 01:06 AM
Eu am o chestie din ceramica foarte simpatica, se agata de calorifer si pun acolo ce trebuie. Nu face zgomot si mai si arata frumos.
Posted 25 July 2011 - 07:01 PM
Eu m-as lauda cu multe dar nu am chef sa scriu
)))
Edited by Marius, 25 July 2011 - 07:04 PM.
eliminare link
Posted 26 July 2011 - 11:42 AM
Pai cand nu ti-e lene, scrie-le. Poate ne mai inspiri si pe noi cu cate ceva.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users
Sign In
Create Account

Back to top