Alegerile pentru postul de preşedinte al FRF vor avea loc la 25 ianuarie. Până în prezent, şi-au anunţat oficial candidatura Mircea Sandu, fostul finanţator al clubului Progresul, Constantin Iacov, şi fostul internaţional Octavian Popescu.
Gică Popescu va anunţa, miercuri, într-o conferinţă de presă, dacă se va înscrie în cursa pentru şefia FRF.
Voi pe cine ati vota daca ati avea posibilitatea ?
10 replies to this topic
Posted 04 January 2010 - 09:03 PM
Posted 04 January 2010 - 09:06 PM
Nu am auzit niciodata de Iacov si de O. Popescu. Cine sunt? Fosti fotbalisti?
Edit: Intelesei, dar cam greu
Cred ca l-as vota pe Gica Popescu. Ar aduce un suflu nou in Federatie.
Edit: Intelesei, dar cam greu
Cred ca l-as vota pe Gica Popescu. Ar aduce un suflu nou in Federatie.
Edited by Nick, 04 January 2010 - 09:08 PM.
Posted 04 January 2010 - 09:59 PM
eu am votat mircea sandu oricum el s-a obisnuit sa fie seful frf:))
Posted 04 January 2010 - 10:02 PM
Nick voteaza si in poll optiunea ta. Sa facem un mic sondaj in randul membrilor forumului romania.
Posted 05 January 2010 - 12:01 AM
L-as alege pe Gica Popescu. E nevoie de el ptr a schimba (sau cel putin a incerca sa schimbe) coruptia din fotbal.
Posted 05 January 2010 - 09:47 AM
Gica alwais !
Posted 05 January 2010 - 10:27 AM
Totusi e greu de crezut ca o sa iasa altcineva decat Sandu. Nu stiu cu ce ii incanta pe presedintii de cluburi.
Posted 06 January 2010 - 03:17 PM
Gica Popescu a anunţat, în cadrul unei conferinţe de presă, că nu se va prezenta la alegerile pentru funcţia de preşedinte al FRF. Gica a luat această decizie pentru a protesta faţă de faptul că în data de 21 decembrie Comitetul Executiv al FRF a decis devansarea datei alegerilor, pentru 25 ianuarie, după ce iniţial ar fi trebuit să aibă loc în aprilie.
Posted 06 January 2010 - 06:26 PM
Atunci cred ca ar trebui sa scot optiunea din poll, nu?
Cum imi fac putin timp o sa butonez, sau daca vrei si ai timp ar fi grozav. Partea nasoala este ca cei care au votat deja am impresia ca nu o vor mai putea face din nou.
Cum imi fac putin timp o sa butonez, sau daca vrei si ai timp ar fi grozav. Partea nasoala este ca cei care au votat deja am impresia ca nu o vor mai putea face din nou.
Posted 06 January 2010 - 07:04 PM
Nu conteaza ca nu mai putem vota. Oricum, cel putin eu, nu as alege pe altcineva.
Posted 12 February 2011 - 05:18 PM
Sa vina oricine, numai sa scapam dracu' de Mircea Sandu!
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users
Sign In
Create Account

Back to top