Jump to content

Modalitati de a face bani pe net si nu numai

• This topic is locked This topic is locked
15 replies to this topic

deiwman

Registered User

• Juniors
  • 2 posts
Deschid acest topic cu speranta ca mai sunt oameni care inca mai cred ca se poate face bani pe net. (eu incep sa cred din ce in ce mai putin)
Pe blogul acesta: [...] gasiti metode verificate de a face bani pe net.(sper ca am voie sa postez url...daca nu, imi cer scuze)
Am mai gasit si altele gen PTC (paid to click) care cica iti da bani pentru fiecare click (sincer mi se pare abureala)
Daca mai stiti metode verificate de a face bani pe net sau nu neaparat (de exemplu si afaceri la domiciliu) va rog sa postati aici.

Edited by Catalin, 30 December 2009 - 02:51 PM.

Catalin

Devoted Member

• Owner
  • PipPipPipPipPip
  • 3,541 posts
Acel blog va apartine ?

Marius

Administrator

• Owner
  • PipPipPipPipPip
  • 5,069 posts
deiwman poti descrie aici metodele respective, daca doresti sa le discutam.

gbrgeorge

Moderator

• Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 4,931 posts
Sau cat de sigur tti se par aceste afaceri de "facut bani pe net" care ptr mine, persoanal nu reprezinta nici cea mai mica garantie.

deiwman

Registered User

• Juniors
  • 2 posts

View PostCatalin, on Dec 30 2009, 14:38, said:

Acel blog va apartine ?
da, blogul imi apartine (site-ul cu "afacerea" nu imi apartine, acolo sunt un simplu membru)

View PostMarius, on Dec 30 2009, 17:02, said:

deiwman poti descrie aici metodele respective, daca doresti sa le discutam.
cea mai buna metoda este prima de pe blog

View Postgbrgeorge, on Dec 30 2009, 17:58, said:

Sau cat de sigur tti se par aceste afaceri de "facut bani pe net" care ptr mine, persoanal nu reprezinta nici cea mai mica garantie.
sigur nu e nimic in lume :P .... inca nu pot sa garantez pt acea modalitate insa ceilalti membrii romani sustin ca acel site chiar plateste...

Edited by Catalin, 31 December 2009 - 12:33 AM.

Catalin

Devoted Member

• Owner
  • PipPipPipPipPip
  • 3,541 posts
As aprecia daca in acest topic am discuta despre subiectul adus in discutie si nu sa ne limitam la trimiterea colegilor sa citeasca diverse articole pe alte site-uri/bloguri, asta in cazul in care dvs doriti sa ne impartasiti si noua din experienta dvs in acest domeniu.
Daca doar doriti sa va faceti cunoscut blogul dvs, singurul loc unde puteti posta un url este in acest topic: Bloguri personale, postati'va blogurile sau/si in rubrica Home Page aflata la profilul contului dvs.
Multumesc pentru intelegere.

gbrgeorge

Moderator

• Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 4,931 posts
Apropo de acest subiect. Primesc pe mail sau citesc in diferite locuri informatii care indruma spre castiguri pe net foarte usoare de pana la 700 euro. Care e conditia ? Sa iti faci cont pe diferite siteuri si sa dai anumite voturi. Nu inteleg care e sistemul exact.

sean28

Member

• Members
  • PipPip
  • 125 posts
e foarte simplu.
valoarea unui site este data de numarul de vizitatori si de perioada care o petrec acestia pe site.
sa zicem primesti 0,1cent/click in anumite site-uri, care se vor "lauda" apoi cu un trafic mare (trafic fals, pentru ca rata de conversie din vizite in clienti este ZERO!!!); avand acest trafic ridicat artificial pentru ca site-ul plateste niste pusti sa butoneze ca maimutele (no offence intended), el va cere bani unor oameni care vor sa-si puna un banner/link pe acest site. oamenii care isi pun deci bannere pe astfel de site-uri nu vor avea nimic de castigat. pierd efectiv banii pe astfel de campanii publicitare, pentru ca realmente nici un client nu este interesat de produse, ei doar dau click dupa click dupa click...
CONCLUZIA
cei ce detin astfel de site-uri isi fac urmatorul calcul:
1. platesc 10$ la maimute ca sa fac trafic;
2. ma imbrac la 4 ace, merg si ma laud ca ma pricep la marketing electronic, SEO, studii de piata, si alte babauri care sunt minciuni 100% si conving un fraier sa-mi dea 50 eur/an pentru un banner postat pe acest site cu trafic fals;
3. profitul rezultat este dat de diferenta dintre cele doua:50-10=40.

CONCLUZIE DE FINAL: MIZERII IEFTINE, GAINARII.

p.s. este o parere proprie, nu este o regula. este posibil sa ma insel. sanse sa ma insel 0,00000001% ;)

CM7YRE

Banned

• Banned
  • 3 posts
Cea mai buna modalitate de facut bani e Neobux.
Neobux este un site PTC care ofer 0.01cent/click-urile tale si 0.005centi/clik referal.
Pay-out-ul minim este de 2 $ care poti sa-i scoti instant prin Paypal/Alert Pay.

Dovada de plata,cred ca e singura de genul,uitati-va aici:

Robotelu

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPipPip
  • 2,588 posts
Ma intreb ce se intampla daca din gramada asta de bani pe care ii scoti scazi banii ptr plata facturilor la electricitate, internet, amortizarea investitiei in calculator, uzura acestuia si timpul pierdut benoclandu-te :mellow: , mai iesi pe plus? Nu cred. :doh:

absirt

Member

• Members
  • PipPip
  • 51 posts

View PostRobotelu, on Oct 2 2010, 13:24, said:

Ma intreb ce se intampla daca din gramada asta de bani pe care ii scoti scazi banii ptr plata facturilor la electricitate, internet, amortizarea investitiei in calculator, uzura acestuia si timpul pierdut benoclandu-te :rolleyes: , mai iesi pe plus? Nu cred. :emo-box:

Nu se intampla nimic, pentru ca nu o sa scoti nicio gramada de bani...practic ! :))

sean28

Member

• Members
  • PipPip
  • 125 posts
De fapt toata smecheria asta cu primit bani pentru ca dai click pe unele site-uri reprezinta de fapt niste frimituri de paine din tot ceea ce inseamna Google Ad Words si Google Ad Sense.
De exemplu eu am un site, www.craiova-regimhotelier.ro iar acolo sus am niste anunturi de la Google prin programul Ad Sense (tot anunturi de cazare, fireste, site-ul meu fiind unul de cazari in Craiova) care zice asa "primesti 1 cent pentru fiecare persoana care acceseaza aceste anunturi" asa imi propune mie Google.
Iar eu ca sa fiu mai smecher ca el, ofer celor care acceseaza aceste anunturi de la mine de pe site, o jumatate de cent pentru fiecare click. Singurul tepuit in toata afacerea asta se pare a fi Google care nu are parte de trafic real (asa cum si-ar fi dorit). Eu primesc astfel de la Google 1 cent si dau la baietii care m-auajutat o jumatate de cent.
Simplu. Frimituri. Astea sunt pentru cei care se bucura pentru 3-5 euro...
p.s.
daca vreti sa faceti bani de pe net si sa nu va petreceti tineretea click-uind pentru 3 euro, faceti-va un blog, sau un site, puneti continut pe el, cresteti traficul pe site, ocupati-va zilnic de el, fiti un fel de mic ziarist cu stiri mondene, etc, si apoi cand aveti ceva trafic, puneti acolo de la Google anunturi platite Ad Sense.
Ma insel? Vreau parerile voastre. Cat mai directe si sincere
Seara buna!

absirt

Member

• Members
  • PipPip
  • 51 posts
Intr-adevar asta mi se pare si mie cea mai buna si de ce nu chiar si cea mai REALA metoda de a face ceva banuti de pe net, eu nu am auzit pana acum pe nimeni sa scoata bani reali din mizeriile de site-uri prezentate in posturile anterioare.

Kmcoio

Registered User

• Juniors
  • 8 posts
Singurii bani reali pe net ii fac baietii aia pe care ii vedeti la stiri saltati pentru criminalitate informatica. In rest, numai tampenii. :emo-secret: Apropo, e ilegal ce fac baieti...

maryandan

Registered User

• Banned
  • 1 posts
Salut ,eu am incercat si chiar merge cu ptc urile daca te ti de ele si poti scoate destul de mult dar nu poti peste noapte sa ai sute de dolari in timp poti ajunge la cateva zeci de dolari pe saptamana ,eu inca nu am ajuns la aceste performante dar am prieteni care au ajuns sa scoate ,daca vreti sa incercati va puteti inregistra pe aceste 3 ptc uri foarte bune si platesc instant :1 XXXXXXXX :2 xxxxx si 3 XXXXX ,daca aveti intrebari puteti sa ma intrenati pe forum si cand o sa intru va voi raspunde

CM7YRE

Banned

• Banned
  • 3 posts
V-ati intrebat vreodata cum sa faceti bani online doar stand acasa? Ei bine metoda e simpla: nu o sa castigat extrem de mult dar orisicatul ala de banuti "gratis" e binevenit.
Uitati ce trebuie sa faceti: ***link restrictionat***

Edited by Marius, Yesterday, 12:29 PM.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users