Jump to content

Recomandari LUNA DE MIERE

15 replies to this topic

sean28

Member

• Members
  • PipPip
  • 125 posts
Destinatii turistice pentru luna de miere (ceva cu litoral, umbrelute, atmosfera specifica)...
Ce recomadati (daca ati fost, ce ati auzit, ce v-a placut, s.a.)

Edited by sean28, 25 December 2009 - 07:55 PM.

gbrgeorge

Moderator

• Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 4,900 posts
Pana in prezent nu m-am confruntat cu asemenea "probleme" dar daca ar fi sa merg undeva in luna de miere as strange bani ptr Hawaii.

florin

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPip
  • 730 posts
Daca e luna de miere trebuie sa nu fie ceva unde poti merge in fiecare an. Sau si daca poti merge trebuie sa fie ceva mai deosebit, nu gen la mare la turci, greci sau bulgari. Nu sunt convins, as alege probabil coasta Dalmatiei, cum ar fi Sveti Stefan in CroatiaMuntenegru, 600 km din Timisoara, cam 800 si un pic de la noi.

Edited by florin, 26 December 2009 - 03:54 PM.
uituc

Nick

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,938 posts
De acord cu tine, Florin! O data in viata e luna de miere (pacat ca luna asta se masoara in mai putine zile <_< ). Nu am fost niciodata acolo, insa as prefera o tara nordica. Mi-as dori sa vad fiordurile. In plus, frigul incalzeste trupurile :naughty: .

Anelle

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPip
  • 674 posts
Eu as vrea sa merg in Mexic. Mi se pare locul ideal... are si plaje, caldura si asa mai departe... are si locuri istorice de vizitat... si mancare buna... intotdeauna mi-am dorit sa merg in Mexic, cred ca luna de miere ar fi ocazia ideala.

Daniel777

Member

• Members
  • PipPip
  • 198 posts
Si eu cred ca as opta pentru o tara nordica . Treaba cu frigul pe care o spune Nick mai in final , este destul de adevarata in toate cazurile . Nici nu trebuie sa fii in luna de miere . ;). Apoi dupa un periplu nordic cred ca merge si plaja din Brazilia . Ce .....numai Mazare sa vada pericolele alea mulatroneze de pe acolo ? :))))) Si apoi la final de luna de miere as intoarce prin tara sa-mi aduc aminte de plaiul mioritic si de consoarta mea care se tine tot timpul de mine si nu ma scapa din priviri . :D :beer: :))

claudiusnc

Senior Member

• Senior Members
  • PipPip
  • 227 posts
Antalya...te simti ca un mic Sultan acolo.
Totul este la superlativ...soare, mancare buna, piscine curate si Mediterana...
Plus..ffff multe lichide.

Enjoy!

johnyBOY

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPip
  • 686 posts
acum depinde si de buget... eu de exemplu in luna de miere am plecat prin tara... si teoretic am vazut toata tara... A fost frumos, fara destinatie, fara rezervari, fara program...

gbrgeorge

Moderator

• Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 4,900 posts
Ne gandim toti la plaja in europa, la destrabalare in Mexic, sau ceva inedit in nord dar cred ca daca m-as vedea cu saiba pe deget as alege Japonia, China. Sunt atat de dezvoltati incat cred ca merita vazuta cap coada.

tinkerbell

Member

• Members
  • PipPip
  • 102 posts
incercati Adam &Eve Hotel (Antalya). este special conceput pentru luna de miere (cautati pe net), putin cam scump, dar merita.

mirela

Member

• Members
  • PipPip
  • 119 posts
In lune de miere mi-ar place sa merg la Paris tzara mea preferata :X

Nick

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,938 posts
De ce e Paris tara ta preferata? Trebuie sa spui si de ce recomanzi un anumit loc :shock:

Off: Scuze, nu ma putui abtine! :emo-secret:

Edited by Nick, 06 January 2010 - 03:11 PM.

mirela

Member

• Members
  • PipPip
  • 119 posts
intrebarea se referea unde dorim sa mergem in luna d miere nu sa zicem de ce

In Paris putem gasi turnul eiffeel,muzeul Louvre,raul Sena sim multe altee p care as dori sa le vizitez
Attached File  images.jpg   2.96K   2 downloads

gbrgeorge

Moderator

• Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 4,900 posts
OFFTOPIC : Pai Mirela, e bine sa aduci argumente si sa ne spui ce anume e frumos acolo, indiferent ca scrie sau nu la titlul topicului.

Daca m-ar prinde luna de miere in Franta, nu as rata macar o etapa din TURUL FRANTEI la ciclism sa alerg dupa ei :P

mirela

Member

• Members
  • PipPip
  • 119 posts
k am adus.multumiti?sunt noua aici si e prima data cand scriu p forum nu mai fiti asa carcotasi cu mine :P

gbrgeorge

Moderator

• Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 4,900 posts
Mirela, nu e nimeni carcotas :P

E bine ca ne-ai impartasit si parerile tale. Asa fiecare are de invatat. Eu si uitasem ca Sena trece prin Franta :P

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users