Exterior
Mercedes - noul C, nu are cum sa nu iti placa...e bestial de elegant. De cate ori trece pe langa mine..imi vine sa il salut (la naiba) - "Sa traiti` Domnul C-Klasse"
Audi - la egalitate cu Mercedes...insa este o masina dupa care te uiti si ramai "uitat"; senzatie care se traduce intoarcerea la 180 de grade dupa masina si stationarea la acelasi unghi!
BMW - imi place 3 - ul..insa este pe locul 3 in preferintele design-ului....
Interior
Mercedes - nici nu stiti cat ma enerveaza consola aia centrala cu butoane...parca zici ca e vechiul Opel Astra.
Lucrul asta m-a enervat cel mai rau..insa as trece peste asta...deoarece compenseaza la celelalte!
Audi - de asta ma simt atras cel mai mult si ...ma enerveaza, ca nu imi dau seama de ce! In puii mei...nu gasesc raspunsuri...
BMW - zero interese...si imi pare rau, ca imi place cat de cat masina...sper sa ma razgandesc.
Motor
As parafraza asa: As vrea o masina cu motor de BMW, eleganta si stil la exterior ca Mercedes (plus ceva de la Audi) si ...clar....interior de Audi!
....deci ..daca ar fi dupa mine...(ca si cand as alege intre blonda (Audi), bruneta (Mercedes) si roscata (BMW))...as alege sa raman cu blonda!
Edited by claudiusnc, 21 January 2010 - 12:17 AM.
Sign In
Create Account

Back to top