Jump to content

Crima de la Moreni - baiatul si-a ucis mama cu 17 lovituri de cutit

16 replies to this topic

RAIKKONEN

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,272 posts
Un adolescent si-a ucis mama folosind un cutit,aplicandu-i o multime lovituri,chiar si in zona feteisi a capului.
Mi se pare un gest incredibil si eu cred ca acele ore petrecute in fata calculatorului,implicit jucandu-se CS l-au facut sa devina asa violent,dat fiind faptul ca a lovit cu cutitul la cap ca si in joc.
Eu unul nu am cuvinte....

Crima de la Moreni

Edited by RAIKKONEN, 16 January 2010 - 11:33 PM.

Marius

Administrator

• Owner
  • PipPipPipPipPip
  • 4,969 posts
Sunt curios ce o sa scrie in concluzia raportului de expertiza psihiatrica.

Amedeo

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,337 posts
ce sa mai scrie...cred ca o luase razna de la jocul acela.oare de ce nu sunt interzise?

RAIKKONEN

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,272 posts
De ce sa fie interzise ? Este un joc.. Pe care s-a pus mai mult accent pentru ca este mai utilizat.Sunt alte jocuri mult mai brutale,violente,daunatoare.
CS se joaca de mult timp,si eu unul cred ca sunt putini care nu au jucat macar o data,de curiozitate...
Si eu am jucat,joc si voi juca dar ma pot lasa oricand.Dependenta nu exista la mine.Probabil daca aveam "reflexe" in joc mai bune eram mai pasionat de joc deoarece puteam castiga si bani dar cum nu sunt foarte bun..

gbrgeorge

Moderator

• Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 4,900 posts
Tind sa cred ca astfel de persoane care confunda lumea reala cu cea virtuala au probleme psihice. Nu e singurul caz de violenta cauzat de jocurile pe calculator sau mai bine zis de dependenta fata de acestea.

Amedeo

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,337 posts
Am mai auzit cazuri...si cu celebrul joc virtual Second Life...este fara violenta...insa pare atat de real incat unii oamenii baga bani multi pentru lumea lor si nu se mai dezlipesc de calculator.

Marius

Administrator

• Owner
  • PipPipPipPipPip
  • 4,969 posts

adevarul.ro said:

Baiatul era dependent de calculator si internet. Nu comunica cu ceilalti, nu radea. De mai mult timp se izolase in casa si nu mai iesea cu prietenii.
Acest comportament este un simptom al schizofreniei, boala care adesea debuteaza in adolescenta si care se caracterizeaza prin faptul ca bolnavii traiesc intr-o lume a lor, paralela cu realitatea.

florin

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPip
  • 730 posts
Jocurile cand se vand pe bune, nu se pirateaza, se vand exact ca filmele, pe grupe de varsta. Nu si la noi, evident.

cristi

Member

• Members
  • PipPip
  • 119 posts
Florin daca te uiti pe jocurile originale ai sa vezi categoria de varsta pentru care sunt facute, dar cum la noi in tara se pirateaza tot nu mai conteaza ce varsta are cel care se joaca cu ele.
Am un nepot de 5 ani care zilele trecute mi-a cerut sa-i instalez si lui un joc cu impuscaturi ca vrea si el sa impuste oameni asa ca ..........

Marius

Administrator

• Owner
  • PipPipPipPipPip
  • 4,969 posts
Peste cativa ani sa maresti atentia, vei fi in pericol. :))

cristi

Member

• Members
  • PipPip
  • 119 posts
Deci vb serios, copii din ziua de azi nu mai cresc cum am crescut majoritatea din noi, noi nu am avut acces la internet la jocuri sau filme, in momentul in care am avut acces eram deja oameni maturi sa putem face diferenta intre lumea virtuala si lumea reala

gbrgeorge

Moderator

• Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 4,900 posts
Eu zic ca e si vina parintelui ca i-a oferit acces nelimitat la calculator. Un program controlat si activitati diferite il faceau sa nu o ia razna.

Nick

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,938 posts
Numai parintii sunt de vina. Mintea unui copil e mult prea fragila pentru a decela intre bine si rau, intre virtual si real, normal si anormal.

gbrgeorge

Moderator

• Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 4,900 posts
Totusi, 17 ani este o varsta la care mare parte din caracter, comportament etc sunt deja formate...

Nick

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,938 posts
Da, asa este! Insa depinde cum s-a format acest caracter pana la 17 ani...

Balint

Junior Member

• Juniors
  • Pip
  • 15 posts
Dupa opinia mea jocurile acestea sunt periculoase pentru adolescenti, pentru ca e greu sa faca diferenta intre lumea virtuala si reala.

5 0 R ! N

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPip
  • 679 posts
Si eu cred ca parintii sunt principalul vinovat pt ca un copil nu poate sa distinga intre lumea reala si cea virtuala, dar un adolescent cred ca ar trebui sa faca diferenta

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users