A inceput cu Elena Udrea, un ministru controversat. Nu doar ca a fost reconfirmata la Ministerul Turismului, dar i s-a dat pe mana si gramada de bani de la Ministerul Dezvoltarii Regionale.
Democrat-liberalul Viorel Tudorache si-a retras candidatura la alegerile parlamentare din Colegiul 1 al Capitalei, in favoarea lui Honorius Prigoana. Biroul Permanent al PD-L a hotarat sa-l sustina pe fiul deputatului Silviu Prigoana. Decizia Biroului Permanent vine dupa ce organizatia PD-L din sectorul 1 l-a validat pe Tudorache drept candidat, prin vot secret.
Ce democratie in partidul astora?!
Viorel Tudorache a declarat astazi:
"Am avut o discutie de aproximativ 15 minute cu Emil Boc, care a fost un domn elegant si finut, mi-a explicat despre ce este vorba, iar eu am acceptat decizia partidului"
Pai daca asa a venit ordin de la El Jucatore Maximo, ce mai conteaza ce au votat prostavanii aia ...
Felicitari marii familii portocalii, poate ca Prigoana e cu 10 clase peste EBA, dar remarc un alt caz de nepotism, e la moda in partidul astora. Probabil ca in curand Udrea jr ( cocoselu ala mic) sa fie urmatorul ales!?
Sign In
Create Account

Back to top