Jump to content

Probleme despagubire dauna totala Casco

• You cannot reply to this topic
23 replies to this topic

Clodius

Member

• Members
  • PipPipPip
  • 304 posts

View PostMarius, on Jan 1 2010, 23:23, said:

Eu as opta pentru cei 9550 de euro.
Adjudecati :mellow:

Catalin

Devoted Member

• Owner
  • PipPipPipPipPip
  • 3,541 posts
Claudiu devizul acela este unul provizoriu. Pe care ei l-au facut pentru ca cei de la asigurari sa poata face o estimare a costurilor si evident sa ia o decizie daca o repara sau e dauna totala.
Mai putine repere nu pot fi, dar in plus cu siguranta vor aparea cand se va face reparatia. Dupa ce se desface masina, cand cei din service observa si un alt reper afectat de accident, dar care nu putea fi vizibil inainte de demontare, ii anunta pe cei de la asigurari si se face o "reconstatare", sau ceva de genul asta.
Eu sunt convins ca dupa demontare vor mai fi ceva repere afectate ce nu au fost trecute in deviz. Sa fii convins ca si cei de la asigurari au fost constienti de acest lucru cand au decis ca e "totala".
Parerea mea e ca ai luat cea mai buna decizie.

gabriel

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPip
  • 726 posts
Te costa prea mult sa o faci sa o vinzi si nu o sa iti scoti usor 1000 de euro peste ce bagi in ea...nu cred ca se merita sa te apuci tu, cei care le cumpara fac asta pt ca ei obtin piese si asa ceva mult mai usor de pe o masina care poate nu au motor sau alte chestii.
Sau cel putin o ia doar pt a vinde piesa cu piesa, probabil cea mai profitabila alegere este de dezmembrat.
Parerea mea, daca ai 9550 de euro promisi sa ii iei fara sa te gandesti la orice din acea masina pt ca tu cu acei bani iti iei una peste ce ai avut...
Nu te gandi la vreo razbunare catre acea firma ca nu se vor simti deloc .

Borisake

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,599 posts
Daca este sa iei banii aia, atunci nu mai sta pe gand, ca nu iti da nimeni 9000 euro pe masina chiar daca ar fi intacta.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users