M-am gandit sa deschidem un topic cu linkuri catre site-uri ca traduc texte/pagini web ... de multe ori sunt foarte utile.
Babelfish - permite traducerea textelor precum si a paginilor web
Google Translate - permite traducerea textelor precum si a paginilor web
4 replies to this topic
Posted 07 January 2009 - 08:44 PM
Posted 28 August 2010 - 05:55 PM
Salut,
Uite si aici un site care face traduceri online in limba romana: www.activ-traduceri.ro
Uite si aici un site care face traduceri online in limba romana: www.activ-traduceri.ro
Posted 26 September 2010 - 12:36 PM
Salut,
Uite aici un site pe care poti gasi persoane dispuse sa-ti traduca (din diferite limbi in romana sau invers): www.***spam***.ro
Tot pe acel site poti gasi diferite oferte la numai 5 euro sau poti deschdide chiar tu o oferta daca esti dispus sa faci ceva pentru min. 5 euro.
Sper ca am ajutat cu acest link persoanele interesate de traduceri sau alte servicii.
Uite aici un site pe care poti gasi persoane dispuse sa-ti traduca (din diferite limbi in romana sau invers): www.***spam***.ro
Tot pe acel site poti gasi diferite oferte la numai 5 euro sau poti deschdide chiar tu o oferta daca esti dispus sa faci ceva pentru min. 5 euro.
Sper ca am ajutat cu acest link persoanele interesate de traduceri sau alte servicii.
Posted 26 September 2010 - 01:23 PM
Si asa crezi ca poti sa-ti faci reclama gratuita la propriul site aici ... nu?
E o chestie de bun simt, sa citesti regulamentul acestui site, inainte de ati face cont de membru.
E o chestie de bun simt, sa citesti regulamentul acestui site, inainte de ati face cont de membru.
Posted 01 October 2010 - 08:40 AM
salut,
eu folosesc [url="http://www.zeroo.be/traduceri/"]www.zeroo.be/traduceri/[/url]
Nu e prea grozav dar tot te ajuta... daca aveti sugestii mai bune spuneti-mi si mie
eu folosesc [url="http://www.zeroo.be/traduceri/"]www.zeroo.be/traduceri/[/url]
Nu e prea grozav dar tot te ajuta... daca aveti sugestii mai bune spuneti-mi si mie
Edited by bihi, 01 October 2010 - 08:41 AM.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users
Sign In
Create Account

Back to top