Jump to content

OTV

27 replies to this topic

gbrgeorge

Moderator

• Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 4,931 posts
Fie ca ne place fie ca nu, toti am auzit de Dan Diaconescu si a lui televiziune OGLINDA TV sau mai pe scurt OTV. Avand mai intai sediul in cateva apartamente din Piata Victoriei si ptr care platea chirie 16.000 euro pe luna, Diaconescu a mutat sediul OTV intr-un nou spatiu de 15.000 mp platind 7 mil euro.
Diaconescu spunea intr-un interviu ca a reusit sa OTEVIZEZE Romania :D si in scandalul cu Elodia a adus pierderi de 6-7 mil euro antena 1 si pro tv.

O scena rar vazuta la TV :

Dan Diaconescu si Tolea

mirela

Member

• Members
  • PipPip
  • 119 posts
OTV-ul e o mare porcarie.numai certuri si batai.doar regizari

gbrgeorge

Moderator

• Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 4,931 posts
Certuri, batai, regizari ce au adus o avere omului de afaceri. Pacat ca nu se tine de promisiuni si premii acest DD.
16 dintre cei 33 de castigatori ai locuintelor puse la bataie de emisiunea de la OTV vor ramane fara premii. Castigatorii emisiunii de la OTV care nu au contract de proprietate vor fi dati afara in doua saptamani, daca omul de afaceri Ionut Negoita nu recupereaza doua milioane de euro pentru apartamentele livrate.
Emisiunea '100% Adevarat' gazduita de OTV se lauda ca ofera, in fiecare duminica seara, prin tragere la sorti, apartamente de doua camere situate in blocuri din Popesti-Leordeni.

Producatoarea emisiunii, firma Videoprod Industries, cumpara aceste locuinte de la compania Domus Stil, patronata de fratii Ionut si Robert Negoita. Au fost livrate 33 de apartamente care si-au gasit si castigatori, insa nu au fost achitate decat 17 dintre ele.

'De doua luni am trimis notificare firmei care se ocupa cu realizarea emisiunii si nu am primit niciun raspuns. Mai mult, de doua saptamini, OTV-ul a inceput o campanie de denigrare a noastra. Duminica, ziua cand se dau premiile, ne lauda, iar in cursul saptamanii ne umplu de noroi', a declarat Ionut Negoita. Acesta a precizat ca, daca nu isi va recupera banii pana miercuri, va fi nevoit ca, dupa o saptamana, sa elibereze apartamentele.

Catalin

Devoted Member

• Owner
  • PipPipPipPipPip
  • 3,541 posts
Pai balacareala si nonvaloarea face audienta la romani, cauza din care prospera si averea lui Diaconescu.

claudiusnc

Senior Member

• Senior Members
  • PipPip
  • 227 posts
Eu cred ca tine de educatie mai mult...
Cine este mai educat nu cred ca se uita cum se fac exorcizari in direct...

Nici macar curiozitate nu mai starneste acest post.
Si totusi, are un public atat de larg si inchis la minte, incat Base a inteles smecheria si l-a accesat si folosit in campanie.
Vad ca il foloseste si dupa...

Insa asta este Romania..cand ne vom mai cultiva cat de cat, audienta acestui post va scadea.
Poate peste vreo 20 ani!

Sorry!

gbrgeorge

Moderator

• Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 4,931 posts
Imi placea ideea ca Zavoranca este sau era acolo. Nu m-am uitat la nicio emisiune a ei, dar stiu ceva lume care se uita. Mie nu imi place penibilul. regizatul, prostia (sa nu uitam ca i-a lansat pe fernando, roxy manelista)

Marius

Administrator

• Owner
  • PipPipPipPipPip
  • 5,069 posts
Si domnu' Basescu e in ultima perioada un invitat fidel la OTV. :pfft:

gbrgeorge

Moderator

• Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 4,931 posts
L-a dus capul, inseamna, sa apara acolo unde se uita publicul usor de pacalit. Pana la urma asta se cauta acum.

Marius

Administrator

• Owner
  • PipPipPipPipPip
  • 5,069 posts
Ai dreptate. Decat fraier intre destepti, mai bine smecher intre prosti. :pfft:

gbrgeorge

Moderator

• Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 4,931 posts
Parca ajunsese si Boc la "televiziunea poporului" in prag de alegeri, nu ?

Marius

Administrator

• Owner
  • PipPipPipPipPip
  • 5,069 posts
Pentru ca Diaconescu e PD-ist.

gbrgeorge

Moderator

• Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 4,931 posts
Te-ar mira sa il vezi si pe DD ministru ? Poate la comunicari :))

Catalin

Devoted Member

• Owner
  • PipPipPipPipPip
  • 3,541 posts
CNA a aplicat, azi, o amenda de 15.000 de lei OTV pentru o emisiune de luni, 25 ianuarie, in care a difuzat fragmente din emisiunile Dan Diaconescu Direct cu Basescu, realizate in timpul campaniei electorale si in 29 decembrie, prezentate insa cu titlul de "exclusiv", nu "in reluare". Pe parcursul emisiunii de luni seara, titlurile de pe ecran sugerau ca emisiunea era in direct, ii indemnau pe telespectatori sa ramana pentru a vedea cum va raspunde Basescu la intrebarile despre flacara violet si sa trimita SMS-uri contra cost cu mesaje pentru Baselu.

gbrgeorge

Moderator

• Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 4,931 posts
Aseara la Un show pacatos de pe Antena 1, a fost invitat Corneliu Vadim Tudor care spunea (sau mai bine zis declara) ca Dan Diaconescu a primit 6 mil EURO de la PD-L ptr a redifuza emisiunea cu Base'

Edited by gbrgeorge, 28 January 2010 - 07:07 PM.

Catalin

Devoted Member

• Owner
  • PipPipPipPipPip
  • 3,541 posts
Inseamna ca Diaconescu nu a iesit in pierdere, doar i s-a mai micsorat un pic profitul.

dudu

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPip
  • 661 posts
Fratilor, stiu ca suna a limba de lemn de acuma dar chiar nu stiu unde e canalul asta... Nu am curiozitati d-astea... :P LE ... pana acum: l-am gasit pe 58

Ma intreb Nasu B1 ce-a produs in campania asta electorala?! Daca DD a luat 6 buli, Nasu s-a cam aranjat... la cat a tras saracutzu'

Edited by dudu, 28 January 2010 - 10:52 PM.

Marius

Administrator

• Owner
  • PipPipPipPipPip
  • 5,069 posts
A tras destul cat sa deschida un canal de stiri. :P

Catalin

Devoted Member

• Owner
  • PipPipPipPipPip
  • 3,541 posts
Si inca mai trage. In seara asta bălăcarea TVR-ul, că de... e supărat navigatorul pe directorul de acolo. :P

Robotelu

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPipPip
  • 2,588 posts
Nu ma uit la postul asta; chiar ma mandresc ca nu am vazut nici macar un episod din... "Serialul Elodia :) " :pfft:

Marius

Administrator

• Owner
  • PipPipPipPipPip
  • 5,069 posts
Vezi ca acum e postul tv oficial al presedintelui. :)

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users