Jump to content

Casa mea

• You cannot reply to this topic
27 replies to this topic

gbrgeorge

Moderator

• Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 4,931 posts
Deschid acest topic in ideea de a ne prezenta fiecare ideile asupra felului in care vrem sa arate casa noastra sau cum arata deja.
Cine incepe ? :emo-yessir:

Georgik

Member

• Members
  • PipPip
  • 77 posts
Cine a inceput topicul:P

Hai sa zic eu despre a mea.Casa terminata acum 1 an jumate, aproximativ 150mp construiti,5 dormitoare,3 bai,living de jos pana sus,2 bucatarii,garaj si un beci micut!
A iesit cum am vrut in mare parte dar na, cu totii stim ca meseriasii nu sunt cei mai buni.
Se pot pune poze?

Marius

Administrator

• Owner
  • PipPipPipPipPip
  • 5,069 posts
Cum sa nu, sigur ca poti pune poze. Georgik cati membri are familia ta?

gbrgeorge

Moderator

• Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 4,931 posts
Mi-a placut mult sa imi aranjez casa asa cum imi place. Mai ales de 3 ani de cand stau mai mult singur. In primul rand, niciodata nu mi-au placut sufrageriile, camerele aglomerate. Consider ca un mobiler finut, completat de un TV, un sistem home-audio si o masuta pe care sa fie in permanenta reviste si fructe. Parchetul fara niciun altfel de mocheta, geamuri termopan din lemn putin fumurii.

Amedeo

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,337 posts
"Casa mea"...este una clasica...are 1 baie 1bucatarie 2camere...balcon curte gradina beci si pod.
Cand voi fi la casa mea...imi voi amenaja si eu cum vreu...sunt inebunit dupa lumini(sa nu se vada)adica sa nu fie puse pe tavan.si sunt adeptul spatiului.Alte detalii le stiu eu.

johnyBOY

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPip
  • 686 posts
casa noastra a fost casa de vis... stateam cu parintii si ne-odoream tare mult... parea un vis care nu se va implini... Ne-am bucurat tare mult cand am reusit sa o luam, mai ales ca nu am fost ajutati de nimeni: niste bani imprumutati, putin noroc... sau mai mult...

Este un apartament f mic in Craiova, cartierul Valea Rosie... Si cand spun f mic, chiar f mic inseamna... Este un fel de confort 14... Are 3 camere, hol, balcon, totul doar in 42mp :D

Acum visam la casa... Si ne facem planuri momentan...

gbrgeorge

Moderator

• Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 4,931 posts
Si eu vreau sa stau la casa. Nu ma intereseaza de vecini, de galagie (sunt sigur ca termopanele isi fac foarte bine treaba).

mirela

Member

• Members
  • PipPip
  • 119 posts

View Postgbrgeorge, on Jan 2 2010, 22:27, said:

Mi-a placut mult sa imi aranjez casa asa cum imi place. Mai ales de 3 ani de cand stau mai mult singur. In primul rand, niciodata nu mi-au placut sufrageriile, camerele aglomerate. Consider ca un mobiler finut, completat de un TV, un sistem home-audio si o masuta pe care sa fie in permanenta reviste si fructe. Parchetul fara niciun altfel de mocheta, geamuri termopan din lemn putin fumurii.
George tie numai fumuriii iti plac geamurile si l masina si l casa off off:))

casa mea ar trebui sa fie spatioasa,luminoasa,cu gradina,cu flori in concluzoie sa te simti confortabil

gbrgeorge

Moderator

• Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 4,931 posts
Majoritatea dintre noi aleg casa in locul unui apartament ?

Georgik

Member

• Members
  • PipPip
  • 77 posts
da!!

suntem 4 membri ,eu fiind mai tot timmpul la bucuresti!

pe viitor visez la o casuta la tara numai din busteni de lemn:D

Catalin

Devoted Member

• Owner
  • PipPipPipPipPip
  • 3,541 posts
Mie mi-ar place o casa de genul asta:
Posted Image
Relativ mica, neaparat fara etaj si cat mai simpla si cocheta.

claudiusnc

Senior Member

• Senior Members
  • PipPip
  • 227 posts
Casa ideala pentru mine este cea care imi ofera spatiu. Nu imi palc camerele mici, coridoare inguste si alte chestii claustrofobe.
In primavara ma apuc de ea...am mai multe modele in cap...o sa pun niste poze la timpul potrivit!

Edited by claudiusnc, 03 January 2010 - 08:41 PM.

Borisake

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,599 posts
Cata, cui nu i-ar placea o casa ca aia? Nu ca este cocheta. :lool:

gbrgeorge

Moderator

• Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 4,931 posts
Casa voastra ar trebui sa fie in oras, sau undeva la periferie ? Aici nu pot sa ma decid. Ma gandesc ca o sa aibe probleme copii sa ajunga in oras.

tinkerbell

Member

• Members
  • PipPip
  • 102 posts
impreuna cu prietenul meu avem o casa, cu strictul necesar: la parter: living, dining si bucatarie (spatiu deschis) + o toaleta, iar la etaj : 1 dormitor matrimonial (+baie) si 2 camere oaspeti + baie.
daca veti posibiltatea de a schimba apartamentul cu o casa, nu stati pe ganduri, chiar daca, casa nu este in centrul orasului. prefer sa fac 10 min in plus pana la serviciu, decat sa aud cum alearga vecinii sus (si tot ceea ce fac ei in casa)

gbrgeorge

Moderator

• Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 4,931 posts
Din pacate nu e asa usor si poate nu toti ar avea "curajul" sa ia de la 0 un proiect. Nici ptr mine nu ar fi foarte deranjant sa merg 10 min in plus catre munca. Repet...totusi intr-o zi vor fi copii si ma gandesc de 2 ori la accesibilitatea lor catre diverse puncte.

Anelle

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPip
  • 674 posts
In momentul asta mi-as dori un apartament. 3 camere mi-ar fi de ajuns, dar imi doresc foarte mult 2 bai. Cu asta va fi mai greu :huh:

Am tot felul de idei despre cum as decora, dar probabil ma voi razgandi de multe ori. In principiu as vrea oglinzi mari in dormitor si baie.... un dulap FOARTE mare pentru hainele mele (preferabil de genul walk-in, dar si asta e cam greu pe la noi).

Pentru camera de zi as vrea si geamuri mari. Si in dormitor neaparat un pat King Size (toata viata m-am chinuit cu paturi mici).

Mi-as dori mult spatiu in bucatarie. Daca ar fi sa aleg, as prefera o bucatarie separata, am observat ca in apartamentele astea noi bucataria e impreuna cu livingul, insa mie mi se pare incomod de ambele parti. E incomod si sa gatesti pentru ca ai spatiu mult mai mic, iar mirosul de mancare o sa fie tot timpul in living.

In afara de dormitor si living, as tine o camera pe post de birou/biblioteca. Adica sa am o biblioteca mare mare cu multe carti, si birou cu doua calculatoare (eu si prietenul meu nu vom rezista niciodata cu unul singur -_- ). Iar apoi, cand va fi sa avem copii, am transforma-o in camera copilului.

Imi doresc apartament pentru ca sunt constienta ca o casa as fi amplasata in mod sigur intr-un loc neconvenabil. Pentru mine e foarte importanta si locatia, ma gandesc ca as vrea sa am acces usor la mijloacele de transport in comun, magazine si scoli. Si eventual locuri de joaca. Si de parcare :D

As vrea asa, cand ma pensionez, sa ma mut la casa, dar tot undeva in oras, doar ca atunci as accepta si mai la margine. Si as vrea sa am o gradina, cred ca asta e cel mai important la casa. Unde sa pot tine caini si alte animale. Imi plac foarte mult animalele, dar nu le-as chinui in bloc.

dragos_suma

Junior Member

• Members
  • Pip
  • 38 posts
Ca tot vorbim de case , cum ne-ar place sau ce avem ... un mic link descoperit pe stumble :

http://dragonfly.autodesk.com/designer

Poate ajuta pe cineva sa sa transpuna casa mult visata din vise in ceva mai apropiat de realitate :pfft:

Georgik

Member

• Members
  • PipPip
  • 77 posts
revin cu pozele promise , am facut cateva in living, e cam deranj deci scuze~!

Attached Files

Marius

Administrator

• Owner
  • PipPipPipPipPip
  • 5,069 posts
Georgik sper ca nu esti bugetar ... :))

Foarte frumoasa casa! :))

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users