Jump to content

Violenta fata de animale

• You cannot reply to this topic
21 replies to this topic

Robotelu

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPipPip
  • 2,588 posts
Cred ca tuturor ne placea sa tragem pisicile de coada cand eram mici. :shock: Mai erau si miturile cu cutia de tabla sau ardeiul iute, dar eu cel putin pe astea nu le-am pus in aplicare. :D Desigur, la varsta aia nu realizam ce facem si ni se parea amuzant. Se pare totusi ca unii dintre noi nu s-au maturizat si inca li se pare amuzant sa schingiuie animale in fel si chip :shock:
Mai jos aveti un... animal, ca eu altfel nu-l pot categorisi, care loveste catelul prietenei. In SUA el a fost condamnat la inchisoare; (cand) credeti ca acest lucru se va intampla si pe plaiurile mioritice?

Catel batut in lift

gbrgeorge

Moderator

• Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 4,931 posts
Mai ales cu tiganii care omoara caii si ii lasa in mijlocul drumurilor, sau cu copiii lor care ii chinuiesc, ii arunca de pe marginea rapelor...

Merita sanctiuni aspre, chiar inchiderea in puscarii cativa ani.

Catalin

Devoted Member

• Owner
  • PipPipPipPipPip
  • 3,541 posts
La noi trebuie sa mai treaca mult timp pana sa fie condamnat un astfel de specimen. Nu primesc condamnare de obicei cei ce fac asa ceva cu oameni, ce pretentii putem avea in astfel de cazuri.

gbrgeorge

Moderator

• Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 4,931 posts
Nu este nicio lege lansata impotriva violentei asupra aminalelor ? Parca se dau doar amenzi ptr asta.

Catalin

Devoted Member

• Owner
  • PipPipPipPipPip
  • 3,541 posts
Ba da este o lege care prevede si contraventii dar si infractiuni, asta nu inseamna ca vom vedea si condamnari. Sunt unii care au comis genocit in tara asta, au fost chiar si condamnati, dar sunt eliberati imediat cum ii doare splina, sau mai stiu eu ce ii deranjeaza.

Nick

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,938 posts
A compara omul cu animalul, in cazul prezentat de Robotelu, mi se pare o jignire adusa animalului. Acel specimen este cu mult prea mult sub nivelul unui animal. :shock:

gbrgeorge

Moderator

• Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 4,931 posts
Inca un film cu violenta fata de animale. Alt lift, alta persoana inconstienta.

Link-ul aici !!!

gbrgeorge

Moderator

• Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 4,931 posts
Voi cum catalogati gestul de mai jos ?

Caine drogat

Nick

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,938 posts
Mai ai cum sa comentezi, cum sa cataloghezi asemenea specimene care isi arata forta si inteligenta, remarcabile am putea spune :lol: , in fata unor animale vulnerabile?

Borisake

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,599 posts
Pafff, cum spuneam si intr-un post anterior "Chiar ca suntem slabi" ce sa ai mai nene cu un biet animal, fie el de talie mica, mijlocie sau mare...tot animal este si trebuie sa avem grija de el ca si de noi.
Incep sa ii urasc pe oamenii astia.

Clodius

Member

• Members
  • PipPipPip
  • 304 posts
Nu pot sa cred ca exista astfel de oameni. De asemenea nu pot sa ma mai uit la asa ceva :(

Daniel777

Member

• Members
  • PipPip
  • 198 posts
Niste idioti prost crescuti care ar trebuii tratati la fel . Sunt destul de multi nebuni din astia si in lipsa legii ar trebuii cotonogiti asa pe alocuri pe unde ai prinzi . :) :(

Miadry

Member

• Members
  • PipPip
  • 199 posts
Nici eu nu rezist sa ma uit la asa ceva. Nu inteleg cum unii gasesc placere in a chinui niste biete animalute nevinovate.
Dintotdeauna am iubit animalele si, nu stiu voi, dar eu nici cand eram mica nu trageam pisicile de coada.:beer:

Robotelu

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPipPip
  • 2,588 posts
Pro sau contra?

gbrgeorge

Moderator

• Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 4,931 posts
Offf...nici nu stiu ce sa spun. Inmultirea in tarile alea este peste masura. Eutanasierea fiind, cred ca ptr ei, singura solutie.

Robotelu

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPipPip
  • 2,588 posts
Nu stiu daca ati vazut pe la stiri pe Katja Puschnik :D , fata care arunca puii de caine in apa. Link-ul e aici, dar va avertizez ca imaginile sunt destul de... deplasate. :lol:

gbrgeorge

Moderator

• Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 4,931 posts
Am avut senzatia cateva clipe ca acei catelusi erau deja morti dar cred ca mi s-a parut. Zilele astea am salvat de la moarte 5 pui de maxim cateva zile.M-a deranjat filmuletul.

Robotelu

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPipPip
  • 2,588 posts
Ca tot a trecut Craciunul si in special Ignatul... taierea porcului se pune? :emo-yessir:

Nick

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,938 posts
Stiu ca o sa-mi sara in cap toti cei al caror singur argument este "obiceiul stramosesc", insa barbaria este si ea, desigur, tot din stramosi. Copilarind la tara, m-a ingrozit in fiecare an agonia bietelor animale. Mi-as dori ca la un moment dat sa ne doara sufletul si sa incercam sa reducem sau sa eliminam chinul porcilor sacrificati de Craciun.

gbrgeorge

Moderator

• Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 4,931 posts
Este aproape imposibil. Cine e nascut sa poata face asta o va face si in anii ce urmeaza. Nu am asistat niciodata la o taiere de porc ci m-au dus pasii prin niste abatoare unde totul se desfasoara conform legilor...

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users