Jump to content

Stiri si zvonuri din industria auto

111 replies to this topic

Marius

Administrator

• Owner
  • PipPipPipPipPip
  • 5,069 posts
Azi se lanseaza la Geneva Dacia Duster.

Catalin

Devoted Member

• Owner
  • PipPipPipPipPip
  • 3,541 posts
Va costa in Romania de la 10.500 euro pina la 15.600 euro.

Catalin

Devoted Member

• Owner
  • PipPipPipPipPip
  • 3,541 posts
Primul exemplar de Duster va fi livrat lui Basescu.

Marius

Administrator

• Owner
  • PipPipPipPipPip
  • 5,069 posts
Ca pe timpuri ...
Si Ceausescu a primit prima Dacia 1100.

Sorin83

Member

• Members
  • PipPip
  • 110 posts
Am configurat si eu astazi cel mai scump Duster si iese ~17.000 euro cu toate dotarile posibile cu motorul 1.5 dci 110 CP 4x4.
Cel mai ieftin cu motorul 1.6 mpi 16v am vazut ca e ~12500 euro in varianta 4x4
Am vrut sa ma inscriu si la drivetest dar n-am gasit cum :)
Sunt tare curios cum va arata in interior. Am vazut Dusterul de 2 ori in probe pe autostrada si imi place cum arata exteriorul.

Edited by Sorin83, 02 March 2010 - 02:36 PM.

Marius

Administrator

• Owner
  • PipPipPipPipPip
  • 5,069 posts
1.5 dci 110 CP 4x4 e motorizarea de top?

Marius

Administrator

• Owner
  • PipPipPipPipPip
  • 5,069 posts
Toyota ar putea renunta sa mai lanseze vreun nou model anul acesta in Europa daca nu va fi convinsa ca problemele cu acceleratia ce au stat la baza unui recall masiv se vor fi rezolvat, a declarat seful filialei europene.

Marius

Administrator

• Owner
  • PipPipPipPipPip
  • 5,069 posts
Petrom a anuntat ca incepand de marti, la ora 0.00, a majorat pretul de referinta al carburantilor comercializati in statiile proprii cu sase bani/litru, ca urmare a evolutiei cotatiilor internationale la produsele petroliere.

Catalin

Devoted Member

• Owner
  • PipPipPipPipPip
  • 3,541 posts
Pretul petrolului scade in ultima vreme, parca a ajuns pe la 50-55 dolari barilul, iar acum un an ajunsese in jurul a 100 de dolari.

vitanelo

Member

• Members
  • PipPip
  • 80 posts
Se pare ca uzina de la Mioveni a inceput productia de motoare Euro 5 (propulsoarele H4 si H5), astfel Dacia Duster va primi un motor de 2 litri si 140 de cai…momentan doar pentru cele ce merg la export.

Adiere

Member

• Members
  • PipPipPip
  • 438 posts
Petrom avertizează: Dacă preţurile îngheaţă, orice producător va merge la export.
In ce tara traim ! :doh:

goaglex

Junior Member

• Members
  • Pip
  • 23 posts
Iata ca datorita unui mix de de inteligenta americano - anglo - germana s-a nascut EcoBoost de 1,0 litri şi 100 CP cu un consum de 4,8l/100km (58 mpg) şi emisii CO2 de 109g/km. Actualmente noul motor este produs la fabrica de motoare Ford din Köln si în acest an producţia motorului va începe şi la fabrica Ford de la Craiova. Capacitatea de producţie la nivel european ar putea ajunge la 700.000 de motoare pe an.
Saptamana aceasta a iesit de pe liniile de montaj germane ale uzinei din Saarlouis primele Ford Focus echipate cu acest motor. Toate bune si frumoase...dar sa aflam si pretul.

Iata ca datorita unui mix de de inteligenta americano - anglo - germana s-a nascut EcoBoost de 1,0 litri şi 100 CP cu un consum de 4,8l/100km (58 mpg) şi emisii CO2 de 109g/km. Actualmente noul motor este produs la fabrica de motoare Ford din Köln si în acest an producţia motorului va începe şi la fabrica Ford de la Craiova. Capacitatea de producţie la nivel european ar putea ajunge la 700.000 de motoare pe an.
Saptamana aceasta a iesit de pe liniile de montaj germane ale uzinei din Saarlouis primele Ford Focus echipate cu acest motor. Toate bune si frumoase...dar sa aflam si pretul.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users