Jump to content

Acces Direct vs Happy Hour

8 replies to this topic

gbrgeorge

Moderator

• Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 4,931 posts
De fapt si de drept cele doua emisiuni se cama dreseaza aceluiasi tip de public. Cei care cauta barfa, o diseaca si o transforma in problema de interes national.
Daca ptr mine Catalin Maruta reprezinta doar o persoana ptr care nu dau 2 lei, ma gandesc care este parerea voastra referitor la cele 2 emisiuni si/sau interesul ce il starnesc.

dudu

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPip
  • 661 posts
nu ma mai uit de ceva timp la asemenea susanele...
M-a dezvatat doamna care nu dorea sa se uite din motive profesionale si asa am ajuns sa urmaresc dupa-amiaza (si nu numai) Discovery - incep cu How It's Made, apoi American Choppers si mananc in timpul lui Fifth Gear :P

Recomand cu caldura sa evitati aceste asa-zise emisiuni de divertisment... e timp pierdut pe care nu-l veti mai putea recupera niciodata

claudiusnc

Senior Member

• Senior Members
  • PipPip
  • 227 posts
Cand trec cu telecomanda prin posturi si dau de astfel de emisiuni singura optiune, pentru mine este apasarea de urgenta a butonului NEXT sau Inainte, dupa caz, a telecomenzii.
In acest fel, nu sunt contaminat energetic de astfel de emisiuni in care este pusa la rang inalt nonvaloare sociala.
Apoi imi pun coiful de aluminum in cap si astept extraterestrii...glumeam! :good:

Edited by claudiusnc, 29 January 2010 - 12:12 AM.

Borisake

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,599 posts

View Postdudu, on Jan 28 2010, 22:39, said:

nu ma mai uit de ceva timp la asemenea susanele...
M-a dezvatat doamna care nu dorea sa se uite din motive profesionale si asa am ajuns sa urmaresc dupa-amiaza (si nu numai) Discovery - incep cu How It's Made, apoi American Choppers si mananc in timpul lui Fifth Gear :)

Recomand cu caldura sa evitati aceste asa-zise emisiuni de divertisment... e timp pierdut pe care nu-l veti mai putea recupera niciodata
Hai Dudule ca nu suntem singurii care facem rating postului respectiv, sunt sigur. Plus ca eu am tot pachetul de astfel de posturi; 4 Discovery, 2 National Geographic, 1 Anemal Planet si 1 Zone Reality. :good:

gbrgeorge

Moderator

• Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 4,931 posts
Parca la Acces direct s-a lansat Fernando de la Cransebes. Tot acolo a avut parte de o "disputa" cu Nikita.

Fernando vs Nikita

demy

Member

• Members
  • PipPip
  • 228 posts
De acces direct nu stiu nimic, Happy Hour am mai apucat sa vad putin pentru ca este fix intre stiri.
Mi se pare o emisiune respingatoare, la fel ca si prezentatorul. Respingator este faptul ca ideea emisiunii este barfa si ridicarea ei la rang de problema nationala (dupa cum a mai spus si altcineva mai sus). Niciodata nu am vazut sa fie vorba despre o barfa constructiva (daca se poate spune asa), ci doar despre minciunim negate de fiecare data de catre invitati, in timp ce Maruta face totul sa para un adevarat misssterrr :o

gbrgeorge

Moderator

• Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 4,931 posts
Si totusi emisiunea lui Mamaruta este de ceva timp la PRO TV pe segmentul ala de orar. Asta inseamna ca sunt multumiti barbosii aia de el.

Robotelu

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPipPip
  • 2,588 posts
M-a ferit... flacara violet :emo-secret: de vizionarea ambelor emisiuni. Desi Maruta e oltean de-al nostru, nu-l urmaream decat cand am fost mic... si nu ajunsese cablul pe-aici :)) . Si nu m-atrage nici denumirea emisiunii: Happy Hour; cum adica? esti fericit o ora... si-apoi!? :lol: :))
Cat despre Medelin si Accesu' lui... un singur nume e de ajuns: Fernando de la Caransebes, se stie! -_-

Garfield

Member

• Members
  • PipPip
  • 176 posts
Bleah. Sa nu aud de retardatul ala de Maruta!

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users