Magazinele de vise sunt cele in care se comercializeaza produse etnobotanice cu efecte halucinogene si au inceput sa se inmulteasca precum ciupercile dupa ploaie.
Ce parere aveti? Ar trebui interzise ?
29 replies to this topic
Posted 26 January 2010 - 04:02 PM
Posted 26 January 2010 - 04:37 PM
Interzise ...... hmmm greu.
Pentru a controla magazile trebuie mai intai ca substantele pe care la comercializeaza sa fie controlate.Si daca ajung controlate atunci sunt recunoscute ca si droguri si implicit ilegale, deci interzise.
Eu sunt pro legalizarea dorugurilor usoare, acestea fiind mult mult mai ok ca si efecte decat produsele "etnobotanice", si implicit sunt pro controlul acestor substante.
Pentru a controla magazile trebuie mai intai ca substantele pe care la comercializeaza sa fie controlate.Si daca ajung controlate atunci sunt recunoscute ca si droguri si implicit ilegale, deci interzise.
Eu sunt pro legalizarea dorugurilor usoare, acestea fiind mult mult mai ok ca si efecte decat produsele "etnobotanice", si implicit sunt pro controlul acestor substante.
Posted 26 January 2010 - 05:32 PM
Magazine de vise...WTF?!
Da, sunt de parere ca ar trebui interzise, dar daca oamenii baga in ei toate rahaturile, o vor face si dupa interdictie si e treaba lor pana la urma!
Da, sunt de parere ca ar trebui interzise, dar daca oamenii baga in ei toate rahaturile, o vor face si dupa interdictie si e treaba lor pana la urma!
Posted 26 January 2010 - 10:22 PM
Si la Focsani sunt cred vreo 2. Nu sunt de acord nici cu fumatul, si mai ales cu nebuniile astea. Cunosc persoane care isi cumpara aproape in fiecare seara produse de acolo, in special niste pliculete cu iarba din amestecuri. Senzatia e de ameteala puternica si rad din orice prostie.
Posted 26 January 2010 - 10:29 PM
Au ochii inflamati, sunt ametiti si confuzi, rad mult, au o stare euforica?
Posted 26 January 2010 - 10:31 PM
Exact. Simptomele le-ai descris perfect.
Posted 26 January 2010 - 10:35 PM
Sunt simptomele specifice persoanelor drogate.
Posted 26 January 2010 - 10:35 PM
Si totusi...care-i diferenta ?
Posted 26 January 2010 - 10:39 PM
Nu prea e diferenta, difera doar substantele care produc aceste efecte.
Posted 26 January 2010 - 10:42 PM
Produsele vandute in astfel de shopuri, nu provoaca dependenta, nu ?
Posted 26 January 2010 - 10:46 PM
Ba da, provoaca dependenta la fel ca orice drog.
Posted 26 January 2010 - 11:05 PM
Se vindeau si pe la noi... "plante medicinale" asta-vara, dar acum n-am mai vazut anunturi.
Posted 27 January 2010 - 12:05 AM
Le interzicem, nu le interzicem, drogatii sunt inventiv. Se trotileaza pana si cu detergent pentru vrabie.
Posted 27 January 2010 - 07:22 AM
Din ce e compus aurolacul si ce stari induce ?
Posted 27 January 2010 - 11:55 AM
Inhalanti este drogul folosit mai des de copii - aurolaci. Suprima senzatia de frig si foame. La nivelul creierului, inhalantii pot schimba reactiile chimice precum si modul in care neuronii transmit mesajele.
Produc trairi asemanatoare intoxicarii cu alcool.
Provoaca stari de ameteala si halucinatii.
Provoaca afectiuni ale vazului si aparatului respirator, curgerea nasului, hemoragii nazale, voma, dureri de cap.
Inhalantii pot fi cauza incetarii respiratiei sau a functionarii inimii, produc afectiuni definitive ale creierului, dar si ale ficatului, rinichilor, oaselor, celulelor sanguine si ale altor organe.
Produc trairi asemanatoare intoxicarii cu alcool.
Provoaca stari de ameteala si halucinatii.
Provoaca afectiuni ale vazului si aparatului respirator, curgerea nasului, hemoragii nazale, voma, dureri de cap.
Inhalantii pot fi cauza incetarii respiratiei sau a functionarii inimii, produc afectiuni definitive ale creierului, dar si ale ficatului, rinichilor, oaselor, celulelor sanguine si ale altor organe.
Posted 27 January 2010 - 04:18 PM
De ce si-ar dori cineva sa treaca prin starile astea?
Posted 27 January 2010 - 05:44 PM
Ca sa fie in trend. E la moda.
Posted 28 January 2010 - 02:39 PM
Poate altii doar sa uite de necazuri...
Posted 29 January 2010 - 03:12 PM
Toate cele cinci magazine din municipiul Rāmnicu Vālcea care comercializează produse etnobotanice au fost īnchise pentru trei luni. Īn urma controlului, a fost confiscată toată marfa din magazine, au fost aplicate amenzi īn valoare de 59.400 de lei.
Ţinānd cont de sesizările structurilor antidrog ale Poliţiei, ale Centrului de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Vālcea, precum şi de faptul că numărul tinerilor consumatori care ajung ulterior īn spital a crescut īngrijorător īn ultimul timp, prefectul l-a desemnat pe subprefectul Marius Adrian Burlănescu drept coordonator al acţiunii de control.
Ţinānd cont de sesizările structurilor antidrog ale Poliţiei, ale Centrului de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Vālcea, precum şi de faptul că numărul tinerilor consumatori care ajung ulterior īn spital a crescut īngrijorător īn ultimul timp, prefectul l-a desemnat pe subprefectul Marius Adrian Burlănescu drept coordonator al acţiunii de control.
Posted 05 February 2010 - 08:32 PM
Am urmarit la stiri un repotaj despre un copil de 17 ani care a murit din cauza consumarii unor produse vandute in magazinele de vise.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users
Sign In
Create Account

Back to top