De fapt si de drept cele doua emisiuni se cama dreseaza aceluiasi tip de public. Cei care cauta barfa, o diseaca si o transforma in problema de interes national.
Daca ptr mine Catalin Maruta reprezinta doar o persoana ptr care nu dau 2 lei, ma gandesc care este parerea voastra referitor la cele 2 emisiuni si/sau interesul ce il starnesc.
8 replies to this topic
Posted 28 January 2010 - 10:33 PM
Posted 28 January 2010 - 10:39 PM
nu ma mai uit de ceva timp la asemenea susanele...
M-a dezvatat doamna care nu dorea sa se uite din motive profesionale si asa am ajuns sa urmaresc dupa-amiaza (si nu numai) Discovery - incep cu How It's Made, apoi American Choppers si mananc in timpul lui Fifth Gear
Recomand cu caldura sa evitati aceste asa-zise emisiuni de divertisment... e timp pierdut pe care nu-l veti mai putea recupera niciodata
M-a dezvatat doamna care nu dorea sa se uite din motive profesionale si asa am ajuns sa urmaresc dupa-amiaza (si nu numai) Discovery - incep cu How It's Made, apoi American Choppers si mananc in timpul lui Fifth Gear
Recomand cu caldura sa evitati aceste asa-zise emisiuni de divertisment... e timp pierdut pe care nu-l veti mai putea recupera niciodata
Posted 29 January 2010 - 12:11 AM
Cand trec cu telecomanda prin posturi si dau de astfel de emisiuni singura optiune, pentru mine este apasarea de urgenta a butonului NEXT sau Inainte, dupa caz, a telecomenzii.
In acest fel, nu sunt contaminat energetic de astfel de emisiuni in care este pusa la rang inalt nonvaloare sociala.
Apoi imi pun coiful de aluminum in cap si astept extraterestrii...glumeam!
In acest fel, nu sunt contaminat energetic de astfel de emisiuni in care este pusa la rang inalt nonvaloare sociala.
Apoi imi pun coiful de aluminum in cap si astept extraterestrii...glumeam!
Edited by claudiusnc, 29 January 2010 - 12:12 AM.
Posted 29 January 2010 - 09:46 AM
dudu, on Jan 28 2010, 22:39, said:
nu ma mai uit de ceva timp la asemenea susanele...
Posted 29 January 2010 - 10:04 AM
Parca la Acces direct s-a lansat Fernando de la Cransebes. Tot acolo a avut parte de o "disputa" cu Nikita.
Fernando vs Nikita
Fernando vs Nikita
Posted 29 January 2010 - 01:01 PM
De acces direct nu stiu nimic, Happy Hour am mai apucat sa vad putin pentru ca este fix intre stiri.
Mi se pare o emisiune respingatoare, la fel ca si prezentatorul. Respingator este faptul ca ideea emisiunii este barfa si ridicarea ei la rang de problema nationala (dupa cum a mai spus si altcineva mai sus). Niciodata nu am vazut sa fie vorba despre o barfa constructiva (daca se poate spune asa), ci doar despre minciunim negate de fiecare data de catre invitati, in timp ce Maruta face totul sa para un adevarat misssterrr
Mi se pare o emisiune respingatoare, la fel ca si prezentatorul. Respingator este faptul ca ideea emisiunii este barfa si ridicarea ei la rang de problema nationala (dupa cum a mai spus si altcineva mai sus). Niciodata nu am vazut sa fie vorba despre o barfa constructiva (daca se poate spune asa), ci doar despre minciunim negate de fiecare data de catre invitati, in timp ce Maruta face totul sa para un adevarat misssterrr
Posted 29 January 2010 - 03:18 PM
Si totusi emisiunea lui Mamaruta este de ceva timp la PRO TV pe segmentul ala de orar. Asta inseamna ca sunt multumiti barbosii aia de el.
Posted 09 April 2010 - 06:20 PM
M-a ferit... flacara violet
de vizionarea ambelor emisiuni. Desi Maruta e oltean de-al nostru, nu-l urmaream decat cand am fost mic... si nu ajunsese cablul pe-aici
. Si nu m-atrage nici denumirea emisiunii: Happy Hour; cum adica? esti fericit o ora... si-apoi!?
Cat despre Medelin si Accesu' lui... un singur nume e de ajuns: Fernando de la Caransebes, se stie!
Cat despre Medelin si Accesu' lui... un singur nume e de ajuns: Fernando de la Caransebes, se stie!
Posted 12 February 2011 - 12:15 PM
Bleah. Sa nu aud de retardatul ala de Maruta!
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users
Sign In
Create Account

Back to top